Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Jedna od premijera ovogodišnjeg sajma automobila u Njujorku bio je i Infinitijev QX80 Monograph concept, kojim je ova marka najavila novi QX80 za 2018. godinu.

Novi QX80 će zvaničnu promociju imati 14. novembra na sajmu automobila u Dubaiju, ali prve zvanične slike su već pred nama.

Slike otkrivaju da je vozilo dobilo izmenjeni prednji deo sa modifikovanom maskom, novim svetlima i revidiranim otvorima za vazduh, a tu su i izmenjena zadnja svetla i branik. Promene zaokružuju redizajnirana vrata prtljažnika, alu točkovi od 20 do 22 inča, kao i određene izmene u unutrašnjosti (revidirana instrument tabla, drvo, unapređeni entertainment sistem pozadi sa većim ekranima).

Za pogon je zadužen 5,6 litarski V8 motor sa 405KS i 550 Nm obrtnog momenta, u kombinaciji sa sedmostepenim automatskim menjačem (opciono i sa 4x4 pogonom). Kasnije bi po nekim informacijama trebalo da stigne i V6 turbo agregat.

Ivan Mitić – Auto.blog.rs
  čitanja : 322

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs