Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Međunarodni salon automobila održaće se od 25. marta do 3. aprila, zajedno sa Međunarodnim sajmom motocikala i bicikala “Motopassion” u halama 1, 2, 3, 4 i 5, na prostoru od 35.000 kvadratnih metara, uz učešće 450 izlagača, proizvođača, uvoznika, distributera svih automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu.  

 (Dalje)

Reklama


Na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi svetsku premijeru je imalo više od stotinu automobila. Ipak, većina medija uspela da proprati samo najzanimljivije modele pa su automobilski entuzijasti bili prisiljeni da se zapute u Švajcarsku da bi ih sve videli na jednom mestu.

 (Dalje)

VIDEO I


U Ženevi se do 13. marta održava 81. Salon automobila, gde je po podacima organizatora prisutno 260 izlagača (koji predstavljaju 700 brendova iz 31 zemalje).

 (Dalje)

Za nekoliko dana počinje 81. Salon automobila u Ženevi (traje od 3. do 13. marta, s tim što su za oko 10.000 predstavnika medija rezervisani 1. i 2. mart), gde će po najavama organizatora biti prisutno 260 izlagača (koji predstavljaju 700 brendova iz 31 zemalje).

 (Dalje)

U Detroitu se do 23. januara održava Salon automobila NAIAS - North American International Auto Show, a organizatori se nadaju da će privući više posetilaca nego prošle godine.

 (Dalje)

Kineski Sajam automobila počeo je u ponedeljak u gradu Gunagdžou na jugu zemlje, a ta izložba će označiti kraj godine sa rekordnom prodajom na najvećem tržištu vozila na svetu.

 (Dalje)

Budućnost autoindustrije je u "zelenom" saobraćaju, glavni je moto ovogodišnje smotre u Los Anđelesu, na kojem je predstavljeno više električnih vozila nego ikada ranije.

 (Dalje)

Reklama


Na Sajmu automobila "Auto Show - Novi Sad", koji se danas završava na Novosadskom sajmu, predstavljeni su proizvodi oko 100 kompanija iz oblasti automobilske industrije, a posetioci su imali prilike da premijerno vide 22 modela.

 (Dalje)

Kompanija "AutoNet KB" promovisala je na novosadskom Sajmu automobila novo lako teretno vozilo "Ego van", kineskog proizvođača automobila "Chery".

 (Dalje)

Novi model škodinog kombija na srpskom tržištu, "superb", kojeg prvenstveno odlikuju prostranost i inovativne tehnologije, izložen je na Sajmu automobila i može se pazariti po vrlo povoljnim uslovima plaćanja i uz dodatne pogodnosti.

 (Dalje)

Premijerno u Srbiji, na Sajmu "Auto show – Novi Sad" posetioci mogu videti "nissan juke", novi "crossover" model tog japanskog proizvođača.

 (Dalje)

Na Sajmu automobila, posetioci imaju priliku da vide novu Opelovu "merivu", vrlo ekonomičan automobil koji se takođe ističe stilom, inovativnim tehnologijama i bezbednošću u vožnji.

 (Dalje)

Već tradicionalno je Hala 3 Novosadskog sajma rezervisana za vozila iz game "Merceds-Benza".

 (Dalje)

"Ferrari 612 F1 A scaglietti" sa 540KS i V12 motorom, na štandu beogradskog  "Benelux tuninga" nije na prodaju.

 (Dalje)

Preuzeto sa : NSautomobili.com  

U još jednoj kriznoj godini, za sve zaposlene u automobilskoj industriji, retki svetli primeri pokušavaju da se izbore sa svim problemima koji su zahvatili ovaj sektor. Među njima se nalazi i Novosadski Sajam, koji tradicionalnim, desetim po redu, sajmom automobila - Auto Show Novi Sad pokušava da na jednom mestu približi prodavce i kupce novih automobila. 

 (Dalje)

Kupovinom novog automobila na Sajmu "Auto show – Novi Sad" mogu se ostvariti značajne uštede, a različiti proizvođači priredili su popuste za posetioce Sajma automobila.

 (Dalje)

U Auli Novosadskog sajma danas je svečano otvoren 10. međunarodni sajam automobila "Auto Show - Novi Sad", a čast da otvori ovu sajamsku manifestaciju imao je naš poznati automobilista Pavle Komnenović.

 (Dalje)

Premijere novih modela, specijalni sajamski popusti, stručne tribine i manifestacija "Tuning styling show" obeležiće 10. sajam automobila "Auto Show – Novi Sad", koji se održava od srede, 13. do nedelje, 17. oktobra.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Autorevija.com  

Šta napisati za sajam na kome učestvuje svega par proizvođača automobila? Možda ništa, a možda i ponešto, čisto da ovogodišnji 14. po redu sajam automobila u Banjaluci ne ostane u zaboravu i kao jedan od najlošijih i najgorih sajmova u regionu.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs