home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Ford Mustang Boss 302s

13 Dec 2010 - 08:41 Noviteti Link

Boss 302s je nova trkačka verzija Fordovog Mustanga, za čiji nastanak je zaslužan Ford Racing.

 (Dalje)



2011 Porsche 911 GT3 RSR

13 Dec 2010 - 08:25 Noviteti Link

Porsche Motorsport je u Nemačkoj predstavio trkački model 911 GT3 RSR, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Hyundai i40W

12 Dec 2010 - 00:43 Noviteti Link

Hyundai je objavio set slika koje otkrivaju izgled novog karavana korejske kompanije – i40W.

 (Dalje)

Predstavljen Audi R18

11 Dec 2010 - 01:01 Noviteti Link

Audijevo novo oružje za 24 sata Le Mana je novi LMP1 sportski auto Audi R18, koji je premijerno predstavljen 10. decembra u Audi Sportparku u Ingolstadt-u.

 (Dalje)

BMW je pre nekoliko meseci i zvanično potvrdio da će se Mini vratiti u Svetski reli šampionat, i to modelom Countryman World Rally Car, za koji će biti zadužen britanski Prodrive.

 (Dalje)

Još nekoliko novih verzija Chevrolet Camara: prvi je NeSmith Storm Camaro napravljen u saradnji sa NeSmith Chevrolet dilerom, a drugi je DeNooyer HT-SS454 Camaro.

 (Dalje)

General Motors je objavio da će novi Chevrolet Aveo na tržištu Severne Amerike kupcima biti dotupan pod imenom Sonic.

 (Dalje)

Čekanju je konačno kraj. Posle brojnih pokazivanja maskiranih primeraka u raznim prilikama, teaser slika i videa, kao i curenja podataka, BMW je upravo objavio zvanične detalje i set fotografija najsnažnije verzije serije 1, modela 1 M Coupe (zvanična premijera će se održati u januaru 2011. na Salonu u Detroitu).

 (Dalje)

Iz Severne Koreje stiže vest o njihovom novom automobilu Pyeonghwa Hwiparam III, koji je u stvari kineski Brilliance FSV sedan, samo sa novim imenom.

 (Dalje)

MG (koji se nalazi u kineskom vlasništvu) je na poslednjem Salonu u Pekingu predstavio studiju MG Zero Concept, koja je najavila serijski model MG3, a čija se zvanična premijera očekuje još tokom ovog meseca na Guangzhou Salonu automobila (dolazak u Evropu se po ranijim informacijama planira za 2011.).

 (Dalje)

Pre zvaničnog početka prodaje (od 13. januara 2011. godine u Južnoj Koreji), Hyundai je objavio nove detalje i slike o novoj generaciji limuzine Grandeur (na nekim tržištima kao Hyundai Azera).

 (Dalje)

BMW je pre nekoliko meseci i zvanično potvrdio da će se Mini vratiti u Svetski reli šampionat, i to modelom Countryman World Rally Car za koji će biti zadužen britanski Prodrive.

 (Dalje)

Renault Megane RS N4

8 Dec 2010 - 08:30 Noviteti Link

Renault je objavio podatke o novom Group N reli paketu za sportski Megane RS.

 (Dalje)

Volkswagen je u Argentini lansirao model Vento Variant, koji međutim nije ništa drugo nego Golf u karavanskoj Variant verziji.

 (Dalje)

Liberty Electric Cars (LEC) je lansiaro E-Range, Range Rover sa elektropogonom koji sa jednim punjenjem baterija (75 kWh Lithium polymer) može da pređe oko 320 kilometara.

 (Dalje)