Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Spajanje luksuznih i terenskih automobila nije novina. Mercedes-Benz je dugo odolevao ovom trendu, ali je sa novom E-Klasom odlučio da kupcima ponudi prostrani i luksuzni karavan, koji će svoje vlasnike lagano odvesti i na izlete van asfalta.

Premium segment povišenih karavana srednje više klase otvorio je Volvo (XC70), a njegov najpopularniji predstavnik je Audi A6 Allroad (serija C5). Švedski proizvođač nedavno je predstavio V90 CrossCountry, Audi je proširio svoj portfolio Allroad modela, a sada im se priključuje i najvažniji konkurent iz Stuttgarta.

Odmah da budemo jasni, Mercedes-Benz se nije upustio u trku za najviše oslanjanje. U poređenju sa klasičnim karavanom, All-Terrain je viši samo za 29 milimetara. Razlog je više nego jasan: E-Klasa All-Terrain svojim terenskim karakteristikama ne želi da "preotima" kupce SUV modela, kao što su GLC ili GLE. Zato se čvrsto drži zemlje.

Kompletan članak na sajtu Automagazin.rs
  čitanja : 349

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

Prednji deo je lep i vise mi se svidja AT od karavana.

Autor P1 11 Sep 2017, 14:22

Kao Kinez.

Autor NR 11 Sep 2017, 18:17
Dodaj komentar

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs