Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Iako najmanji krosover u gami, Audi Q2 ispunjava gotovo sve stroge standarde kvaliteta i inženjeringa kao i ostali pripadnici Q familije. Između ostalog, opremljen je i sistemom za isključivanje cilindara pri konstantnoj brzini ili laganim ubrzanjima.

Kako stvari stoje, SUV modeli i krosoveri uskoro će dominirati nad ostalim kategorijama automobila. Borba među proizvođačima je velika a game svakog od njih se dosta razlikuju.

Svaki brend je u nečemu prvi a u nečemu kasni za drugima. Tako Audi kasni sa kupe krosoverima u odnosu na konkurente, pa prvi među njima sa oznakom Q8 možemo očekivati krajem godine u serijskom izdanju.

U međuvremenu, Audi je bio prvi među premijum proizvođačima koji je predstavio krosover u B segmentu. Prodaja novog Q2 počela je krajem 2016, a uporedo sa ostalim zemljama u Evropi stigao je i kod nas. Porše SCG ustupio nam je na test atraktivan crveni primerak, sa 1.4 turbo benzincem koji je u velikoj meri unapređen u odnosu na dosadašnje verzije.

Kompletan članak pročitajte na sajtu B92.net
  čitanja : 511

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs