home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Preuzeto sa: Superauto.rs

Pre gotovo četiri godine, imao sam priliku da po drugi put posetim poznatu nemačku tjuning kompaniju MTM (Motoren-Technik-Mayer) koja se nalazi u Wettstettenu, mestašcu u blizini Ingolštata, a koja se specijalizovala za prerade automobila iz Volkswagen grupacije.

 (Dalje)Preuzeto sa: Superauto.rs

Ako se i za jedan automobil može reći da je rodonačelnik modernih „funky“ ili „lifestyle“ automobila, onda je to svakako MINI hečbek. Predstavljen krajem 2000. godine, uveo je nove vizuelne standarde, ali pre svega na scenu vratio davno zaboravljenu važnost forme u odnosu na praktičnost. Samim tim, gotovo trenutno je postao pravi miljenik pripadnica lepšeg pola, te je za ostale proizvođače bilo čisto samoubistvo ne pokušati „odigrati na sličnu kartu“.

 (Dalje)

Taman kad smo pomislili da smo sve o "ševrolet kruzu" rekli, stigne nam nova poslastica zbog koje svaki novinski prostor postane premali.

 (Dalje)

Kada je pre dve godine Mercedes-Benz predstavio A klasu, sve je nekako upućivalo na slovo “A” i to od engleske reči Attack ili u prevodu napad. A nemački proizvođač je zaista izvršio žestok napad u svim tržišnim segmentima, baš kao i u klasi tzv. kompaktnih vozila. Nakon A i B klase, pa potom CLA, na istoj osnovi i sa pogonom napred, stigla je i GLA klasa.

 (Dalje)

Kia je na salonu automobila u Ženevi predstavila novi 7-stepeni menjač sa dvostrukim kvačilom (DCT), koji pokazuje smernice budućih menjača ovog korejskog automobilskog giganta.

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Neko vreme su internetom kružile špijunske slike električnog Mercedesa B-Class, a nemački proizvođač vozila je želeo da otkloni sve dileme i konačno je predstavio njegovu koncept verziju.

 (Dalje)

Test “Novosti”: novi “mercedes S klase”, perjanica nemačkog giganta, opet pomerio granice. U “Dajmleru” ističu da su težili ka tome da naprave najbolji automobil na svetu

 (Dalje)

Fijat je odlučio da umesto klasičnog krosovera tržištu ponudi dorađenu, ofroud verziju

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Genesis je jedan od onih automobila za koji se smatra da je promenio standarde na koji su kupci gledali na luksuzne automobile. Po prvi put neka južnokorejska firma je odlučila da se suprostavi Nemcima, Amerikancima i Japancima i u klasi luksuznih vozila, ali sa značajno nižom cenom.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Superauto.rs

Pre nešto više od četiri meseca, na testu smo imali novu generaciju Hondinog kompaktnog SUV-a CR-V, prema kojoj smo nakon višednevnog druženja, stekli određene simpatije, uprkos nekim “bubicama” koje su se objektivno mogle izbeći, kao i pored činjenice da je u ovoj generaciji, automobil možda više nego ikada orijentisan ka severnoameričkom kupcu.

 (Dalje)

Iako u Evropi C segment neretko zovu i „golf“ klasom, najnovije verzije Mazdine „trojke“ i Tojotinog „aurisa“ pokazale su da se i Japan pita, jer kvalitet izrade i moderan dizajn više ne poznaju granice kontinenata

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Prošlo je šest godina od kada je Toyota predstavila drugu generaciju modela Tundra za koju su mnogi predviđali da će u potpunosti da ponizi Amerikance u njihovoj sopstvenoj igri.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Superauto.rs

Ako se za neki model može reći da u najboljem svetlu predstavlja japanskog proizvođača Toyotu, onda je to svakako izuzetno popularna Corolla. Ono što je za Volkswagen model Golf, odnosno za Hondu njen Civic, to je Toyoti Corolla, koja svoje korene vuče još i dublje od ova dva konkurenta, do davne 1966. godine kada se pojavila prva generacija ovog automobila, za današnje pojmove prilično kompaktnog, dužine svega 3,8 metara.

 (Dalje)

Dačija logan MCV”, pouzdano i robustno vozilo po pristupačnoj ceni. Novo vozilo konstruisano tako da odgovara mnogobrojnim potrebama porodice

 (Dalje)

Ovaj automobil je opremljen sa čak sedam vazdušnih jastuka. Krcat je elektronskim sistemima najnovije generacije. Cena za model s benzinskim motorom 10.990 evra.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 108 109 110  Sledeći»