Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Da smo trebali da pogađamo koji će prvi potpuno električni automobil biti na našem testu, sigurno je da Volkswagen ne bi bio prvi izbor. Verovatno ne bi bio ni u prva tri.

No, Volkswagen pokazuje da čak i mamutske korporacije mogu da naprave oštre zaokrete kada to žele. e-Golf je rezultat takvog zaokreta, a ujedno i prvi potpuno električni automobil u našoj test floti.

Elektrifikacija. Ključna reč modernog doba, bar kad je u pitanju automobilska industrija. Na papiru sve je izuzetno lepo – minimalni troškovi po pređenom km, bez štetnih emisija tokom vožnje, bešumna vožnja, sjajne karakteristike elektro pogona kada je u pitanju razvoj snage. Tokom par dana smo imali prilike da u praksi isprobamo e-Golf, ali i da pokušamo da električno vozilo stavimo u srpsku realnost u kontekstu autonomije, punjenja i druge logistike koja se krije iza vrlo lepog marketinškog imidža koju trenutno imaju EV.

Kompletan članak na sajtu Nacionalnaklasa.com
  čitanja : 233

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs