Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Kako se ispostavilo, BMW nije jedini evorpski proizvođač automobila koji radi na novom GTE trkačkom modelu, koji je baziran na budućem predstavljanju ulično legalne varijante.

 (Dalje)

Reklama


Samo nekoliko dana nakon što je prikazao specijalni Continental GT Convertible Galene Edition by Mulliner (inspirisan luksuznim jahtama), Bentley Motors danas predstavlja još jedno posebno izdanje Continentala GT Convertible.

 (Dalje)

Renault je na domaćem, francuskom tržištu proširio paletu svog najvećeg modela Talisman, i to posebnom edicijom Talisman Limited.

 (Dalje)

Haval M6

27 Jul, 2017 - 06:18 Noviteti Komentari (0) comments  English

Ne, nije u pitanju bavarski sportrista, već novi kineski automobil. Kineski Haval je naime svoj novi crossover nazvao M6, što je ime koje upotrebljava BMW.

 (Dalje)

Obnovljeni BMW Serije 2 može da se dodatno dotera sa elementima iz BMW M Performance ponude.

 (Dalje)


Volkswagen je na brazilskom tržištu kupcima ponudio Pepper specijalno izdanje modela Up! i Saveiro.

 (Dalje)

U gami Opelove Corse se sada nalazi i S verzija pod čijom haubom je poznati 1,4 litarski turbo četvorocilindraš.

 (Dalje)

Reklama


Nakon trkačkog modela Mercedes-AMG GT3, Nemci su predstavili još jednu trkačku verziju - GT4.

 (Dalje)

Ove godine, model Corvette proslavlja 65 godina proizvodne linije uvođenjem asortimana koji nam donose manje promene.

 (Dalje)

Bentley Motors je za kupce dubljih džepocva pripremio specijalni Continental GT Convertible Galene Edition by Mulliner, inspirisan luksuznim jahtama.

 (Dalje)

Ford je doterani Mustang šeste generacije promovisao još početkom godine, ali je ostao dužan za podatke o performansama.

 (Dalje)


Na početku je ovo bila Zonda F (proizvedena 2005. godine), sa brojem šasije 53 i sa narandžastom metalik bojom, ali stvari počinju da se menjaju kada je automobil značajno oštećen u sudaru početkom 2012. godine.

 (Dalje)

Obeležavajući 40-godišnjicu limuzine Serije 7 (modela E23 predstavljenog 1977. godine), BMW je pripremio specijalnu ediciju aktuelne generacije koja se u ovom Edition 40 Jahre izdanju odlikuje ekskluzivnim detaljima na eksterijeru i u enterijeru.

 (Dalje)

Uz nedavno predstavljeni XE SV Project 8, Jaguar je za ovo leto pripremio još jedan sportski sedan, i to unapređeni XJR pod nazivom XJR575.

 (Dalje)

Mitsubishi Motors Corporation je ranije ove godine otvorio svoju novu fabriku u Indoneziji, kada je saopšteno da će tamo u oktobru startovati i proizvodnja potpuno novog modela Xpander sa sedam sedišta.

 (Dalje)

Suzuki je sa jednom slikom najavio da će uskoro i zvanično predstaviti Sport verziju nove generacije Swifta.

 (Dalje)

Kineski GAC je na domaćem tržištu počeo sa prodajom svog novog električnog modela Trumpchi GE3, čija premijera je održana ranije ove godine.

 (Dalje)

Luxgen U5

22 Jul, 2017 - 10:30 Noviteti Komentari (0) comments  English

Tajvanski Luxgen (deo Yulong Grupe) najavljuje da će u oktobru i na kineskom tržištu početi sa prodajom svog kompaktnog crossovera U5.

 (Dalje)

Kinesko tržište je bogatije za još jedan električni automobil – Baojun E100.

 (Dalje)

Turneja povodom promocije novog modela Honda Civic i dalje je u punom jeku, a ove godine kompanija uključuje i novi dizajn svog R automobila, kreiranog od strane brenda OneRepublic.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 518 519 520  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs