Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Samo par nedelja nakon domaće promocije druge generacije Audi Q5 modela, dobili smo priliku da kompakt SUV iz premijum segmenta isprobamo u našoj režiji. Na testu nam je bio „osnovno“ motorizovani dizelaš - 190KS quattro S tronic.

Prva generacija modela Q5 je javnosti predstavljena tokom 2008, a kasnije tokom godine je održana promocija novog modela i na našem tržištu - kako za one koji vole da voze, a tako i za one koji vole da budu viđeni.

Audi je čitavih osam godina čekao da na tržište uvede novu generaciju ovog modela što je, za moderno doba, izuzetno dugačak period između dve generacije. Naravno, tokom tog perioda, Audi je unapređivao svoj proizvod kako bi zadržao jasnu prednost u odnosu na konkurente koji su u tom periodu počeli da se konsoliduju i vrše pritisak. Mogućnost da tako dugo čekaju im je omogućilo vrlo dobro predviđanje šta će kupci želeti od kompakt SUV vozila.

Kompletan članak pročitajte na sajtu Nacionalnaklasa.com
  čitanja : 404

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs