Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Dve turing legende Alan Menu i Gabrijele Tarkvini vraćaju se na stazu!

Oni će voziti “hjundai i30 N TCR” na preostale dve runde TCR internacionalne serije koje će se voziti u Kini i Emiratima.

“Debi u TCR internacionalnoj seriji je veliki trenutak za naš projekat”, rekao je šef Hjundai motorsporta Mišel Nandan. “Odlazak u Kinu zajedno sa TCR Azija je idealan vikend da pokažemo potencijal našeg automobila timovima i vozačima. Izgled automobila povezuje “i30 N TCR” sa N linijom putničkih automobila, tako da ćemo promovisati i trkački i standardni model”.

I Menu i Tarkvini vozili su automobil na dvodnevnom testu u Valensiji prošle nedelje.

Priliku da sednu u “hjundai i30” u Valensiji imali su i bivši BTCC trkač Den Velč, učesnik TCR Evropa Stijan Paulsen, jedan od pobednika TCR Beneluks Maksim Poti i vodeći u TCR Portugal Francisko Mora

Novog člana TCR porodice će servisirati ekipa BRC rejsing koja tesno sarađuje sa Hjundai motorsportom, njihovim inženjerima i mehaničarima od početka razvojnog programa.

WTCC šampion iz 1994. Trkvini je bio test vozač tokom razvojnog perioda, a dvostruki BTCC šampion Menu je već gostovao u TCR 2016. sa Vestkoust rejsingom.

Izvor: Serbiaring.com
  čitanja : 188

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs