home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Audi je danas sa jednom zvaničnom slikom i press saopštenjem potvrdio da će za deset dana na Salonu automobila u Parizu predstaviti novu verziju svog najmanjeg modela A1, nazvanog A1 1.4 TFSI.

 (Dalje)Kako se najavljuje u fabričkom press saopštenju, novi Maserati GranTurismo MC Stradale će biti najbrži, najlakši i najsnažniji automobil u Maseratijevoj ponudi kada u prvom kvartalu sledeće godine i zvanično krene u prodaju.

 (Dalje)

Poput Peugeota iOn-a, i Citroenov električni C-Zero je u u stvari samo Mitsubishi i-MiEV sa znakom francuske fabrike, a na ovogodišnjem Salonu u Parizu biće predstavljen u definitivnoj verziji. 

 (Dalje)

Nissan je novu, četvrtu generaciju svog malog automobila Micra (u Japanu Nissan March, do sada napravljeno više od 5,65 miliona primeraka) predstavio još na poslednjem Salonu automobila u Ženevi, a videće ga i posetioci predstojećeg Salona u Parizu.

 (Dalje)

Opel je za novu prodajnu sezonu osvežio paletu pogonskih agregata svojih modela, koji sada imaju smanjenu potrošnju goriva i emisiju CO2.

 (Dalje)

Češka Škoda će na predstojećem Salonu u Parizu između ostalog izložiti i model Yeti u ekonomičnijoj i ekološki podobnijoj GreenLine verziji.

 (Dalje)

SZ-L je novo specijalno izdanje Suzukijevog modela SX4 a namenjen je britanskim kupcima.

 (Dalje)

Sem novog modela ix20 i restilizovanog i10 (sa novim 1.0L trocilindričnim benzincem), korejski Hyundai će na Salonu u Parizu izložiti još nekoliko zanimljivih modela.

 (Dalje)

Pored Jeep Wranglera i Patriota, i Liberty (u Evropi Cherokee) je diskretno osvežen za novu prodajnu sezonu.

 (Dalje)

Kanadski Motive je objavio nekoliko zvaničnih slika svog elektroautomobila Kestrel EV, čija proizvodnja i prodaja treba da počnu 2012. godine.

 (Dalje)

Premijera druge generacije ovog Mercedesovog kupea sa četiri vrata je najavljena za prvu polovinu oktobra i Salon automobila u Parizu, a do tada, evo i novih zvaničnih fotografija i cena nekih verzija u Nemačkoj.

 (Dalje)

Cadillac će na Salonu automobila u Parizu izložiti više svojih modela, a evropsku premijeru doživeće CTS-V Coupe čija prodaja na Starom kontinentu startuje sledeće godine.

 (Dalje)

Pojavila se slika Kijinog SUV modela Sorento sa novim Sport paketom.

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Parizu (2. – 17. oktobar 2010., za novinare počinje 30. septembra) Mercedes će izložiti i električnu verziju A klase, razvijenu uz pomoć američke kompanije Tesla Motors.

 (Dalje)

Ford je nedavno objavio kraj karijere za dosadašnji Focus ST, ali će već na predstojećem Salonu automobila u Parizu pokazati kako će izgledati njegova nova generacija koja se u prodaji očekuje krajem 2011. godine (po ceni od oko 24.000 funti u Velikoj Britaniji).

 (Dalje)