Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Nemačka kompanija mk-group Holding je tamošnjim kupcima ponudila električni Fiat 500, nazvan CARe 500, i to po ceni od 36.900 evra.

 (Dalje)

Reklama


Cadillac je za evropsko tržište pripremio specijalno Platinum izdanje svog velikog SUV modela Escalade.

 (Dalje)

Audi je ponovo dokazao da je pobednik u pogledu proizvodnje karoserije. U okviru 12. međunarodne konferencije za testiranje performansi karoserije vozila, A8 je uspeo da osvoji nagradu “Euro Car Body” – svetski najistaknutiju nagradu za inovacije u proizvodnji karoserije.

 (Dalje)

Nemački tjuner 9ff je za ovogodišnji Salon tjunera u Esenu (27. novembar – 5. decembar 2010.) pripremio model BT1000, odnosno još jedan u nizu modifikovanih Porschea 911.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Posle mesec dana pauze, ponovo krenule proizvodne trake u kompaniji ”Fijat automobili Srbija”. “Manjeti Mareli” krajem meseca doprema opremu

 (Dalje)

Američka TV voditeljka Opra Vinfri opet poklanja automobile publici u svojoj emisiji. Ovoga puta poklon je novi 2012 Volkswagen Beetle. Doduše, ovi srećnici će na isporuku nove "Bube" morati još da sačekaju, budući da je zvanična prezentacija ovog automobila najavljena tek za proleće naredne godine.

 (Dalje)

Reklama


Japanska Toyota je na domaćem tržištu promovisala novu generaciju Ractisa, koji međutim nije ništa drugo nego japanska verzija modela Verso-S, predstavljenog početkom oktobra na Salonu automobila u Parizu (u Evropi će biti dostupan od početka naredne godine).

 (Dalje)

Već je bilo dosta reči o tome da General Motors namerava da još više poveća svoje prisustvo u Kini, a deo planova podrazumeva i kreiranje novog brenda Baojun za tamošnje tržište (saradnja kompanija GM, SAIC i Wuling).

 (Dalje)

Predsednik Asocijacije uvoznika delova i automobila Miloš Petrović rekao je da je, zbog troškova, neizvesno održavanje Sajma automobila u Beogradu.

 (Dalje)

Lepe žene i automobili – jedine dve lepote ovog sveta za kojima će se muškarac uvek okrenuti na ulici.

 (Dalje)

Volkswagen Koncern će investirati oko 51,6 milijardi evra u automobilski sektor u narednih pet godina.

 (Dalje)

Nemačka kompanija H&R je za predstojeći Salon tjunera u Esenu (od 27. novembra do 5. decembra) najavila predstavljanje više modifikivanih automobila.

 (Dalje)

Američka tjuning kuća Renntech je objavila video svog Mercedesa C63 AMG sa Akrapovič titanium izduvnim sistemom, zaslužnim za izuzetan zvuk, manju težinu i 12KS i 22 Nm obrtnog momenta više.Britanski Autocar je objavio nove slike novog Citroena C1, koji će se pojaviti u prodaji tokom 2012. godine.

 (Dalje)

Nova Opel Antara spaja sportske, terenske mogućnosti i urbani šik izgled sa visokom funkcionalnošću i bezbednošću. Sa poboljšanjima u postavci pogonskih grupa, stilu eksterijera, udobnosti enterijera, Antara se sada može smarati novim takmičarem u rastućem segmentu sportskih vozila.

 (Dalje)

Od 22. novembra 2010. do 20. marta 2011. OMV potrošači mogu da skupljaju bonus poene i da neki od šest American Tourister promotivnih proizvoda (neseser, mali ili veliki ranac, kozmetičku torbu, poslovni kofer ili set od 2 kofera) kupe po sniženim cenama do čak 71% na svim OMV benzinskim stanicama širom Srbije.

 (Dalje)

Konačno. Audi je objavio prve zvanične slike i detalje o dugo najavljivanoj najjačoj verziji aktuelnog Audija A3.

 (Dalje)

Kineski Chery priprema još jedan SUV model koji će biti lansiran pod njihovim brendom Riich.

 (Dalje)


Copyright 2006-2014 by autoblog.rs