Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Pružila nam se baš lepa prilika. Firma RENO NISAN SRBIJA nam je omogućila da isprobamo sportski model RENO MEGANA GT od 205 konjskih snaga, automobil koji je sklopljen uz priličnu asistenciju RENO SPORTA i MEGANA koji je najjači i najbrži od svih u trenutnoj ponudi u Srbiji.

Sa tim zaista neverovatnim i neodoljivim automobilom bili smo nedelju dana i prevalili 1.400 kilometara, sasvim dovoljno da ga dobro upoznamo. Sjurili smo se do starog dobrog  TRSTA, tek da proverimo da li je u najstarijoj tršćanjskoj radnji za sladoled ZAMPOLI poskupeo taj ledeni slatkiš, koji se u ZAMPOLIJU nudi u svega 50-tak varijanti. Posle kraćeg obilaska nekad čuvenog jugoslovenskog ŠOPING GRADA, preselili smo se do starog PIRANA, lepog gradića na obali slovenačkog mora i opštine kojoj pripada i Portorož.

Kompletan članak na sajtu Mojsvetbrzine.rs
  čitanja : 618

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

Da sad kupujem hatchback, ovaj Reno bi bio moj izbor. U životu nisam vozio francuza, ali sam probao Talismana sa motorom od 160KS i baš sam bio prijatno iznenađen. Verujem da ovo ide daleko bolje.

Autor Nino 04 Avg 2017, 16:20

Bad je mocan.

Autor Renault Terminator 04 Avg 2017, 18:02
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs