home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Konačno. Audi je objavio prve zvanične slike i detalje o dugo najavljivanoj najjačoj verziji aktuelnog Audija A3.

 (Dalje)Američki Wheego Electric Cars je u Los Anđelesu predstavio Wheego LiFe EV, gradski automobil na elektropogon.  

 (Dalje)

Nakon Mondea, novi 1.6L EcoBoost benzinski motor su dobili i Fordovi MPV modeli S-Max i Galaxy.

 (Dalje)

Istovremeno sa promocijom 2011 Dodge Chargera i 2011 Dodge Duranga na Salonu automobila u Los Anđelesu, Chrysler LLC je objavio novi set zvaničnih fotografija, video i cene za ova dva modela.

 (Dalje)

Land Rover će specijalno "Landmark" izdanje modela Discovery kupcima ponuditi u januaru 2011. godine, i to po ceni koja će u Velikoj Britaniji iznositi 46.945 funti.

 (Dalje)

Nakon promocije nove Optime na poslednjem Salonu automobila u Njujorku, Kia Motors America's (KMA) na Salonu u Los Anđelesu izlaže i Optimu sa hibridnim pogonom.

 (Dalje)

Još jedna Nissanova premijera na ovogodišnjem Salonu automobila u Los Anđelesu (pored Murana CrossCabriolet, koncepta Ellure i 2012 GT-R modela) je i četvrta generacija MPV modela Quest.

 (Dalje)

Scion će još tokom ovog meseca američkim kupcima ponuditi novo specijalno izdanje modela xB – Scion xB Release Series 8.0 modelske godine 2011.

 (Dalje)

BMW je na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu predstavio 6-Series Coupe concept koji je najavio novu generaciju serije 6, a koja je sada otkrivena ovim prvim zvaničnim slikama.  

 (Dalje)

Obnovljeni Haima3

18 Nov 2010 - 00:40 Noviteti Link

Kineska kompanija Haima je za domaće tržište pripremila redizajnirani model Haima3 (nastao u saradnji sa Mazdom). 

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, kabriolet verzija Nissanovog crossovera Murano je zvanično predstavljena na ovogodišnjem Salonu automobila u Los Anđelesu.

 (Dalje)

Chrysler LLC je objavio video i novi set zvaničnih fotografije modela prosto nazvanog Chrysler 200, a koji će od sledećeg meseca zameniti Sebring.

 (Dalje)

Mada se u poslednje vreme više govori i piše o nasledniku Murcielaga, u Lamborghiniju su pripremili i novu verziju Gallarda Spyder.

 (Dalje)

Porsche Cayman R zvaničnu svetsku premijeru ima na Salonu automobila u Los Anđelesu koji je danas otvoren za predstavnike medija.

 (Dalje)

Peugeot 107 Envy

17 Nov 2010 - 09:49 Noviteti Link

Povodom nedavne proizvodnje jubilarnog, 500.000-tog primerka 107-ice, francuski Peugeot je sada lansiaro i specijalno Envy izdanje ovog najmanjeg modela u svojoj gami.

 (Dalje)