Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Najstarija zvanična međunarodna izložba drumskih vozila na Balkanu – 48. međunarodni salon privrednih vozila BEOTRUCK, svečano je otvoren na Beogradskom sajmu i trajaće do subote, 27. marta.

 (Dalje)

Reklama


BEOTRUCK, međunarodni salon privrednih vozila i prateće opreme, biće održan na Beogradskom sajmu od 23. do 27. marta u halama 1, 1a, 2, 3 i 4.

 (Dalje)

Video preuzet sa : NSautomobili.com

BG CAR SHOW je otvoren do nedelje 14. marta (radno vreme je od 10 do 20 h), a danas 11. marta je Family Day kada Sajam automobila mogu da posete kompletne porodice sa decom po povlašćenoj ceni od 500 dinara.

 (Dalje)

Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević je danas otvorio 3. DELTA GENERALI BG CAR SHOW i 5. međunarodni sajam motocikala i bicikala MOTOPASSION, koji traju do 14. marta.

 (Dalje)

VIDEO I

O novitetima 80. Salona automobila u Ženevi (traje do 14. marta) je poslednjih dana i nedelja bilo dosta reči, pa je red za kratko podsećanje kroz nekoliko video izveštaja.

 (Dalje)

Dve izuzetno atraktivne sajamske manifestacije – 3. DELTA GENERALI BG CAR SHOW i 5. međunarodni sajam motocikala i bicikala MOTOPASSION, počinju u ponedeljak, 8. marta i traju do nedelje, 14. marta.

 (Dalje)

80. Salon automobila u Ženevi počinje već za nekoliko dana (od 4. do 14. marta, s tim što su za oko 10.000 predstavnika medija rezervisani 2. i 3. mart) a, kako je to već običaj, skoro svi noviteti su unapred poznati.

 (Dalje)

Reklama


Na Beogradskom sajmu (Bulevar vojvode Mišića 14) će se od 8. do 14. marta održati izložbeno-prodajna priredba - Sajam automobila pod nazivom "BG CAR SHOW".   

 (Dalje)

VIDEO 1 : Audi e-tron concept

Salon automobila u Detroitu (NAIAS - North American International Auto Show) je za predstavnike medija počeo još 11. januara, dok će za posetioce biti otvoren od 16. pa sve do 24. januara.

 (Dalje)

Sajam automobila u Los Anđelesu (LA Auto Show), koji je danas otvoren za publiku, ostaće upamćen ne samo po novim modelima automobila, već možda mnogo više po događanjima u autoindustriji koja su mu prethodila.

 (Dalje)

Na Šumadija sajmu u Kragujevcu danas je otvoren 6. Sajam automobila, auto delova i opreme na kojem učestvuje oko 40 izlagača.

 (Dalje)

"Sajam automobila, auto-delova i opreme" u Kragujevcu je najposećenija i najatraktivnija manifestacija koju organizuje kragujevačko Gradsko sajmište.

 (Dalje)

Na Novosadskom sajmu se danas završava deveti sajam automobila "Auto Show Novi Sad", a izveštaj i Foto album možete pogledati na sajtu NSautomobili.com.Na Novosadskom sajmu danas je počeo 9. sajam automobila "Auto Show – Novi Sad". U "Masteru" i halama 1,3 i 4 Novosadskog sajma, do nedelje, 1. novembra, nastupa više od 100 izlagača, zastupnika i dilera najznačajnijih svetskih proizvođača putničkih vozila i kamiona.

 (Dalje)

Danas je za novinare otvoren 41. Salon automobila u Tokiju, dok će šira javnost novitete 108 kompanija moći da vidi od 24. oktobra do 4. novembra.

 (Dalje)

Sledeća priredba na Novosadskom sajmu je 9. sajam automobila "Auto Show – Novi Sad" koji će se održati od utorka, 27. oktobra do nedelje, 1. novembra.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Autorevija.com

Sajam automobila u Banjaluci već tradicionalno iz godine u godinu gubi svoj sjaj i zainteresovanost posetilaca za isti. Ako uporedimo ranije sajmove sa ovim, ovaj definitivno zaslužuje titulu najneinteresantnijeg.

 (Dalje)


Preuzeto sa : Cafemontenegro.com

Na sajmu automobila u Budvi koji je otvoren pre par dana, izlagači potencijalne kupce ohrabruju ozbiljnim popustima koji se kreću i do 20 odsto.

 (Dalje)

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Čubrilović otvorio je danas u Banjaluci 13. Međunarodni sajam automobila "SAM 09" na kojem će u narednih šest dana svoje modele prikazati 45 svetskih auto kuća.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs