Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Prva generacija Mazde6 je zapravo šesta generacija Mazde 626, tako da protagonista našeg testa pripada osmom naraštaju japanskog sedana iz D segmenta.

Moja malenkost se prvi put sa aktuelnom generacijom Mazde6 susrela pre nešto više od tri godine. I posle toliko vremena utisak oduševljenja ne jenjava. „Šestica“ nakon prošlogodišnje restilizacije i aktuelnog „ažuriranja“ i dalje izaziva pažnju i imponuje svojom pojavom, čak i kada se nađe među nekim premijum modelima.

Uspešnu priču ne treba menjati, treba je samo razvijati, a toga su u Mazdi u potpunosti svesni, tako da je krajnji rezultat dobijen u vidu automobila kod kojeg je svaki segment podignut na suptilno viši nivo. To nas u velikoj meri podseća na „ažuriranje“, odnosno unapređivanje softvera u mobilnoj telefoniji. Koji je Android operativni sistem najnoviji, „7 Nougat“? Baš kao i on, tako je i naš test automobil ukusan i primamljiv, kao nugat, i isto kao što je teško razlikovati „Nougat“ i „Marshmallow“, tako je teško uočiti razlike između „šestice“ pre „ažuriranja“ i ove na našem testu. Ipak, hajde da vidimo o čemu se zapravo radi.

Kompletan članak pročitajte na sajtu Autorepublika.com
  čitanja : 489

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

Zna li neko rezultate prodaje aktuelne šestice u Evropi?

Autor moron 04 Maj 2017, 15:27
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs