Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

U Preljini je, na prostoru ispred Intereksa, otvoren Sajam automobila Preljina 2012. Organizatori Sajma već prvog dana, a sajam će trajati do 16. septembra, mogu biti zadovoljni jer je Preljina izabrala atraktivan način da predstavi svoje poslovne kapacitete.

 (Dalje)

Reklama


Ovogodišnji Salon automobila u Parizu će svoja vrata za predstavnike medija otvoriti 27. septembra, a u nastavku možete pogledati listu najzanimljivijih modela.

 (Dalje)

Ovogodišnji Salon automobila u Parizu će svoja vrata za predstavnike medija otvoriti 27. septembra (za širu javnost 29. septembra), a u nastavku možete pogledati listu najzanimljivijih modela.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Premijere: U susret jednom od najprestižnijih sajmova automobila na svetu

 (Dalje)

Više od trideset automobila biće premijerno predstavljeno na Međunarodnom sajmu automobila u Njujorku koji se održava od 6. do 15. aprila.

 (Dalje)

Jubilarni 50. BEOTRUCK - Međunarodni salon privrednih vozila i prateće opreme, održava se od 27. do 31. marta u halama 1, 1a, 2 - nivo A i 3 Beogradskog sajma. Na ovoj najstarijoj zvaničnoj međunarodnoj izložbi drumskih vozila u ovom delu Evrope okupiće se vodeći svetski proizvođači privrednih vozila, delova i opreme. Beogradskoj publici predstaviće se 155 izlagača iz 20 zemalja.

 (Dalje)

Privredna vozila, laka privredna vozila, prikolice i poluprikolice, karoserije, motori i sistemi prenosa, hodni deo vozila, šasije, oprema za vozila, prateća industrija, logistika, telematika, špedicija, osiguranje, finansijske institucije, strukovne asocijacije, mediji.

 (Dalje)

Reklama


Prvi sajam motora u Kragujevcu - “Moto Rock Expo”, održaće se od 13. do 15. januara  na Šumadija sajmu. Ovaj specijalni događaj namenjen je svim ljubiteljima motora i rok muzike.

 (Dalje)

Sezonu Salona automobila u 2012. godini otvara NAIAS (2012 North American International Auto Show) u Detroitu koji će trajati od 9. do 22. januara.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Rts.rs

Deset dana najveće izložbe putničkih i komercijalnih vozila u Aziji, „Tokijskog motor šoa“, bio je kratak period da se dobro upoznaju svi noviteti auto-industrije. Pod sloganom „Automobil će promeniti svet“ svet je video 52 nova modela, a predstavljene su i napredne tehnologije za uštedu energije i zaštitu sredine i vozilo koje može samo da se parkira.

 (Dalje)

U Tokiju je juče za novinare otvoren 42. Salon automobila, dok će za publiku biti otvoren od 3. do 11. decembra. Organizatori su najavili 45 svetskih premijera, a očekuje se oko 800.000 posetilaca.

 (Dalje)

Tanjug piše da će Međunarodni Sajam automobila u Los Anđelesu (LA Auto Show), koji sutra otvara vrata publici i traje do 27. novembra, okupiti najveće proizvođače kola iz čitavog sveta sa više od 50 noviteta i flotom "zelenih" vozila po kojima je američka smotra postala prepoznatljiva.

 (Dalje)

Premijerno predstavljanje modela, novine u teretnom programu i pratećim granama automobilske industrije, specijalni sajamski popusti za kupovinu automobila, sadržaji su koji obeležavaju pretposlednji dan Sajma automobila u Novom Sadu.

 (Dalje)

Na Novosadskom sajmu danas je otvoren 11. sajam automobila "Auto Show - Novi Sad", na kojem je premijerno za tržište Srbije ili novosadskoj publici prikazan 31 automobil.

 (Dalje)

Na 11. sajmu automobila "Auto šou - Novi Sad", koji počinje 12. oktobra, premijerno će na tržištu Srbije ili novosadskoj publici biti prikazan 31 automobil, najavljeno je danas na konferenciji za novinare na Novosadskom sajmu.

 (Dalje)

Danas je u Nišu završen Auto-moto fest 2011, treći Sajam automobila, motora i prateće opreme koji je održan u novom ruhu sportske hale Čair.

 (Dalje)

Posle dva veoma uspešna Auto-moto festa, danas je svečano otvoren treći Sajam automobila, motora i prateće opreme koji će se održati od 7. do 9. oktobra 2011. u novom ruhu sportske hale Čair u Nišu.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs