home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Novu „A klasu” u AMG verziji odlikuje enormna snaga, a „edišn 1” paket opreme dodaje i izuzetnu atraktivnost, koju kao i tu snagu, nije lako pronaći kod konkurencije

 (Dalje)Test "Novosti": kragujevački "fijat 500 L" na posebnom skeneru naše redakcije. Moderan, sa ekonomičnim motorima, ovaj automobil osvaja tržište

Najprodavaniji automobil na našem tržištu poslednjih meseci je "fijat 500 L" koji se proizvodi u Kragujevcu. Razlozi za to su vidljivi na prvi pogled. Ovaj automobil, uz subvenciju od 3.000 evra, i uz kamatu od 2,99 evra za kredit na 72 meseca, i cenovno je "više nego konkurentan". Pri tome, u svojoj klasi, izgledom, obiljem opreme i kvalitetom - dominira.

 (Dalje)

"Mercedes E klase" nudi komfor, bezbednost i ekonomičnost. Premijerno predstavljeno 11 novih sistema za pomoć tokom vožnje. Cene "E klase" od 39.828 evra do 123.480 evra.

 (Dalje)

Da li ste primetili kako su, tokom godina, određene marke automobila praktično postale sinonim kada pričamo o nekim vrlinama, odnosno manama?

 (Dalje)

Četiri agregata, jedan od najvećih prtljažnika u klasi i elegantna kabina odlikuju novi „Tojotin“ adut u porodičnom segmentu

 (Dalje)

Preuzeto sa: Topspeed.rs

Iako potiče iz najpoznatije automobilske garaže, čuvene po kreiranju sportskih automobila, model „kalifornija” je ipak, donekle prilagođen svakodnevnoj vožnji. Kako se ovakav karakter ponaša u ekstremnim uslovima, pokušali smo da saznamo na Trek testu, s tim da je olakšavajuću okolnost predstavljala činjenica da je pre dolaska na stazu Centra NAVAK, testirana „kalifornija” posetila i čuvenu tjunersku garažu Novitek.

 (Dalje)

Iako je restilizovana „tojota avensis” na našem tržištu već izvesno vreme prisutna, za navikavanje na nov izgled popularne japanske limuzine bilo je potrebno određeno vreme, jer su dizajnerske izmene prilično detaljne.

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Cadillac XTS je jedan od onih automobila čija je sudbina bila poznata i pre nego što je sam proizvod debitovao na tržištu

Naime, u želji da promeni imidž kompanije, General Motorsova premijum divizija je 2013. godine predstavila XTS kao zamenu za dva zastarela modela sa zadnjom vučom (STS i DTS), a u prvoj godini i pored limitirane ponude prodaja je iznosila 15,049 primeraka.

 (Dalje)

Iako nije značajno porasla u dimenzijama, Fiatova „panda” je napredovala u odnosu na prethodnika u svakom pogledu, a da pritom dizajneri nisu prevideli da je to u osnovi mali, pristupačan i praktičan automobil

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Upoznajte najbolji svetski super-automobil koji nikada nije ušao u serijsku proizvodnju

Jaguar je imao velike planove da pokvari račune poznatim novim super-automobilima, kao što su Ferrari LaFerrari, McLaren P1 i Porsche 918, sa svojim najnovijim remek-delom C-X75 i vrati kompaniju na puteve stare slave, ne samo u svetu serijskih automobila već i u auto-sportu, ali do toga ipak neće doći. Što je sigurno velika šteta.

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Ako je verovati Suzukiju, novi SX4 se u velikoj meri razlikuje od modela koji zamenjuje.

 (Dalje)

Model koji je decenijama čuvao tradiciju zadnjeg pogona i rednih benzinskih motora, danas sportski imidž prilagođava potrebama vremena. Testirali smo atraktivno izdanje „serije 3“ sa integralnim pogonom i moćnim dizelašem od 184 „konja“ koji predstavlja veliki izazov za konkurenciju.

 (Dalje)

Britanski automobilski magazini ne samo da su jedni od najkvalitetnijih i najuticajnijih u svetu, već su i njihovi novinari često u povlašćenom položaju kada su u pitanju promocije novih modela automobila, ili čak vožnje predserijskih vozila, pa neretko i prototipova.

 (Dalje)

Ševrolet Orlando - vozilo sa sedam sedišta i mnoštvom praktičnih rešenja. Pravi porodični automobil, dobro opremljen i veoma bezbedan

Pre nešto više od godinu dana, na testu smo imali "orlando" sa benzinskim 1,8-litarskim motorom i manuelnim menjačem. Tada su utisci bili više nego povoljni, a reakcije čitalaca i kupaca još bolje.

 (Dalje)

Sve oštriji pritisak konkurencije poslednjih godina i najokorelije tradicionaliste primorava na ustupke, koji su često dobrodošli. Jedan od njih je svakako i prvi „mercedes” iz AMG odeljenja u ovoj klasi sa pogonom na sva četiri točka.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... 108 109 110  Sledeći»