Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

VIDEO I : Highlights

 (Dalje)

Reklama


63. Salon automobila u Frankfurtu ove godine traje od 17. do 27. septembra (za predstavnike medija su rezervisani 15. i 16. septembar), a svi najvažniji noviteti su uglavnom poznati i pre zvaničnog otvaranja.

 (Dalje)

"Auto-Moto fest Niš 2009", odnosno prvi Sajam automobila, motora i prateće opreme u tom gradu, biće održan od 2. do 4. oktobra u hali Sportskog centra Čair.

 (Dalje)

U Barseloni se danas i zvanično za posetioce otvara 35. Salon automobila (35. Salòn Internacional del Automòvil), koji će trajati do 17. maja.

 (Dalje)

VIDEO I : Highlights

 (Dalje)

Koliko je ovogodišnji, 13. po redu Salon automobila u kineskom Šangaju (traje do 28. aprila) značajan u svetskim okvirima, najbolje pokazuje broj svetskih premijera, kao i to da je, uprkos aktuelnoj svetskoj ekonomskoj krizi, izložbeni prostor u odnosu na poslednji Salon iz 2007. povećan za 20% i iznosi 170.000 kvadrata.

 (Dalje)

VIDEO I : 2009 New York

 (Dalje)

Reklama


Beogradski sajam je sve do 5. aprila domaćin najvećeg i najvažnijeg automobilskog događaja u našoj zemlji – 47. Međunarodnog salona automobila, na kome učestvuje više od 500 izlagača koji se predstavljaju u halama 1, 2, 3, 4 i 5, i to na površini od 40 hiljada kvadrata.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs              

Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti jedan od najuspešnijih salona automobila održanih u Beogradu. Uprkos ekonomskoj krizi koja potresa ceo svet, prodavci automobila zadovoljno trljaju ruke jer su prodati gotovo svi izloženi modeli, od najskupljeg do najjeftinijeg vozila.

 (Dalje)

Beogradski sajam će od danas biti domaćin najvećeg i najvažnijeg automobilskog događaja u našoj zemlji - od 27. marta do 5. aprila održava se Međunarodni salon automobila.

 (Dalje)

Na Beogradskom sajmu (Bulevar vojvode Mišića 14, www.sajam.co.rs) u petak 27. marta, pod sloganom "Otkrijte svoje želje" počinje 47. Međunarodni salon automobila (MSA) koji će trajati sve do 5. aprila.

 (Dalje)

Danas je i zvanično za posetioce otvoren 79. Salon automobila u Ženevi (traje sve do 15. marta), dok su za novinare bili rezervisani 3. i 4. mart.

 (Dalje)

Ovogodišnji, 79. Salon automobila u Ženevi se za posetioce zvanično otvara 5. i traje sve do 15. marta, dok su za novinare rezervisani 3. i 4. mart.

 (Dalje)

VIDEO I : Highlights

 (Dalje)

U italijanskoj Bolonji se sve do 14. decembra održava tradicionalni (ove godine već 33. po redu) Salon automobila, odnosno zvanično Bologna Motor Show, na kome je održano nekoliko premijera, zanimljivih i za naše tržište.

 (Dalje)

U Kragujevcu će se od 26. do 30. novembra održati Sajam automobila i autodelova Auto Expo koji će u organizaciji Šumadija sajma okupiti prodavce automobila i proizvođače autodelova iz Srbije.

 (Dalje)

VIDEO I : Highlights 1

 (Dalje)

U Kragujevcu će se od 26. do 30. novembra održati Sajam automobila i autodelova koji će okupiti 40 prodavaca automobila i nekoliko desetina proizvođača autodelova iz Srbije, najavio je organizator tog skupa Šumadija sajam.

 (Dalje)

Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević je, otvarajući 8. sajam automobila "Auto šou - Novi Sad", izrazio uverenje da će ugovor s "Fijatom" privući u Srbiju i druge velike proizvođače automobila.

"Automobil je statusni simbol, ali i svakodnevna potreba, a Vlada Srbije čini sve da podigne životni standard građana kako bi im putnička vozila bila što dostupnija", kazao je Milosavljević na prigodnoj svečanosti u holu Master centra Novosadskog sajma.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs