Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Američki Callaway je još u januaru ove godine najavio svoj novi paket za Chevrolet Corvette Stingray koji između ostalog obuhvata pojačanje 6,2 litarskog V8 motora (Eaton TVS kompresor).

 (Dalje)

Reklama


BMW M3 sedan i coupe iz serije E90, odnosno E92 se već neko vreme ne proizvode, ali to nije sprečilo G-Power da za modele M3 CRT i M3 GTS pripremi novi tjuning paket. 

 (Dalje)

Anonimni izvori iz kompanije Bugatti su za AutoGuide otkrili da će naslednik modela Veyron biti predstavljen najranije sledeće godine.

 (Dalje)

Treći po redu reli Nikola Tesla koji se ove godine održava pod pokroviteljstvom režisera Emira Kusturice startovao je iz grada u gradu, Andrić grada u Višegradu.

 (Dalje)Reklama


Ekipa koja je nakon sjajne prošle sezone, kada su iznenadili sve dobrim rezultatima, ove godine doživela veliki pad u rezultatima već se okreće narednoj sezoni za koju najavljuju velike promene, od kojih je prva promena dobavljača agregata.

 (Dalje)

Novom tehnologijom izrade automobilskih guma na bazi pene osetno se smanjuje buka u unutrašnjosti vozila nastala pri kotrljanju pneumatika

Kompanija Goodyear Dunlop Sava Tires predstavila je novu tehnologiju izrade pneumatika sa ciljem da se smanji nivo buke koja nastaje pri kotrljanju. Nova tehnologija omogućava vozačima da u većoj meri uživaju u zvuku motora, jer do 4 dBA smanjuje ukupnu buku u unutrašnjosti vozila.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, kompanija FIAT automobili Srbija je u prvoj polovini godine ostvarila najveći izvoz od 797,7 miliona evra, koji je 21,5 odsto veći nego u istom periodu lane.

 (Dalje)

Uz pozamašan popust od 1.000 evra, u prodajnim salonima kompanije Euro Sumar, uvoznika Suzukijevih vozila, još je moguće kupiti uzdanicu ovog japanskog proizvođača – model SX4 S-Cross.

 (Dalje)

Na tržištu električnih automobila među proizvođačima vlada ljuta konkurencija, međutim, kada je reč o infrastrukturi, giganti auto industrije su voljni da rade zajedno na novim projektima. Poslednje takvo partnerstvo je ostvareno između BMW-a i Mercedesa koji razvijaju koncept sistema za bežično punjenje električnih vozila.

 (Dalje)

Prodaja SEAT automobila i dalje raste. Ova marka je zaključila prvo polugodište 2014. godine sa 200.200 prodatih vozila, što je za 9,9 posto više u odnosu na prvo polugodište 2013. godine (182.200). Time je SEAT ostvario najbolji  rezultat u poslednjih šest godina od početka ekonomske krize u 2008. godini.

 (Dalje)

Nissanov šef Andy Palmer otkrio je neke nove detalje o budućem Infiniti QX30 modelu.

 (Dalje)

Koncept je imao 500 konja, a bar toliko se očekuje i u serijskoj verziji

Još 2008. Audi je predstavio R8 TDI koncept, a šest godina kasnije stigla je i potvrda da će svetlost dana ugledati i proizvodna verzija modela. 

 (Dalje)

Podsećanja radi, iz Mitsubishijeve američke divizije su još u maju i zvanično potvrdili da će Lancer Evolution X kupcima biti dostupan i tokom 2015. godine. Tačnije, Amanda Savercool iz američke divizije Mitsubishija je tada za tamošnje medije najavila da će deseta generacija EVO-a biti dostupna i u modelskoj godini 2015.

 (Dalje)


Prosečni automobil danas raspolaže sa više linija softverskog koda od najmodernijeg borbenog aviona. Jaguar i Land Rover žele da ih bude još više

Iza odgovarajućeg naziva ‘Smart Assistant’ stoji sistem koji bi trebalo da unapredi vozačko iskustvo, kažu nam Britanci u zanimljivom video prilogu i to na način da preuzme sve zadatke od vozača i da mu prepusti isključivo upravljanje automobilom.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, kompanija Gugl (Google) predstaviće danas Strit vju (Street View) servis, koji omogućava korisnicima virtuelne šetnje ulicama gradova Srbije da pronađu omiljena mesta za izlaske ili restorane u kojima žele da rezervišu mesto, ali i da pogledaju kako izgleda kraj u koji žele da se presele.

 (Dalje)

Ford Australia je objavio jednu teaser sliku finalog modela Falcon koji će se u prodaji pojaviti u novembru ove godine.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs