Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Premijere novih modela, specijalni sajamski popusti, stručne tribine i manifestacija "Tuning styling show" obeležiće 10. sajam automobila "Auto Show – Novi Sad", koji se održava od srede, 13. do nedelje, 17. oktobra.

 (Dalje)

Reklama


Preuzeto sa : Autorevija.com  

Šta napisati za sajam na kome učestvuje svega par proizvođača automobila? Možda ništa, a možda i ponešto, čisto da ovogodišnji 14. po redu sajam automobila u Banjaluci ne ostane u zaboravu i kao jedan od najlošijih i najgorih sajmova u regionu.

 (Dalje)

U Banjaluci se do 11. oktobra održava 14. sajam automobila, na kome učestvuje 30 kompanija.

 (Dalje)

13. Sajam automobila u Budvi se održava od 6. do 10. oktobra, a ova sajamska manifestacija je i ove godine okupila svetske brendove koji imaju svoje ovlašćene uvoznike i distrubutere na teritoriji Crne Gore.

 (Dalje)

Sajam automobila "Auto Show" održaće se deseti put na Novosadskom sajmu od 13. do 17. oktobra.  

 (Dalje)

Danas je za posetioce i zvanično otvoren Salon automobila u Parizu (za predstavnike medija su bila rezervisana dva dana – 30. septembar i 1. oktobar) koji će trajati do 17. oktobra.  

 (Dalje)

U Kraljevu (na sajamskom prostoru kraj Ibra, na samo 500 metara od strogog centra grada) se održava prvi sajam automobila pod nazivom KV CAR SHOW.

 (Dalje)

Reklama


U hali Čair u Nišu otvoren je drugi Sajam automobila, motora i prateće opreme AUTO MOTO FEST NIŠ 2010.

 (Dalje)

Salon automobila u Parizu počinje počinje 2. i traje do 17. oktobra (za predstavnike medija su rezervisana dva dana – 30. septembar i 1. oktobar) ali su, kao i obično, skoro svi noviteti već unapred poznati.

 (Dalje)

U organizaciji City Marketing Centra, pod pokroviteljstvom grada Niša, gradskih opština Medijana, Palilula i Pantelej od 29. septembra do 3. oktobra 2010. godine od 10h-20h (cena ulaznice je 100 dinara), u hali Čair i ispred hale održaće se Drugi sajam automobila motora i prateće opreme Auto Moto Fest Niš 2010.

 (Dalje)

Ovogodišnji sajam automobila "Auto expo" na "Šumadija sajmu" u Kragujevcu je završen, a osim dilera automobila, autodelova i opreme, NAVAK-a (Nacionalne vozačke akademije), ponude banaka, lizing i osiguravajućih kuća, pažnju posetilaca su naravno privukle i hostese.

 (Dalje)

car show KV

U Kraljevu će se 1. i 2.10.2010. (na sajamskom prostoru kraj Ibra, na samo 500 metara od strogog centra grada) održati prvi sajam automobila pod nazivom KV CAR SHOW.

 (Dalje)

Ovogodišnji "Auto expo" u Kragujevcu će za posetioce biti otvoren do 26. septembra, i to u terminu od 10 do 20 sati (cena ulaznice je 100 dinara).

 (Dalje)

Na sajmu automobila i prateće opreme "Auto expo 2010." (otvoren do 26. septembra) svoju ponudu je predstavilo oko 30 izlagača, a učestvuju prodavci automobila, auto-delova i opreme, dilerske kuće, banke, osiguravajuće i lizing kompanije.  

 (Dalje)

"Auto expo", čiji je generalni pokrovitelj "Takovo osiguranje" iz Kragujevca, zvanično se otvara 21. septembra u 12 sati, a za posetioce će biti otvoren do 26. septembra, u terminu od 10 do 20 sati (cena ulaznice je 100 dinara).

 (Dalje)

U novom terminu, krajem septembra, kragujevački Sajam priprema ovogodišnji “Auto Expo“

 (Dalje)

Više od 50 izlagača predstaviće motocikle, bicikle, terenska vozila, plovila i prateću opremu i ponuditi povoljne uslove za kupovinu od 22. do 25 aprila na Novosadskom sajmu.

 (Dalje)

Nakon Salona u Ženevi i Njujorku (i našeg BG CAR SHOW-a), red je došao na AMI (Auto Mobil International) Salon automobila u nemačkom Lajpcigu, gde će od 10. do 18. aprila biti prisutno 460 izlagača.

 (Dalje)

Ovogodišnji Međunarodni sajam automobila, koji se u Njujorku održava od 2. do 11. aprila, biće do sada najveća smotra "zelenih" automobila.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs