Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Odlazak jedine šefice tima Formule 1

Jedina direktorka tima u Formuli 1 Moniša Kaltenborn napustila je tu funkciju u ekipi Zaubera, prenose britanski mediji.

 (Dalje)

Reklama


Zanimljiva informacija se pojavila u nemačkim medijima da je Porsche pokazao određeni interes za ulazak u Formulu 1.

 (Dalje)

Moto GP vesti

21 Jun, 2017 - 16:39 Sport Komentari (0) comments  English

Kračlou i LCR Honda još dve godine zajedno

Kao što je već najavljeno pre nekoliko dana, Kal Kračlou produžio je saradnju sa LCR Hondom za dve godine.

 (Dalje)

Volf: Hamilton nikad nije bio srećniji

Šef F1 tima Mercedesa Toto Volf smatra da Luis Hamilton nikada nije bio zadovoljniji od kada je došao među "srebrne strele" 2013.

 (Dalje)

Trke u Kini i Singapuru su pod znakom pitanja za 2018. godinu pošto njihovo mesto nije potvrđeno na provizornom nacrtu kalendara Formule 1. Iako se obe trke nalaze u kalendaru, uz njih stoji napomena da njihovo mesto nije sigurno.

 (Dalje)

TCR auto Hjundaija dobio je zvanično ime, “i30 N TCR” i svoj debi u javnosti izvešće na trci 24 sata Mizana od 7. do 9. jula.

 (Dalje)

Posada Vajlan Rebeliona koju su činili Nelson Pike junior, David Hajnemajer Hanson i Matijas Behe diskvalifikovana je sa trke 24 časa Le Mana posle tehničkih provera i oduzeto joj je treće mesto.

 (Dalje)

Reklama


Zauber veruje Hondi

I pored svih problema koje ima Meklaren, uprava Zaubera insistira da potpuno veruje ovoj japanskoj kompaniji.

 (Dalje)

Vozač Jamahe Valentino Rosi ne veruje da će se previše stvari promeniti u Asenu u odnosu na prethodnu trku u Katalunji.

 (Dalje)

Vozač Čip Ganasi rejsinga Kajl Larson pobedio je na trci NASCAR Monster enerdži kup serije vožene na stazi u Bruklinu u Mičigenu, te je izbio i na prvo mesto u generalnom plasmanu.

 (Dalje)

Mali N i Hibrid obeležili četvrtu trku šampionata Srbije na kružnim stazama

Četvrtu rundu šampionata Srbije na kružnim stazama koja je održana na novobeogradskoj strani Ušća obeležili su promenljivi vremenski uslovi koji su dodatno doprineli kada je u pitanju, uzbuđenje i neizvesnost u klasama mali N i Hibrid. U najjačoj klasi sasvim zasluženo slavio je Darko Božilović, koji se najbolje snašao po kiši, ali i zahvaljujući činjenici da mu je trkačka sprava perfektno funkcionisala.

 (Dalje)

Trka I rezultati:

Paul Di Resta (GB) Mercedes-AMG C 63 DTM 57:52.984

 (Dalje)

Porše je ostvario het trik na Le Manu pobedivši i ove godine i tako su upisali svoju ukupno 19. pobedu na ovoj legendarnoj trci. Ipak, do pobede je došla poasda #2, a ne #1 koja je vodila u trci, ali je nakon 21. sata ostala na stazi usled tehničkih problema.

 (Dalje)

Vozač Dukatija Marko Melandri ostvario je trijumf na drugoj trci sedme runde Superbajk šampionata koja se vozi na stazi "Mizano" u Italiji. Melandriju je to bio prvi trijumf posle povratka u Superbajk.

 (Dalje)

Briljantan vikend mađarske ekipe M1RA uokvirio je Atila Taši, pobedivši drugi put u istom danu.

 (Dalje)

Uz malu pomoć Norbija Mihelisa, šefa tima M1RA, Atila Taši stigao je do prve pobede u TCR Internacionalnoj seriji.

 (Dalje)

Porše je preuzeo prvo mesto od Tojote, a deseti i jedanaesti sat su bili kobni po Tojotine prototipove. Prvo je vodeća #7 Tojota ostala na stazi zbog kvara, a nakon sat vremena je i #9 Tojota odustala zbog oštećenja.

 (Dalje)

Za upućene u male tajne auto sporta u domaćim prilikama, pažljivo posmatranje kvalifikacionih treninga može mnogo toga da otkrije, tačnije da im predoči čemu mogu da se nadaju na nedeljnim okršajima po klasama.

 (Dalje)

Vozač Kavasakija Tom Sajks trijumfovao je na trci Superbajk šampionata, prvoj koja se ovog vikenda vozi na stazi "Mizano" u Italiji.

 (Dalje)

Norbert Mihelis je opravdao najviša očekivanja na mađarskoj rundi TCR Internacionalne serije.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 230 231 232  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs