Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

La Šo de Fon (La Chaux-de-Fonds), Švajcarska – Chevrolet će naručiti izradu savremenog javnog umetničkog dela u gradu La Šo de Fon, rodnom mestu jednog od osnivača brenda, Luja Ševrolea. Skulptura će obeležiti 100 godina od osnivanja jednog od najboljih automobilskih brendova u svetu. Umetničko delo će se podići na Park del Uestu (Parc de l’Ouest) u La Šo de Fonu.

 (Dalje)

Reklama


Ponuda za modele i30 Winter star, i30 City star i i20 City star

 (Dalje)

Sem brojnih modifikovanih verzija modela Sonic, Cruze, Camaro i Corvette, Chevrolet je na SEMA show-u u Las Vegasu izložio i Silverado Realtree concept koji se opisuje kao ultimativno vozilo za lovce.

 (Dalje)

Mazdin tjuner BBR vlasnicima Mazde3 MPS nudi tri paketa za pojačanje 2,3 litarskog DISI turbo motora, pri čemu najsnažnija verzija sada raspolaže sa 350KS.

 (Dalje)

- OMV benzinske stanice sa VIVA proslavljaju Dan čaja sa besplatnom šoljom čaja za svakog gosta 

- Uveden novi ukus čaja "Menta slatki koren"

- Dan čaja u VIVA propraćen posebnom ponudom za sve ljubitelje čaja  

 (Dalje)

Sem nekoliko modifikovanih verzija modela MX-5 i Mazde2 Turbo, Mazda na SEMA show-u u Las Vegasu izlaže i atraktivniju varijantu MPV-a Mazda5.

 (Dalje)

Među brojnim modelima koje je Kia pripremila za SEMA Salon tjunera u Las Vegasu je i trkačka verzija modela Rio.

 (Dalje)

Nakon trovratne Fieste ST concept koja je predstavljena u septembru na Salonu automobila u Frankfurtu, Ford će za 15 dana na Salonu u Los Anđelesu promovisati Fiestu ST concept i u varijanti sa 5 vrata.

 (Dalje)

Na naše tržište je stigla nova generacija Chevrolet automobila. U prodaji su Aveo sa 1,3 litarskim turbo dizel motorom i Cruze hatchback; Camaro coupe i convertible očekujemo u Evropi krajem godine, električni automobil Volt dolazi u regiju 2012.

 (Dalje)

SEAT poziva sve ljubitelje fudbala da učestvuju u novom online kvizu "SEAT Enjoy the game" i testiraju svoje znanje.

 (Dalje)

U isto vreme kada i evropski kupci, ljubitelji sportskih automobila u Srbiji u prilici da voze rasnog sportistu. Promotivna cena za novi Swift Sport u Srbiji iznosi 13.990 evra.

 (Dalje)

1. novembra je zvanično startovala nova kampanja za najpopularnije modele, Polo i Golf. 

 (Dalje)

Na adresu Saveta za borbu protiv korupcije je stigla knjiga od sto strana na kojoj je svaka reč cenzurisana - prekrivena crnom bojom da ne bi bila čitljiva.

 (Dalje)

Renown Auto Style iz Los Anđelesa se na ovogodišnjem SEMA show-u u Las Vegasu predstavlja novim tjuning paketom za Lamborghini Gallardo.

 (Dalje)

Chrysler je pripremio više modifikovanih automobila za SEMA Salon tjunera koji se održava u Las Vegasu, a među njima su i Dodge Challenger SRT8 ACR, Dodge Durango Tow Hook i Mopar Ram 392 Quick Silver.

 (Dalje)

Virdžin Rejsing tim je podneo molbu za promenu imena jer je želja sponzora i čelnika da se tim zove Marusija. Sa Lotusom i Renoom koji takođe žele promenu imena za sledeću sezonu, Virdžin je treći tim koji je podneo ovu molbu, kako bi udovoljio svom ruskom partneru.

 (Dalje)

Roush Performance je u saradnji sa Davidom Raganom (vozačem Roush Fenway Racing tima) napravio Ford Mustang Stage 3 Premier Edition, a predstavljanje je obavljeno na ovogodišnjem SEMA show-u u Las Vegasu.

 (Dalje)

I japanski tjuner Wald International je prisutan na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu, a veliku pažnju privlači njihov narandžasti Mercedes CLS.  

 (Dalje)

Honda je objavila nove informacije o Civicu modelske godine 2012.

 (Dalje)


Copyright 2006-2015 by autoblog.rs