Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Galski pevac ponosno se šepuri! Osim što prodaja modela 3008/5008 obara sve rekorde, grupacija PSA nedavno je "pazarila" Opel, našavši se tako u poziciji da postane najveći proizvođač automobila u Evropi.

Grupaciji PSA, ili ukoliko više volite Peugeotu, u poslednje vreme ide sve od ruke. Nekoliko veoma uspešnih modela, plus prepun karnet sa porudžbinama i povoljna finansijska situacija, probudili su entuzijazam kod odgovornih. Osim toga, nekoliko značajnih noviteta ubrzo će izaći na svetlost dana (novi 508, Citroen C3 Aircross, DS7 Crossback...), a kao šlag na toru, grupacija se počastila Opelom, koji se isto tako obogatio sa više veoma interesantnih i novih modela (Insignia, Ampera, Crossland X...).

Kompletan članak na sajtu Vrelegume.rs
  čitanja : 383

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

Još da nije skuplji jedno 40-50% od prethodnika ...

Autor moron 01 Avg 2017, 21:14

Za dve godine ide u Srbiju kao polovnjak u po cene,mozda i manje.200 milja predje koliko nije mnogo po francuskim pistama i odrzavan u ovlascenim servisima.

Autor Gunar 02 Avg 2017, 01:09
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs