Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Međunarodni sajam automobila u iračkom gradu Erbilu privukao je veliku pažnju posetilaca, uprkos napadima terorističke organizacije IS i ekonomskoj krizi, javlja Anadolu Agency (AA).

Ljubitelji četvorotočkaša iz Iraka i celog regiona su imali priliku da vide luksuzne automobile na sajmu koji se održava šesti put u Iraku. Zbog niskih kamatnih stopa u Iraku, cene automobila su manje u odnosu na druge zemlje, kao i cena nafte.


Posetioci sajma su na štandovima imali priliku da dobiju informacije o najnovijim modelima omiljenih automobila i da naprave i “selfije“.

Na sajmu učestvuje 50 firmi iz 11 zemalja, a kako je otkrila Melike Cankaya, ispred organizatora sajma, postignut je veliki broj sporazuma o otvaranju franšiza u Iraku.


Predstavnik brenda “Jaguar“ Kaziwa Kamal je rekao da su najskuplji automobili na sajmu “range rover” sa cenom od 160.000 dolara i “jaguar” sa cenom od 120.000 američkih dolara. “Veliko je interesovanje za automobile. Na sajmu vršimo i prodaju automobila. Neprilike u Iraku, ipak, nisu umanjile potražnju za najnovijim modelima automobila“, rekao je Kamal.

Izvor: Anadolu Agency / Muskiportal.com
  čitanja : 1074

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs