home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Land Rover je lansirao model Freelander 2 SD4 Sport, novu ograničenu seriju Freelandera sa nešto sportskijim imidžom.

 (Dalje)Ferrari je novi trkački model 458 Challenge predstavio još pre nekoliko meseci tokom tradicionalnog okupljanja dilera ove italijanske marke u Maranelu, a narednih dana će ga videti i posetioci Salona automobila u Bolonji.

 (Dalje)

McLaren Edition SLR

2 Dec 2010 - 14:01 Noviteti Link

SLR se vraća, i to u novoj McLaren Edition SLR ograničenoj seriji. U pripremi je naime ekskluzivna serija od samo 25 komada modela McLaren Edition SLR koji je javnosti predstavljen na ovogodišnjem Salonu tjunera u Esenu.

 (Dalje)

Yogomo MA4 je još jedan gradski automobil sa elektropogonom, a proizvodnja će se odvijati u Kini.

 (Dalje)

Fiat 500 Bicolore

1 Dec 2010 - 21:50 Noviteti Link

Fiat je objavio dve fotografije malog Fiata 500 u specijalnom Bicolore izdanju, koji će javnosti biti predstavljen na Salonu automobila u Bolonji (od 4. do 12. decembra).

 (Dalje)

Toyota je danas u Indiji i zvanično strtovala sa prodajom Etiosa sedan, koji je japanska kompanija u formi koncepta predstavila početkom januara na Salonu automobila u Nju Delhiju.

 (Dalje)

Pošto je krajem oktobra japanskim kupcima već ponudila blago doterani Jazz (u Japanu se zove Fit) i njegovu hibridnu varijantu, Honda je sada objavila da će obnovljeni Jazz i Jazz Hybrid u Evropi biti dostupni od 1. februara sledeće godine.

 (Dalje)

Nakon onih procurelih zvaničnih slika, Audi je upravo objavio i fabričko press saopštenje i novi set fotografija nove generacije Audija A6.

 (Dalje)

Obnovljeni Proton Saga

30 Nov 2010 - 22:01 Noviteti Link

Posle nedavne promocije novog modela Inspira, malezijski Proton je na ovogodišnjem 27. Thailand International Motor Expo-u predstavio i redizajniranu verziju svog sedana Saga.

 (Dalje)

Mercedes je ponudu nove generacije modela CLS proširio i verzijama sa 4MATIC pogonom na sva četiri točka.

 (Dalje)

Nakon novog A8, A1 i A7 Sportbacka, na redu je novi A6. Audi će naime u prvoj polovini sledeće godine kupcima ponuditi novu generaciju modela A6, koji će i dalje biti dostupan kao sedan i karavanski Avant.

 (Dalje)

Honda BRIO (+ video)

30 Nov 2010 - 11:31 Noviteti Link

Honda je danas na 27. Thailand International Motor Expo-u predstavila predprodukcijski primerak svog novog gradskog modela BRIO, koji je inače još početkom ove godine na Salonu u Nju Delhiju prikazan kao New Small Concept Car.

 (Dalje)

Subaru je danas u Japanu i zvanično promovisao svoj novi MPV model iz B segmenta nazvan Trezia.

 (Dalje)

General Motors će sledećeg meseca na Guangzhou Salonu automobila i zvanično predstaviti novu generaciju Buickovog MPV modela GL8, namenjenog kineskom tržištu (tamo je od 1999. godine prodato više od 330.000 primeraka njegovog prethodnika). Dok se to ne desi, dostupan je set zvaničnih fotografija i fabrički podaci.

 (Dalje)

Audi TT GT4

28 Nov 2010 - 13:29 Noviteti Link

Audi je u Šangaju pokazao trkački GT4 automobil, napravljen na bazi modela TT.

 (Dalje)