Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Indijski Mahindra & Mahindra je promovisao restilizovanu verziju svog malog crossovera KUV100 ("Kool Utility Vehicle"), a istovremeno je promenjen i njegov naziv – KUV100 NXT.

Vizuelne promene se odnose na doterana prednja i zadnja svetla (kao i svetla za maglu), modifikovane branike i masku, zaštitu blatobrana, novi dizajn alu točkova od 15 inča, retrovizore sa pokazivačima pravca, redizajnirana vrata prtljažnika i zadnji krovni spojler.

Izmena ima i u unutrašnjosti, i to u vidu nove instrument table, crne kolor šeme, novih dezana sedišta, kvalitetnijih materijala, bolje zvučne izolacije i nove centralne konzole.

Deo opreme mogu da čine i el. otvaranje zadnjih vrata, Intellipark parking senzori, novi informacioni sistem za vozača, kao i 7-inčni infotainment sistem sa ekranom osetljivim na dodir i GPS navigacijom.

Mahindra KUV100 NXT će biti dostupan sa 1,2 litarskim trocilindarskim benzinskim motorom sa 82KS i 115 Nm, kao i trocilindarskim dizelašem sa 77KS i 190 Nm.

Od menjača se pominju petostspeni manuelni i automatizovani manuelni menjač, a pogon je na prednje točkove.

Što se dimenzija tiče, Mahindra KUV100 NXT je dugačak 3700 mm, širok 1735 mm i visok 1655 mm (to znači da je duži za 25 mm i širi za 30 mm nego raniji model KUV100).

Ivan Mitić – Auto.blog.rs
  čitanja : 178

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs