Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Kada smo prošle godine prvi put imali priliku da se sretnemo sa „Hjundaijevim“ modelom „ix35“, naslednikom popularnog „tusona“, bili smo pomalo iznenađeni potpuno drugačijim dizajnom. Korejska fabrika se odlučila da u istoriju pošalje „kutijasti“, a nama ipak, toliko dopadljiv oblik izgled i da na tržište krene sa modernim, sportsko-elegantnim oblikom ovog SUV vozila.

 (Dalje)

Reklama


Preuzeto sa : Blic.rs  

Drugi prodor u Evropu, luksuzni japanski brend „Infiniti” nastao pod okriljem „Nisana” započeo je predstavljanjem svog najprodavanijeg modela FX, ali sa dizel motorom. „Infiniti“ je odnedavno i zvanično prisutan u Srbiji, putem kompanije „Grand motors“, a na Salonu automobila u Beogradu, od 25. marta do 3. aprila, predstavlja četiri modela.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs 

Dva najprodavanija automobila na domaćem tržištu. Adut sa Karpata u naletu, ali prodaju „puntića“ pomažu državne subvencije

 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs

„Ševrolet orlando“ ispunjava sve porodične obaveze. Sedam sedišta, mišićav izgled, snažni agregat i odličan enterijer njegova su lična karta

 (Dalje)

Preuzeto sa : NSautomobili.com  

Biti jedan od nosilaca prodaje poznatog proizvođača automobila nikada nije lako. Od takvog modela se stalno očekuju vrhunska tehnička rešenja, skoro vanvremenski dizajn i nadasve izražen kvalitet. Iako je dizajn posebna stavka na koju mnogi proizvođači automobila računaju, u Volkswagenu su upotrebili nešto drugačiji pristup.

 (Dalje)

Na skeneru „Novosti“ - „dačija daster 1,6 16 v ambians“ sa pogonom samo na prednjim točkovima. Cena osnovnog modela je 9.330 evra

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Torinski automobilski gigant, oduvek je bio poznat po sjajnim vozilima, takozvanog B segmenta. Ali i po umešnosti da nekom svom modelu, uz „fejslifting“ produži vek trajanja na tržištu.

 (Dalje)

Reklama


Preuzeto sa : Novosti.rs

Test "novosti": Polovnjak na skeneru - „Sitreon C4“ koji i na našem tržištu uskoro dobija naslednika, pokazao se kao dobra investicija

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Test Novosti - Opel insignija 1,6 turbo edišn, automobil koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Prema DEKRA izveštaju, „insignija“ ima najmanje kvarova

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Klima-uređaj, ESP i sedam vazdušnih jastuka aduti su nove generacije „suziku svifta” koji godinama uživa veliko poštovanje među srpskim vozačima.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Japanska marka automobila “Micubiši”, zahvaljujući kompaniji “Inoto”, odnedavno je ponovo prisutna na tržištu Srbije. Jedan od aduta, brenda koji na poklopcu motora ima stilizovane dijamante, sa kojim se ušlo u žestoku tržišnu utakmicu svakako je novi model mini SUV vozila, koje je “Micubiši” nazvao ASX.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

“Leksus” je zatezanje bora na IS seriji iskoristio da predstavi i novu dizel verziju sa oznakom 200d. U pitanju je naslednik modela IS 220d koji takođe koristi “Tojotin” 2,2-litarski motor ali sa 150 konjskih snaga, odnosno 27 ks manje.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Južnokorejski automobilski gigant “Kija”, je svoj “minivolumen” s kojim je žestoko krenula u ofanzivu, dizajnirala i napravila u Evropi. Po meri evropskih kupaca i njihovog, sve probirljivijeg ukusa “venga”, to je sasvim sigurno, lako će naći put do kupaca kojima je ovakva vrsta automobila potrebna.

 (Dalje)

Vozila južnokorejskih proizvođača "Hjundaji" i partnerske kompanije "Kija" podelila su prvo mesto u testovima bezbednosti automobila koji su obavljeni u SAD na većem broju modela za 2011. godinu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Sudbina hibrida na srpskom tržištu određena je i pre nego što se pojave u prodaji. Uglavnom se nalaze u zapećku zbog previsoke cene koja je u proseku za 5.000 evra viša od identičnog modela ali sa dizel motorom. Drugo što plaši kupce jeste to da hibridi nisu tražena roba u svetu polovnjaka. Čak i ako vlasnik želi da zadrži automobil, uvek se postavlja pitanje: „A koliko će me koštati zamena baterija kada za to dođe vreme?“

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Nova, još atraktivnija, ”Honda CR-V 2.0 I-VTEK 5D elegans” sačuvala sve kvalitete prethodnika

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

“Alfa Romeo” bih najlakše uporedio s filmom “Kum”. Na pitanje kako vam se sviđa, svi će odgovoriti: “Strava je”. Retki će rizikovati da kažu da je Frensis Ford Kopola možda preterao sa 2 sata i 55 minuta i da je u pojedinim delovima film prespor, jer bi tako na sebe navukli gnev okoline. Što je sigurno, sigurno je.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

„Kakvi veeeliki, ogroman automobil” bila je prva reakcija moje trogodišnje ćerke kada je videla “škodu superb kombi“ koja je nedavno ponuđena našim kupcima. Sina su, po običaju, zanimali samo ključevi, ali ni on nije ostao ravnodušan kada je uleteo i video da između prednjih i zadnjih sedišta ima dovoljno prostora da se otvori igraonica.

 (Dalje)

Preuzeto sa : NSautomobili.com  

Zahvaljujući Auto Centru Papić, ovlašćenom prodavcu i serviseru Kia automobila, bili smo u mogućnosti da testiramo novu Kiu Sportage

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

“Škoda” je pre godinu dana u Srbiji počela s prodajom svog prvog trendovskog vozila “jetija”, koji je u međuvremenu dobio opasnu konkurenciju u novoj “kiji sportidž” i “hjundaiju ix35”, nasledniku “tusona”.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 78 79 80  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs