Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Kineski TechRules je prošle godine na sajmu automobila u Ženevi prikazao koncept supersportskog automobila AT96, dok je ove godine na istom sajmu promovisao i serijski automobil Ren.

 (Dalje)

Reklama


Dok je sva pažnja automobilske javnosti usmerena u Ženevu i tamošnji sajam automobila, Hyundai je u Južnoj Koreji promovisao restilizovanu verziju aktuelne generacije limuzine Sonata.

 (Dalje)

Nakon januarske promocije regularne verzije novog LS sedana na sajmu automobila u Detroitu, Lexus je aktuelni sajam u Ženevi iskoristio da prikaže i novi LS sa hibridnim pogonom.

 (Dalje)

Spyker Cars je prošle godine na sajmu automobila u Ženevi predstavio novi sportski automobil C8 Preliator, dok je ove godine u Ženevi prikazao i njegovu Spyder verziju.

 (Dalje)

Treća generacija Kijinog malog automobila pod nazivom Picanto predstavljena je u Ženevi.

 (Dalje)

Kompanija Rimac Automobili je na salonu automobila u Ženevi predstavila brži Concet One sa dužom autonomijom i snažnijom baterijom, a odlučila je i da se fokusira na tri tržišta na kojima je našla nove partnere.

 (Dalje)

Predstavljanje novog Yarisa 2017 i Yarisa GRMN, jedinstvenih Toyotinih noviteta. Svetska premijera i-TRIL Concepta, Toyotine vizije gradske mobilnosti 2030. godine. Celokupan asortiman TOYOTA GAZOO Racing, uključujući Yaris WRC, TS050 Hybrid i Dakar Hilux.

 (Dalje)

Reklama


Indijski Tata Motors je na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi održao premijeru sportskog automobila Racemo sa centralno smeštenim motorom, i to pod njihovim novim pod-brendom Tamo.

 (Dalje)

Nakon prošlogodišnje premijere nove Impreze sedan i hatchback, Subaru je sada na sajmu automobila u Ženevi predstavio i novi XV (u Severnoj Americi poznat kao Subaru Crosstrek).

 (Dalje)

McLaren je u Ženevi i zvanično predstavio svoj novi model 720S (razvijen pod kodnom oznakom P14), s tim što je ovaj automobil još ranije prikazan bogatim klijentima na zatvorenoj prezentaciji.

 (Dalje)

Nakon promocije u Japanu krajem prošle godine, nova generacija Suzukijevog Swifta je sada predstavljena i evropskoj javnosti, i to na sajmu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Mazda obeležava 50. godišnjicu nastupa na Međunarodnom auto salonu u Ženevi evropskom premijerom potpuno novog CX-5, drugom generacijom svojeg izuzetno popularnog kompaktnog SUV-a. Na središnjem delu štanda izloženi su i za 2017. godinu osveženi gradska Mazda2 i kompaktni SUV CX-3.

 (Dalje)

Nissan predstavlja crossover Qashqai sa poboljšanjima koja će znatno pojačati njegov premium utisak. Poboljšanja donose savremeni dizajn spoljašnjeg izgleda, viši nivo kvaliteta unutrašnjosti i još bolje vozne karakteristike.

 (Dalje)

Ovde prvo podsećanje da je britanski dizajner Afzal Kahn na prošlogodišnjem sajmu automobila u Ženevi izložio retro sportski model Vengeance, i to u Coupe izdanju.

 (Dalje)

Potpuno novi Jeep® Compass debituje danas na tržištu Evrope, Bliskog istoka i Afrike na Salonu automobila u Ženevi, nudeći neprevaziđenu kombinaciju atributa koja obuhvata legendarne i najbolje u klasi sposobnosti terenske vožnje sa pogonom 4x4, savremeni i autentičan Jeep dizajn, izvrsnu voznu dinamiku, slobodu vožnje na otvorenom vazduhu, kao i pun spektar naprednih tehnologija povezivanja i bezbednosti lakih za korišćenje.

 (Dalje)

Dugo očekivani naslednik aktuelnog XC60 imao je premijeru na auto-salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Lakši, lepši, snažniji i brži od istoimenog prethodnika, novi Audi RS5 u prodaju stiže u maju.

 (Dalje)

Sem nove generacije Civica hatchback i sedan, Honda je na prošlogodišnjem sajmu automobila u Parizu predstavila i koncept novog Civica Type R. Što se tiče definitivne, produkcijske verzije, Civic Type R nove generacije je promociju imao danas na sajmu automobila u Ženevi (mada je nekoliko slika procurelo još prošle nedelje).

 (Dalje)

Nakon nove Serije 5 Sedan, i BMW Serije 5 Touring nove generacije će biti dostupan sa širokom M Performance Parts ponudom, koja pored elemenata za eksterijer i enterijer podrazumeva i poboljšanje performansi.

 (Dalje)

Na sajmu automobila u Ženevi će biti predstavljen i novi BMW Alpina B5 Biturbo, koji je naravno baziran na nedavno promovisanoj G30 generaciji BMW-a Serije 5. Sem limuzine, u ponudi će biti i karavanska Touring varijanta (G31).

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 498 499 500  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs