Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Poznati glumac je veliki ljubitelj Ferrarija pa je odlučio da vozi amaterske trke u kupu italijanskog proizvođača automobila

Michael Fassbender, evropski glumac krenuo je stopama svog slavnog kolege Stevea McQueena koji je bio pasionirani vozač trka. Fassbender je prošle godine počeo s obukom unutar Ferrarijevog ‘Corso Pilota’ programa obuke amaterskih vozača. Fassbender je sam naveo da je celog života veliki obožavalac Ferrarija kao proizvođača automobila, ali i tima u Formuli 1 kao i Michaela Schumachera.

“Ferrari je definisan trkama, a treniranje s njihovim timom dalo mi je sjajnu osnovu za poboljšanje mojih sposobnosti prilikom vožnje trkačkog Ferrarija 488 Challenge. Od malih nogu sam idealizovao Ferrari i njegovog šampiona Michaela Schumachera, tako da je za mene lično ovo puni krug u automobiliskom smislu”, naveo je glumac.

 Fassbender će se takmičiti u Ferrari Challenge Trofeo Pirelli trkačkoj seriji koja obuhvata amaterske vozače spremne da plate za korišćenje automobila u nekoliko trka tokom jedne, a možda i više sezona. Takmičenje se održava od 1992. godine u tri divizije - evropskoj, azijskoj i severnoameričkoj, a Michael Fassbender će svoj Ferrari 488 Challenge voziti po stazama u Severnoj Americi. Zanimljivo je da Fassbender ne poseduje svoj privatni automobil.

Izvor: Tportal.hr
  čitanja : 441

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs