Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Sa potpuno novim, varijabilnim pogonom na sva četiri točka, V8 motorom sa impresivnih 612 „konja“ i ubrzanjem do „stotke“ za 3,4 sekunde, Mercedes-AMG E63 S postavlja nove standarde u klasi ultimativnih sportskih limuzina, čime je zasenio najbliže konkurente, a po performasnama se približio mnogim čistokrvim sportskim superautomobilima!

U prethodnih 16 godina, koliko postoji TopSpeed magazin, bili smo u prilici da vam prenesemo mnogobrojne doživljaje iz vožnje sportskih modela sa znakom „trokrake zvezde“, a sada je na red došao Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+. Ovaj model, uz AMG GT R, predstavlja najnovije dostignuće eminentnog Mercedesovog sportskog odeljenja sa sedištem u Afalterbahu.

Nije proteklo ni mesec dana od kada se pojavio na prvim oficijelnim fotografijama, a mi smo, zahvaljujući kompaniji Star Import, koja je ovlašćeni uvoznik Mercedesa u Srbiji, dobili mogućnost da isprobamo njegove mogućnosti na vrhunskoj trkačkoj stazi na jugu Portugalije, zajedno sa odabranim novinarima iz najprestižnijih svetskih automobilskih medija.

Kompletan članak pročitajte na sajtu Topspeed.telegraf.rs
  čitanja : 428

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

Najbrži sedan trenutno.

Autor P1 17 Feb 2017, 10:54
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs