Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Najpoznatiji svetski tjuner Porscheovih modela, Uwe Gemballa, nestao je prilikom posete Južnoafričkoj Republici.

 (Dalje)

Reklama


Nemački Irmscher je najpoznatiji po svojim obradama Opelovih modela, ali ni saradnja sa Peugeotom već neko vreme nije nikakva novost.

 (Dalje)

Britanski Project Kahn je ponovo preradio Range Rover, a njihov najnoviji projekat je 2010 Range Rover Sport Supercharged RS600.

 (Dalje)

Ferrari je saopštio da je proteklu godinu završio sa prodajom od 6.250 svojih automobila, što je u odnosu na 2008. pad od 5 odsto (tada je plasirano 6.587 komada).

 (Dalje)

Više o novom Patrolu možete pročitati OVDEBMW Group je objavio da je u januaru ove godine plasirao ukupno 82.120 automobila (BMW, Mini i Rolls-Royce), odnosno za 16.6% više nego u januaru 2009.

 (Dalje)

Peugeot na Salonu u Ženevi (4. – 14. mart) neće izlagati samo SR1 Concept, već i studiju koja najavljuje buduću limuzinu ove francuske marke – 5 by Peugeot concept.

 (Dalje)

Reklama


VIDEO I : Friendly Competition reklama

 (Dalje)

Nemački Irmscher, dugogodišnji Opelov tjuner, na predstojećem Salonu u Ženevi će između ostalog izložiti i karavanski model Insignia Sports Tourer, koji se pored doteranog izgleda odlikuje i pojačanim 1.6 Turbo motorom.

 (Dalje)

Finski Valmet Automotive je nedavno počeo sa proizvodnjom elektroautomobila Think City (krajem ove godine će početi da prave i američki Fisker Karma), ali se istovremeno bave i sopstvenim vozilom na elektropogon.

 (Dalje)

Avus BMW M3

15 Feb, 2010 - 18:23 Tuning Komentari (2) comments  English

Nemački Avus Performance je otkrio prve detalje o svom novom projektu modifikovanog BMW-a M3 Coupe (E92).

 (Dalje)

Ove godine Audi ponovo ima razloga za proslavu mnogih značajnih događaja, sa jednom posebno važnom godišnjicom: 30 godina quattro.

 (Dalje)

Ford of  Europe je saopštio podatke o prodaji svojih vozila za januar 2010.

 (Dalje)

Italijanski Fijat je, zbog pada prodaje, rešio da uloži znatna sredstva u dodatnu obuku i prekvalifikaciju svojih dilera i servisera, piše danas londonski Fajnenšel tajms.

 (Dalje)

Audi sada nudi dva nova limited edition paketa za model RS 6 (nazvani RS 6 plus Sport i RS 6 plus Audi Exclusive) koji će biti dostupni u ograničenoj seriji od 500 primeraka.  

 (Dalje)

Toyota Motor Corporation je danas japanskim kupcima predstavila novu generaciju modela Passo, koji će Daihatsu prodavati pod imenom Daihatsu Boon.

 (Dalje)

Toyota je objavila prvu fotografiju redizajnirane varijante SUV modela RAV4 koji će premijeru imati početkom marta na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Izvor : Politika.rs

Na svečanosti u Moskvi priznanja dobili Dženeral motors, Ford, Volvo, Fijat, Hjundaji i Micubiši

 (Dalje)

Broj saobraćajnih udesa od početka primene novog Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije je gotovo - prepolovljen.

 (Dalje)


Copyright 2006-2014 by autoblog.rs