home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Audi A7 Sportback S-Line

28 Jul 2010 - 08:24 Noviteti Link

Audi je u ponedeljak u Minhenu konačno i zvanično predstavio dugo najavljivani A7 Sportback, koji će kupcima biti dostupan i sa opcionim S-Line paketom.

 (Dalje)Kao što je bilo i najavljeno, danas je u Minhenu i zvanično predstavljen dugo očekivani Audi A7 Sportback, koji će krajem avgusta videti i posetioci Salona automobila u Moskvi a početkom oktobra i posetioci Salona u Parizu.

 (Dalje)

Posle brojnih špijunskih i čitave serije dosadnih teaser fotografija nove generacije Fordovog Explorera (do sada prodat u više od 6 miliona komada), konačno su objavljene i njegove prve zvanične slike i tehnički detalji.

 (Dalje)

Mada je zvanična promocija serijskog Audija A7 Sportback (u formi studije prikazan javnosti još na prošlogodišnjem Salonu automobila u Detroitu) zakazana za 26. jul u Minhenu, slike i ovog noviteta su pre vremena procurele na internet.

 (Dalje)

Američki Iconic Motors je najavio da će sledeće godine početi sa isporukom njihove moderne interpretacije legendarne Cobre, i to po ceni od 375.000 dolara.

 (Dalje)

BYD M6 startovao u Kini

22 Jul 2010 - 09:19 Noviteti Link

MPV model M6 kineske kompanije BYD je upravo startovao na domaćem tržištu, i to po cenama koje se tamo kreću od (preračunato) 16.092 do 27.603 evra.

 (Dalje)

Pre promocije dugo očekivane nove generacije Passata (zvanično pojavljivanje je zakazano za jesenji Salon u Parizu), u Volkswagenu su pripremili i novu Jettu, čija prodaja u Americi startuje u oktobru (po ceni od 15.995 dolara pa naviše).  

 (Dalje)

Seriji novih ili obnovljenih Volkswagenovih modela se sada pridružio i redizajnirani Caddy.

 (Dalje)

"Ljuto" izdanje Mercedesove E klase u novoj modelskoj godini dobija pojačani V8 motor i suptilne promene enterijera.

 (Dalje)

Fiat je za tržište Južne Amerike propremio restilizovanu varijantu svog manjeg MPV modela Idea, čija prodaja startuje tokom avgusta.

 (Dalje)

Fiat 500 Blackjack

20 Jul 2010 - 17:03 Noviteti Link

Još jedna specijalna (i naravno limitirana) edicija Fiata 500 ne iznenađuje, ali je ovaj 500 Blackjack u mat crnom izdanju jedan od zanimljivijih.

 (Dalje)

Hyundai Motor Co. je potpuno novi Avante (izvan Koreje će se prodavati kao Elantra) prikazao još pre nekoliko meseci na Salonu u Busanu, ali je tek sada objavio i prvu zvaničnu sliku njegove unutrašnjosti.

 (Dalje)

Suzukijev novi sedan Kizashi je Amerikancima predstavljen još u julu prošle godine, a na poslednjem Salonu automobila u Ženevi Japanci su izložili i njegovu evropsku verziju.

 (Dalje)

Još jedna specijalna serija Smarta ForTwo je nazvana Limited Silver, a čija je baza standardni ForTwo sa Passion paketom opreme.

 (Dalje)

Idemo dalje. Tek što su objavljene prve zvanične fotografije druge generacije BMW-ovog SAV modela X3, pojavile su se i slike novog X3 sa opcionim M Sport paketom.

 (Dalje)