Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Volkswagen of America, Inc. je prošlogodišnji sajam automobila u Los Anđelesu iskoristio za promociju sportskog Passata GT u koncept izdanju, dok će kasnije ove godine, takođe u Los Anđelesu, predstaviti i njegovu serijsku verziju.

 (Dalje)

ReklamaJeep za Grand Cherokee Trackhawk traži 85.900 dolara. Ako se uzme u obzir činjenica da najsnažniji i najbrži produkcijski SUV koji se trenutno može kupiti pokreće V8 motor sa 717KS, cena se čini veoma korektnom.

 (Dalje)

Kineska kompanija BYD je na tamošnjem tržištu predstavila svoj novi plug-in hibridni MPV model Song Max koji raspolaže sa čak 446KS i 740 Nm.

 (Dalje)

Peugeot je na britanskom tržištu ponudu modela 208 ovog leta proširio i posebnim izdanjem nazvanim Allure Premium Special Edition.

 (Dalje)

Navara Trek-1° je novo specijalno izdanje Navare Tekna double cab, pri čemu je serija za Veliku Britaniju ograničena na samo 400 komada.

 (Dalje)

BMW Abu Dhabi Motors je u poslednje vreme veoma aktivan pa ne iznenađuje pa su pripremili još jedan zanimljiv automobil.

 (Dalje)

Kineski Guangzhou Auto za sledeći mesec i Chengdu Auto Show priprema promociju novog komapktnog SUV modela Trumpchi GS3.

 (Dalje)

Reklama


Pre oko mesec i po dana, kompanija Audi je objavila postojanje svoje poslednje verzije R8 modela superautomobila.

 (Dalje)

Poslednji u nizu izuzetnih projekata iza kojih stoji proslavljeni Peugeot Sport može da se kupi za 76.000 evra i koristi samo na stazi.

 (Dalje)

Mercedes će u septembru na sajmu automobila u Frankfurtu promovisati i novu verziju V klase.

 (Dalje)

Daihatsu je za novu modelsku godinu pripremio obnovljenu verziju Kei automobila Move, koji se u ovoj generaciji na japanskom tržištu pojavio 2014. godine.

 (Dalje)

Mazdina nova ponuda za francuske kupce je ova ograničena serija Mazde 2 Exclusive Edition.

 (Dalje)

Nakon predstavljanja na poslednjem Sajmu automobila u Ženevi u Volkswagenu su objavili nove detalje o Performance paketu koji se opciono nudi uz osveženo izdanje trenutno najsnažnijeg Golfa.

 (Dalje)

Divizija Mulliner je doradila i Bentley Flying Spur V8 S i tako je nastalo novo ograničeno izdanje ove luksuzno-sportske limuzine.

 (Dalje)

Obeležavajući svoju 15-godišnju saradnju, Smart i Brabus kupcima nude novo specijalno izdanje Smarta ForTwo.

 (Dalje)

BMW Abu Dhabi Motors prikazuje još jedan doterani BMW M3 kod koga se između ostalog ističe upadljiva Speed Yellow boja eksterijera.

 (Dalje)

Suzuki je pre nekoliko dana sa jednom slikom najavio da će uskoro i zvanično predstaviti Sport verziju nove generacije Swifta. U međuvremenu su se u javnosti pojavili novi detalji i slike, i to zahvaljujući procureloj fabričkoj brošuri.

 (Dalje)

Sono Sion

29 Jul, 2017 - 09:30 Noviteti Komentari (0) comments  English

Sion je novi nemački električni automobil, proizvod firme Sono Motors, najavljen za sredinu 2019. godine.

 (Dalje)

Američki startup predstavio je, kako kažu, Bollinger B1 prvo stvarno terensko vozilo s pogonom na sva četiri točka, koji je u potpunosti pokretan električnim motorima.

 (Dalje)

Na početku treba podsetiti da je Rolls-Royce u januaru ove godine proizveo poslednji primerak dosadašnje, sedme generacije modela Phantom.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 518 519 520  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs