home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Saab će na Salonu automobila u Parizu prikazati Saab 9-3 i Saab 9-5 modelske godine 2011., kod kojih su najveće novosti u paleti motora.

 (Dalje)U paleti Mercedesove S klase modelske godine 2011. se nalaze i verzije Mercedes S 350 BlueEFFICIENCY i S 350 BlueTEC.

 (Dalje)

Chevrolet neće oskudevati u svetskim premijerama na predstojećem Sajmu automobila u Parizu, a Chevrolet Aveo sa petora vrata, koji poput Orlanda ima svetski proizvodni debi i treba da bude prikazan zajedno sa modelima Orlando MPV i Cruze u hečbek verziji, će biti nestrpljivo iščekivan.

 (Dalje)

Lancia će krajem ovog meseca italijanskim kupcima ponuditi ograničeno Diva Collection izdanje modela Musa i Ypsilon.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, danas su objavljene prve zvanične fotografije Bentley Continentala GT modelske godine 2011., koji će premijeru imati 30. septembra na Salonu automobila u Parizu.  

 (Dalje)

Dacia Duster Van

7 Sep 2010 - 09:30 Noviteti Link

Kupcima u Austriji je na raspolaganju i komercijalna, Van verzija Dacijinog Dustera, i to sa 4x2 i 4x4 pogonom.

 (Dalje)

2011 HSV Grange WM3

7 Sep 2010 - 00:30 Noviteti Link

Australijski HSV (Holden Special Vehicles) je pripremio HSV Grange WM3 modelske godine 2011., koji se odlikuje većom snagom i dinamičnijim stajling paketom.

 (Dalje)

Peugeotov električni auto iOn (u stvari Mitsubishi i-MiEV sa znakom francuske fabrike) će na ovogodišnjem Salonu u Parizu biti predstavljen u definitivnoj verziji. 

 (Dalje)

BMW M3 Pure Edition

6 Sep 2010 - 13:36 Noviteti Link

BMW je predstavio još jedno posebno izdanje modela M3, ovoga puta namenjenog kupcima u Australiji.

 (Dalje)

Honda će u oktobru japanskim kupcima ponuditi blago doteranu verziju modela Fit (u Evropi Jazz), modelske godine 2011.

  (Dalje)

Kineski Guangzhou Automobile će u novembru ove godine na Guangzhou Salonu automobila i zvanično javnosti predstaviti svoj novi sedan GAC Trumpchi, koji je u formi koncepta predstavljen na poslednjem Salonu u Pekingu.

 (Dalje)

Epic EV Torq i EV Amp

4 Sep 2010 - 09:00 Noviteti Link

EV Torq i EV Amp su dva zanimljiva modela kompanije Epic Electric Vehicles, a kao što se vidi već iz imena firme, oba su sa elektropogonom.

 (Dalje)

Italijani su samo za Japan pripremili novo ograničeno izdanje Fiata 500, nazvanog Arancia ("pomorandža"), a koji je od 2. septembra dostupan kupcima u Zemlji izlazećeg sunca. 

 (Dalje)

Fordov F-150 SVT Raptor modelske godine 2011. sada standardno ima 6.2L V8 motor (ranije je bazni motor bio 5.4L V8 sa 320KS) a kupci će moći da dobiju i opcionu SuperCrew verziju sa četiri vrata.

 (Dalje)

Renault je upravo objavio prve slike restilizovane Lagune treće generacije koja će premijeru doživeti 30. septembra na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)