home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


polovni

Već dugo slušamo o mogućnosti da se zabrani uvoz polovnjaka koji ne ispunjavaju EURO 4 normu. Međutim, čuju se i zahtevi da se odmah podigne granica na EURO 5, pošto danas ima EURO 4 polovnjaka starih deceniju i po. Ako bi se uvelo EURO 5 ograničenje, da li bi to dovelo do podmlađivanja voznog parka i u skladu s tim – da li bismo vozili bezbednije automobile koji manje zagađuju vazduh?

 (Dalje)lotus suv

Glasine o dolasku Lotusovog SUV-a smo čuli već nekoliko puta, pojavile su se i skice koje nagoveštavaju njegov mogući izgled, a sada je konačno stigla i zvanična potvrda o tome da kompanija zaista razmišlja o proizvodnji ovakvog modela.

 (Dalje)

dacia sandero

Rumunska Dacia (u vlasništvu francuskog Renaulta) je objavila da je tokom 2017. godine prodala ukupno 655.235 vozila.

 (Dalje)

hyundai tucson

Nakon globalnih rezultata prodaje novih automobila u 2017. na teritoriji Srbije, agencija Smart Plus Reserach dostavlja i nove zanimljive statističke tržišne rezultate. Ovog puta je u pitanju prodaja, odnosno broj registrovanih SUV modela u Srbiji tokom prošle godine.

 (Dalje)

lamborghini aventador

I Lamborghini se pohvalio da je tokom prošle godine zabeležio povećanje prodaje, u njihovom slučaju za 10 odsto.

 (Dalje)

carlex 488 spider

Nekako u senci noviteta sa detroitskog sajma automobila nalaze se druge vesti, pa je tako i ovaj doterani Ferrari 488 Spider zamalo ostao neprimećen.

 (Dalje)vauxhall

Vlasti u Jermeniji zabraniće od 1. aprila uvoz i prodaju automobila sa volanom na desnoj strani, zbog sve većeg broja ovakvih vozila na putevima u zemlji u kojoj se inače vozi desnom stranom, kao i u većem delu sveta.

 (Dalje)

psc auto

PSC Auto, član nemačkog AVAG holdinga i ovlašćeni distributer Opela nastavlja da daruje poklone.

 (Dalje)

* Šon Kirnen (vlasnik originalnog 1968 Ford Mustanga GT fastback koji je glumio u filmu  "Bullitt") i Moli Mekvin, unuka slavnog glumca Stiva MekvinaGinetta G60-LT-P1

Britanski proizvođač trkačkih automobila, jednoseda i prototipova je predstavio svoj LMP1 prototip koji je ujedno i način da se obeleži 60 godina postojanja ove kompanije.

 (Dalje)

* Stiže 2019. godine, sa V8 motorom i više od 700KSNakon što su vlasti u Saudijskoj Arabiji najavile da će dozvoliti ženama da voze automobile, u toj zemlji je održan i prvi auto-salon specijalno za buduće žene-vozače.

 (Dalje)

ford focus ev

Američki automobilski gigant Ford je značajno povećao zacrtana ulaganja u proizvodnju hibridnih i električnih verzija svojih vozila, na 11 milijardi dolara u sledećih pet godina.

 (Dalje)

Moto GP vesti

16 Jan 2018 - 00:32 Sport Link
lorenco

Lorenco: Opala mi je vrednost

Vozač Dukatija Horhe Lorenco rekao je da svaki motociklista vredi onoliko koliko je pokazao na poslednjoj trci, ali da on ima dobar ugovor za predstojeću sezonu.

 (Dalje)