home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Fordov potpuno novi SUV EcoSport vozačima pruža savršenu kombinaciju okretnosti malog vozila, pristupačnosti i male potrošnje, sa fleksibilnošću i prostranošću koju kupci očekuju od SUV vozila - sve to u modernom i povezanom pakovanju.

 (Dalje)Test „Novosti“: na našem skeneru nova „tojota jaris 1.3 dual VVT“. S početnom cenom od 9.640 evra i bogatom opremom, ovaj automobil brine konkurenciju

 (Dalje)

Osveženje: Napredak je primetan na svim poljima, naročito pod haubom, gde je smešten svetski šampion - novi 1,0 eko-bust agregat

 (Dalje)

Novi Fiat Ducato je poslednja evolucija najbolje prodavanog modela koji 33 godine – kroz svojih 5 generacija – potvrđuje da je najbolji saputnik i poslovni partner za više od 2,6 miliona klijenata koji su ga birali od 1981. godine. Danas, da bi nastavilo da igra vodeću ulogu, novo vozilo uvodi brojne novine da bi ispunilo nova očekivanja kupaca nudeći više tehnologije, veću produktivnost i veću vrednost.

 (Dalje)

Rumunska kompanija „Dačija“, pod okriljem francuskog giganta „Renoa“, nastavila je da pri izradi svojih vozila primenjuje oprobani, veoma uspešan recept - mnogo toga po (relativno) pristupačnoj ceni.

 (Dalje)

S nagrađivanim agregatom 1,0 „ekobust“ se vozi lako i sa uživanjem. Klizna vrata obezbeđuju lakoću ulaska i izlaska

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Chryslerova komercijalna divizija Ram je bila veoma zauzeta u 2013. godini

Prvo je debitovao dizel motor u 1500, koji je ujedno postao prvi takav motor u klasi, a ponuda je nedavno proširena i sa ProMaster vanom urađenim u saradnji sa italijanskim partnerom Fiatom. Posle završenog posla sa ozbiljnim, radničkim i ekonomičnim vozilima, došlo je vreme i za zabavu, a na ovogodišnjem salonu automobila u Njujorku je debitovala i Power Wagon verzija modela 2500.

 (Dalje)

Supertest „Novosti“ motor "renoa", trocilindraš "enerdži 90 TCe", pokazao se kao veoma ekonomičan. Iako ima samo 898 kubika, uz turbopunjač agregat ima 90 "konja"

 (Dalje)

Da li je Porscheov roadster napokon stasao da može da uđe u ozbiljnu priču o „rasnim" sportskim automobilima?

 (Dalje)

Na testu Kurira imali smo najprodavaniji paket sa Sajma automobila. "Jaris" se brzo uvlači pod kožu jer ima seriju aduta. Iako mali, četvoro odraslih ovde se ne guraju

 (Dalje)

Nove generacije a svi lideri! Neko mora pobediti!

Ima li odgovora na dve najveće srpske kafanske teme:
1. Ko je bolji, polovni Golf ili novi 500L?
2. Mercedes ML i BMW X5

Na prvo pitanje odgovor se zna, jer novo je novo! Na odgovor povodom drugog pitanja, strpite se do kraja uporednog testa

 (Dalje)

Izuzetnu tradiciju sportskih kupea kompanija, Nissan prenela je sa velikim uspehom i na atraktivni 370Z, koji je potvrdio da iz Japana stižu vrhunski modeli za ljubitelje performansi i savremenih tehnologija.

 (Dalje)

Kako su se na TopSpeed testu pokazala tri predstavnika C segmenta nemačke premijum klase?

 (Dalje)

Šest cilindara pruža neverovatno zadovoljstvo u vožnji, uz odličan „kvatro“ pogon

 (Dalje)

Preuzeto sa: Superauto.rs

Ako postoji neki način da u jednu celinu “upakujete” dva prilično različita sveta – motocikl i automobil, sa svim onim čarima koje oni nose sa sobom, onda je to svakako KTM-ov X-Bow.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... 106 107 108  Sledeći»