Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Treća trka Moto endjurans kupa MEC koja je održana na kartodromu Ada Huja druge subote septembra u potpunosti je pripala 33 Mororsport timu, koji je dvostruko slavio.

Prvo mesto u generalnom, shodno tome i u klasi dovoljna su potvrda izrečenog na računa tima koji se svojski potrudio počev od šefa, preko vozača, tjunera i prijatelja da iz malenog automatika izvuče i poslednji atom snage kako bi trijumfovali.

Malena trkalica izašla je iz radionice Miloša Spasojevića, istu su jahali Nemanja Milosavljević, Draško Pantović i Dušan Đukić, a sve je budnim oko nadgledao šef tima Todor Stamenković. Kada su uloži mnogo truda, rada i pre svega ljubavi i pozitivne energije, sa neizbežnom galamom i komentarima svih vrsta, uspeh je neizostavan.

Dosta timova,značajno manje publike u odnosu na prvu Ada Huju održanu poslednjeg vikenda jula i otežano praćenje vremena, obeležili su treće izdanje MEC, koje iz takmičenja u takmičenja raste i poprima odlike organizacije za primer.

Izvor: Plumrace.com
  čitanja : 160

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs