home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


2011 Chevrolet Montana

14 Sep 2010 - 09:03 Noviteti Link

Nova generacija Chevroletovog pick up modela Montana će na tržištu Južne Amerike zvanično biti lansirana 26. septembra, a dok se to ne desi, evo i prvih oficijelnih fotografija koje objavljuje sajt CarrosBlog.com.

 (Dalje)Fiat na Salonu u Parizu

14 Sep 2010 - 01:01 Noviteti Link

Ni Fiat na Salonu u Parizu neće imati premijeru nekog novog modela, pa će i ovde naglasak biti na novim motorima i novim verzijama.

 (Dalje)

Poput Alfa Romea, ni Lancia za Salon u Parizu nije pripremila novi model što znači da posetioce očekuju nove edicije već dobro poznatih modela.

 (Dalje)

Alfa Romeo na Salonu automobila u Parizu neće imati premijeru nekog potpuno novog modela, pa će zato pažnju privlačiti novim verzijama već poznatih modela.

 (Dalje)

Na poslednjem Salonu automobila u Ženevi Abarth je javnosti predstavio Abarth 500C i obnovljeni Abarth Punto Evo, dok će na predstojećem Salonu u Parizu pokazati i njihove jače esseesse verzije.

 (Dalje)

Sem prvih slika novog ix20, dostupne su i fotografije restilizovane verzije najmanjeg Hyundaijevog modela i10.

 (Dalje)

Glavni novitet korejskog Hyundaija na jesenjem Salonu automobila u Parizu biće ix20, manji MPV model sa pet sedišta.

 (Dalje)

Nova Captiva SUV će biti premijerno prikazana na Sajmu automobila u Parizu, unapređena novim dizajnom prednjeg dela, nizom poboljšanja u enterijeru i novim motorima i prenosnim mehanizmima. Captiva će biti jedna od četiri svetske premijere Chevrolet-a.

 (Dalje)

Kineski Rely (deo kompanije Chery) je na domaćem tržištu i zvanično lansirao SUV model X5, koji je kupcima u najmnogoljudnijoj zemlji sveta dostupan po ceni od (preračunato) 18.620 evra.

 (Dalje)

2011 Toyota Tundra

11 Sep 2010 - 12:52 Noviteti Link

Toyotina Tundra modelske godine 2011 je dobila pojačani bazni V6 benzinski motor, a u ponudi i dalje ostaju 4.6L i 5.7L V8 agregati.

 (Dalje)

2011 Fiat Panda

11 Sep 2010 - 08:54 Noviteti Link

I Fiatova Panda je doživela manje izmene za novu prodajnu sezonu.

 (Dalje)

Hyundai je u Seulu i zvanično predstavio svoj elektroautomobil BlueOn (dužine 359 cm) koji se bazira na restilizovanom Hyundaiju i10.

 (Dalje)

Dostupni su novi detalji o Ariel Atomu sa V8 motorom koji će kupcima biti na raspolaganaju sledeće godine.

 (Dalje)

Caterham Cars je lansirao novo specijalno izdanje - model Seven Roadsport 125 Monaco koji košta 20.995 funti, s tim što će za prvih 20 kupaca cena biti niža za 1.000 funti (u cenu je uračunat i enterijer u crnoj koži).

 (Dalje)

Nekoliko dana posle prve dve slike, sada su zahvaljujući magazinu TopGear dostupne i ove nove fotografije američkog supersportskog automobila SSC Ultimate Aero II, američkom odgovoru na Bugatti Veyron 16.4 Super Sport.

 (Dalje)