Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Kako prenose određeni mediji Španac i francuski tim započeli su prve nezvanične pregovore o mogućoj saadnji.

Fernando Alonso bio je u žiži javnosti tokom VN Bahreina pošto je saopšteno da će Španac za mesec dana učestvovati na trci 500 milja Indijanapolosa. Pored toga obe strane potvrdile su da neće pregovarati o nastavku saradnje sve do leta.

“Posle leta razmisliću i doneću odluku šta želim da radim u budućnosti. Defentivno je da želim da pobedim. Mislim da sam još na frhuncu svoje karijere tako da samo postoji jedan cilj u 2018. a to je titula.” kazao je Alonso.

Jedana od mogućih destinacija svakako jeste i Renault sa kojim je Španac osvojio dve titule još 2005. i 2006. godine. Kako prenose mediji prvi pregovori već su se desili u Bahreinu.

“Francuska ekipa već je pokazala interesovanje za Alonsa sa kojim je obavila i početne razgovore. Oni žele njega kako bi ga naredne godine uparili sa Nicom Hulkenbergom.” pisao je nemački Auto Bild koji je dodao da su Alonsov menadžer Luis Garcia Abad i Cyril Abiteboul već bili za istim stolom.

Izvor: F1-serbia.com
  čitanja : 419

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs