home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Porcheova premijera na Salonu u Parizu biće nova verzija legendarnog modela 911, i to 911 GTS sa 408KS.

 (Dalje)Kia je britanskim kupcima ponudila specijalno VR-7 izdanje modela cee’d i pro cee’d sa 1.4L benzincem, čije cene startuju od 11.695 funti.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, SUV model Tiggo kineske kompanije Chery (koja je od 1. marta prisutna i na tržištu Srbije) prošao je kroz popriličan redizajn, ali možda i veću pažnju privlači novi 1.6 TCi motor.

 (Dalje)

Chrysler je danas pustio u opticaj i prve zvanične fotografije doteranog MPV modela Town & Country (u Evropi Grand Voyager) modelske godine 2011.

 (Dalje)

2011 Jeep Patriot

14 Sep 2010 - 19:31 Noviteti Link

Chrysler Group LLC je danas objavio i set zvaničnih fotografija i prve detalje o modifikovanom Jeep Patriotu modelske godine 2011.

 (Dalje)

Dugo najavljivana prodaja Fiata 500 u SAD-u startuje krajem ove godine, odmah posle premijere na Salonu automobila u Los Anđelesu.

 (Dalje)

Lexusov hibridni premium hatchback model CT 200h će videti i posetioci ovogodišnjeg Salona u Parizu, dok je prodaja ovog najmanjeg modela u Lexusovoj gami na Starom kontinentu najavljena za novembar.

 (Dalje)

2011 Chevrolet Montana

14 Sep 2010 - 09:03 Noviteti Link

Nova generacija Chevroletovog pick up modela Montana će na tržištu Južne Amerike zvanično biti lansirana 26. septembra, a dok se to ne desi, evo i prvih oficijelnih fotografija koje objavljuje sajt CarrosBlog.com.

 (Dalje)

Fiat na Salonu u Parizu

14 Sep 2010 - 01:01 Noviteti Link

Ni Fiat na Salonu u Parizu neće imati premijeru nekog novog modela, pa će i ovde naglasak biti na novim motorima i novim verzijama.

 (Dalje)

Poput Alfa Romea, ni Lancia za Salon u Parizu nije pripremila novi model što znači da posetioce očekuju nove edicije već dobro poznatih modela.

 (Dalje)

Alfa Romeo na Salonu automobila u Parizu neće imati premijeru nekog potpuno novog modela, pa će zato pažnju privlačiti novim verzijama već poznatih modela.

 (Dalje)

Na poslednjem Salonu automobila u Ženevi Abarth je javnosti predstavio Abarth 500C i obnovljeni Abarth Punto Evo, dok će na predstojećem Salonu u Parizu pokazati i njihove jače esseesse verzije.

 (Dalje)

Sem prvih slika novog ix20, dostupne su i fotografije restilizovane verzije najmanjeg Hyundaijevog modela i10.

 (Dalje)

Glavni novitet korejskog Hyundaija na jesenjem Salonu automobila u Parizu biće ix20, manji MPV model sa pet sedišta.

 (Dalje)

Nova Captiva SUV će biti premijerno prikazana na Sajmu automobila u Parizu, unapređena novim dizajnom prednjeg dela, nizom poboljšanja u enterijeru i novim motorima i prenosnim mehanizmima. Captiva će biti jedna od četiri svetske premijere Chevrolet-a.

 (Dalje)