Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Audiju baš ide od ruke poigravanje sa brojevima – iz “četvorke” je izvedena “petica”, prvo Coupe, a zatim i Sportback, dok je od “šestice” nastala “sedmica”... Ovde imamo klasičan primer kako je trozapreminska limuzina efektno pretočena u atraktivni “liftback” s naglašenim kupe oblikom. Druga generacija modela A5 Sportback predstavila nam se u pravom svetlu, u “ful” opremi, sa novim dvolitarskim turbo motorom od 252 KS i proverenim quattro pogonom na sva četiri točka

 (Dalje)

Reklama


Na prvi pogled, nova Kia Optima samo je restilizovana. No ispod elegantne karoserije krije se posve nova, četvrta generacija, na tehnološkom planu naprednija od prethodne

 (Dalje)

Šveđani tvrde da je sa ovim modelom počeo novi život Volvoa. Iako je već na prvi pogled nedvosmisleno da je reč o proizvodu sa severa Evrope, Volvo je potpuno promenio filozofiju u svojim automobilima, ujedno se ne odričući svog švedskog nasleđa

 (Dalje)

HR-V – Hi-rider Revolutionary Vehicle. Dakle, osnovna ideja Honde prilikom lansiranja prve generacije ovog modela je bila da on bude „revolucionaran“, uz povišenu poziciju sedenja.

 (Dalje)

"Trojka" je, baš kao i ceo brend, duboko zagazio ka premijum klasi. Mali potrošač čak i u gužvi nastaloj popravkom ulica u prestonici

 (Dalje)

Opcija automatskog menjača kod modela iz ekonomičnog segmenta tržišta nije baš česta pojava. Prirodno, Dacija je odlučila da ponudi upravo takvu opciju, a da se cena i dalje nalazi u ekonomskom okviru koji ova marka pokriva.

 (Dalje)

Mercedesova prinova nedavno pristigla na tržište, restilizovani AMG GLA 45 4MATIC, predstavlja vrhunsko sportsko izdanje najmanjeg SUV-a iz Štutgarta, a sa 381 KS iz dvolitarskog agregata uz pomoć turbo punjača, ostavlja konkurenciju za sobom.

 (Dalje)

Reklama


Imali smo čast da pretpremijerno veče uoči Beogradskog sajma automobila  provedemo u izabranom društvu. Pored spektakla koji smo očekivali (i doživeli), goreli smo od želje da po prvi put vidimo inkarnacije najelegantnije limuzine premijum E segmenta, i to u kupe i verziji „za sve terene“.

 (Dalje)

Izgubljeni japanski ratnik se u desetoj generaciji konačno orijentisao prema evropskom kupcu. Honda Civic je opet nakon dužeg vremena na dobrom putu

 (Dalje)

U skladu sa interesovanjem publike, Auto Republika je angažovana da izvrši analizu tržišnog potencijala i primenjenog marketing miksa, koji Toyota Motors Corporation koristi za pospešenje prodaje legendarnog modela Land Cruiser, na evropskom tržištu, kao i da iznese smernice u pogledu unapređenja nastupa na tržištu.

 (Dalje)

Isuzu je nedavno restilizovao svoj poznati pick-up D-MAX osvežavanjem izgleda, bogatijom opremom, novim Euro 6 dizel motorom od 1,9 litara i još nekim detaljima. Verzija koju smo vozili predstavlja još „korak dalje“, što u voznim osobinama, što u presonalizaciji, budući da ima mnogo dodatne opreme

 (Dalje)

„Tuđe (ni)je uvek slađe“

Fiat se vratio na američko tržište posle 27 godina, ali je već na startu prošao kao bos po trnju. Originalni plan da prodaja dostigne cifru od 150.000 primeraka u roku od tri godine nije doneo željene rezultate pa je tako u 2016. godini prodato samo 33.777 vozila.

 (Dalje)

U odnosu na prethodne dve generacije automobila istog imena, ali i u odnosu na druge hot-hatch modele na tržištu, najnovija generacija modela Focus RS donela nam je mnogo promena. Najvažnije su one tehničke - pokreće ga 2.3-litarski turbo motor iz Mustanga i ima napredan pogon na sve točkove.

 (Dalje)

Aktuelna, druga generacija Peugeota 308 sa nama je od 2013. godine. Od tada je Lav sa oznakom 308 "progutao bez žvakanja" 34 industrijska priznanja , uključujući i "Auto godine 2014".

 (Dalje)


Negde na polovini tržišnog života sedme generacije popularnog modela Golf, restilizovana je i njegova prestižna GTI verzija. Automobil je snažniji i tehnički savremeniji, tako da i dalje predstavlja etalon sa kojim se porede svi ostali u ovoj klasi

 (Dalje)

Članak pročitajte na sajtu Autorepublika.comPeta generacija Subaru Outbacka ostaje verna tradiciji. Bez obzira na modernije forme, koncepcija bazirana na permanentnom integralnom pogonu i bokser agregatima, nastavlja u najboljem maniru da promoviše reputaciju proizvođača sa sedam zvezdica.

 (Dalje)

Nekoliko serija BMW vozila počiva na platformi serije 5 (F10): naravno sam F10, zatim X5 (F15), kao i kompletna paleta serije 6 – kupe, gran kupe i testirana kabriolet verzija. Kao što znamo, u seriji 5 je došlo do smena generacija i sada je aktuelna G nomenklatura koja je tehnološki značajno naprednija i zahvaljujući hemijskom procesu lipolize (da se poslužimo malo fitnes terminologijom) lišena prekomerne i bespotrebne mase.

 (Dalje)

Ne tako davno, Hyundai je bio jeftina južnokorejska marka, oko koje su se zbijale šale i dodavali neprilični epiteti. Jedino, dok smo se mi podsmevali oni su radili. Hyundai je postao ozbiljan globalni igrač, pa i trendseter koji prodaje milione vozila.

 (Dalje)

Prilikom samog dolaska u salon British Motorsa, pored svih atraktivnih (i skupocenih) četvorotočkaša na parkingu, jasno se isticao on – Jaguar F-Pace u „cezijum“ plavoj boji.

 (Dalje)


1 2 3 ... 70 71 72  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs