home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Pored Grand Cherokeeja sa 3.0 CRD turbo-dizel motorom, Jeep će na predstojećem, 81. Salonu automobila u Ženevi održati i evropsku premijeru obnovljenog modela Compass.

 (Dalje)2012 Jaguar XKR-S

23 Feb 2011 - 02:53 Noviteti Link

Jaguar je za ovogodišnji Salon automobila u Ženevi pripremio promociju 2012 Jaguara XKR-S, pod čijom haubom se krije pojačani 5,0 litarski V8 motor sa kompresorom.

 (Dalje)

2012 Aston Martin Virage

23 Feb 2011 - 02:50 Noviteti Link

Aston Martin je za Salon automobila u Ženevi još ranije najavio model Vantage S, a pridružiće mu se i novi Virage, koji će u paleti britanske marke zauzeti mesto između modela DB9 i DBS.

 (Dalje)

Evo jednog malog iznenađenja. Uprkos nedavnom najavljenom povlačenju sa evropskog tržišta (od januara 2013. godine), japanski Daihatsu Motor Company će pre toga svoju ponudu na Starom kontinentu osvežiti novim Charade-om.

 (Dalje)

Citroen C3 Red Block

22 Feb 2011 - 08:26 Noviteti Link

Pred Salon automobila u Ženevi, Citroen je objavio set fotografija i prve detalje o novoj specijalnoj ediciji modela C3.

 (Dalje)

Novi Jeep Grand Cherokee (koji je nedavno kod nas pretpremijerno bio izložen u Fiat Centru dok je zvanično predstavljanje zakazano za kraj marta i Međunarodni salon automobila u Beogradu) će pored benzinaca dobiti i dizel motor.

 (Dalje)

Juliani Veela je novi italijanski sportista za čiji nastanak je zaslužan Juliani Automobili iz Milana.

Volkswagen će predstaviti novog Tiguan-a na svetskoj premijeri na 81. Međunarodnom salonu automobila u Ženevi. Opšta potražnja za ovim Volkswagen modelom je uvek bila vrlo visoka,  sa 572,000 jedinica isporučenih širom sveta. Manji brat Touareg-a je sada na putu da nastavi dosadašnji uspeh sa novim izgledom i daljim unapređenjem tehnologije.

 (Dalje)


Audi će predstaviti novi, ekskluzivni, model – A8 L Security. U pitanju je A8 sa produženim međuosovinskim rastojanjem, koji nudi vrhunsku sigurnost svojim putnicima. Audi će Security model inicijalno ponuditi samo sa W12 agregatom, a za 2012. godinu je planirano da se u ponudi nađe još jedan pogonski agregat.

 (Dalje)

Maserati je za ovogodišnji Salon automobila u Ženevi pripremio novu, Sport verziju kabrioleta GranCabrio.

 (Dalje)

Kineska kompanija BYD će posle Salona automobila u Detroitu i na Salonu u Ženevi (3. do 13. mart) izložiti svoje modele e6 i S6DM.

 (Dalje)

Saab će 23. februara u Trollhättan fabrici u Švedskoj obeležiti godinu dana od kada je holandski Spyker Cars od američkog General Motorsa preuzeo ovu marku.

 (Dalje)

Nissan Micra DIG-S

19 Feb 2011 - 09:48 Noviteti Link

Nissan je novu, četvrtu generaciju svog malog automobila Micra (u Japanu Nissan March) predstavio još prošle godine, a na predstojećem Salonu automobila u Ženevi na Nissanovom štandu biće izložena i Micra DIG-S (Direct Injection Gasoline-Supercharger).

 (Dalje)

Lexus će krajem ovog meseca Amerikancima ponuditi i model IS 350C F Sport Special Edition, i to u ograničenoj seriji od samo 175 komada.

 (Dalje)

Obeležavajući 10-godišnjicu prisustva na tržištu Singapura, italijanski Lamborghini je predstavio novo specijalno izdanje modela Gallardo.

 (Dalje)