Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Maruti Suzuki je u Indiji predstavio blago restilizovani Celerio, kao i novu Celerio X verziju sa nešto atraktivnijim eksterijerom i višim klirensom.

Promena stajlinga kod standardnog Celeria podrazumeva redizajnirane branike, doteranu masku, dvobojni enterijer, nove dezene za sedišta i srebrne akcente na prednjem panelu.

Za pogon se brine 1,0 litarski trocilindrični benzinac sa 68KS i 90 Nm, u paru sa 5-stepenim manuelnim ili AMT menjačem. Takođe, kao opcija će se nuditi i varijanta sa pogonom na CNG.

Kupci u Indiji će moći da izaberu i novi Celerio X, verziju sa povišenim klirensom (sada 165 mm) i blagim (pro)terenskim izgledom. Ovo potonje znači crne zaštitne elemente za eksterijer, saćastu masku, krovne nosače, crne B stubove, kao i opcionu narandžastu boju.

Vozilo je za 115 mm duže i 35 mm šire u poređenju sa regularnim Celeriom, dok je pod haubom isti benzinski motor sa 68KS i 90 Nm. 

Ivan Mitić – Auto.blog.rs
  čitanja : 273

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs