Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama


 (Dalje)

Reklama


ABT Sportsline se posle redizajniranog Audija A4 pobrinuo i za obnovljenu verziju Audija A5 pa je tako pred nama ABT AS5.

 (Dalje)

Mazda je za predstojeći Salon automobila u Čikagu pripremila još jedno specijalno izdanje svog dvoseda MX-5 (Miata) čija je prva generacija svoju svetsku premijeru 1989. godine imala upravo na Salonu u Čikagu.

 (Dalje)

Holden je nakon hatchback verzije australijskim kupcima ponudio i sedan verziju modela Barina, koji je u Evropi poznat kao Chevrolet Aveo sedan, a u Americi kao Chevrolet Sonic.

 (Dalje)

Audi je na evropskom tržištu proširio ponudu modela A5 Sportback i A5 Coupe, i to 2.0 TDIe verzijama.

 (Dalje)

Britanski tjuner A.Kahn Design se posle male pauze (kada se bavio doterivanjem Ferrarija 458 Italia, Porschea Panamera i Range Rovera Evoque) ponovo vratio modifikovanju Range Rovera Sport.

 (Dalje)

Reklama


Fiat je 2010. godine vozačima Ferrari F1 tima Alonsu i Masi poklonio po primerak Abartha 695 Tributo, a ove godine su pomenuti vozači od Fiata dobili specijalnu verziju Jeepa Grand Cherokee SRT8.

 (Dalje)

Infiniti je još krajem prošle godine najavio svoj novi koncept automobil koji će premijeru imati početkom marta 2012. na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Prodajna kampanja Mercedesovih vozila, koja je obeležila kraj prošle i početak ove godine, nastavljena je.

 (Dalje)

Ranije ste imali priliku da čitate da vlasnici 2006-2008 Honde Civic hibrid spremaju tužbu protiv japanskog proizvođača vozila zato što je lažirao podatke o potrošnji tokom reklamiranja.

 (Dalje)

Video via GTspirit.comU Toyotinoj prodajnoj mreži u Srbiji nalazi se ograničena količinu vozila ovog japanskog proizvođača po specijalnim cenama.

 (Dalje)

Izaberite neki od najpopularnijih Hyundai modela i dobićete dodatnu opremu uključenu u cenu (u zavisnosti od izabranog modela): zimske gume, dodatne čelične felne, kuke za vuču, iPad, MacBook Air, MacBook Pro…

 (Dalje)

Među premijerama predstojećeg Salona automobila u Ženevi biće i restilizovane verzije francuskih blizanaca - Peugeota Partner i Citroena Berlingo.

 (Dalje)

Kia će na predstojećem Salonu automobila u Čikagu predstaviti svoje novo koncept vozilo nazvano Track´ster, a za sada je kao najava objavljen samo jedan zvaničan crtež.

 (Dalje)


Copyright 2006-2015 by auto.blog.rs