home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Magnet za poglede Nije se skoro dogodilo da jedan auto izazove takav spektakl. „Kaskada“ i vruć vetar najbolja su kombinacija

 (Dalje)Preuzeto sa: Superauto.rs

Iako možda nije toliko poznata kao neke ostale japanske kompanije, firma Isuzu svakako nije novitet na globalnom tržištu, budući da je osnovana još davne 1916. godine, a od 1934. posluje po ovim imenom, i bavi se proizvodnjom motornih vozila. Godišnje proizvede oko 350.000 vozila i preko 820.000 dizel motora, a tokom svoje istorije, preko 22 miliona dizel jedinica izašlo je iz Isuzuovih proizvodnih postrojenja.

 (Dalje)

Test „Novosti“: Nova generacija „tojote RAV 4 2.2 D-4D“. Kada god predstave manjeg terenca, konkurencija je na mukama

Sada već davne 1994. godine, „Tojota“ je tržištu ponudila omaleni terenac „RAV 4“, koji je bio nešto sasvim nesvakidašnje - osoben, pomalo čudan ali - neodoljiv.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Predstavljamo: „opel adam“ novi veliki igrač na gradskim ulicama. Moderan dizajn, elegancija i sportski duh, veliki atributi ovog mališana. Krug okretanja ovog automobila je 11,06 m

U automobilskom raju „opel adam“ se sjajno snašao! Nedostaje samo neka Eva za volanom pa da utisak bude kompletan.

 (Dalje)

Kao da je juče bila 2009. kada smo prvi put vozili novu „seriju 5“. I to šestu generaciju popularnog modela BMW-a, koja je ovih dana prikazana u restilizovanoj verziji.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Superauto.rs

Kada pričamo o južnokorejskoj automobilskoj industriji, većini je prva asocijacija proizvođač Hyundai, koji je u proteklih dvadesetak godina, stasao u pravog globalnog giganta, spremnog da se uhvati u koštac ne samo sa američkim, pa i evropskim proizvođačima, već u poslednje vreme, i sa vodećim automobilskim korporacijama iz susednog Japana. Međutim, ono što je interesantno u celoj ovoj priči jeste da Hyundai zapravo i nije najstariji proizvođač automobila na teritoriji Južne Koreje, već ta čast pripada kompaniji Kia, koja trenutno posluje u okviru pomenute Hyundai grupacije.

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Kada je Ford odlučio pre nekoliko godina da ponudi C-Max i američkim kupcima, publika se našla u čudu

Na ovom tržištu važi standardno pravilo da je veće uvek bolje pa se činilo da automobil na platformi Ford Focusa, koji je pri tom manji nego Fordov najmanji crossover, Escape, nema smisla.

 (Dalje)

Iako „panamera 4S egzekjutiv“ predstavlja pionirski poduhvat da se Poršeovi modeli nađu na listi želja kupaca koji se voze na zadnjoj klupi, ona nije izgubila nimalo od decenijama sticanog sportskog imidža.

 (Dalje)

Najprodavaniji model najvećeg svetskog proizvođača izašao je na scenu jedanaesti put, odlučan u nameri da zadrži status globalnog bestselera koji ga prati još od 1963. godine.

 (Dalje)

Test "Novosti" „reno senik X mod“ za one koji žele nešto više od automobila. Napravljena je odlična kombinacija prepoznatljivog stila terenskog vozila, ali i skladnih linija „monovolumena“

 (Dalje)

Agilan - male dimenzije i odlična upravljivost čine „traks“ okretnim u urbanim uslovima. Izgleda masivno, ali lako se parkira zbog skromne dužine

 (Dalje)

Preuzeto sa: Superauto.rs

Da li ste primetili kako vam se određeni automobili znatno lakše i brže “uvlače pod kožu” od ostalih, bilo da je u pitanju njihov izgled, performanse ili opšti utisak?

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Kada je Toyota predstavila drugu generaciju modela Tundra pre šest godina, mnogi su mislili da će japanski gigant pokoriti američke proizvođače vozila i u klasi većih pickupa.

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Ne baš tako davno, da vam je neko rekao da će Ford da ponudi masku sa Aston Martina na svom subkompaktu Fiesti, verovatno bi se samo nasmejali i rekli da tako nešto nikada ne bi postalo realnost.

 (Dalje)

Test "Novosti": „Mercedes E klase 220 CDI blu efišnsi“ - „Mercedesovi“ stručnjaci tvrde da su napravili najbolju „E klasu“ do sada. Još efikasniji motori i sistemi za pomoć tokom vožnje

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... 106 107 108  Sledeći»