Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Zvanična svetska premijera novog Mercedesa ML se očekuje u septembru ove godine, na Salonu automobila u Frankfurtu, a dok se to ne desi evo i (navodno) prvih zvaničnih slika.

 (Dalje)

Reklama


Saobraćajni znakovi, skretnice za železnicu, uzemljenje za trafoe, kablovi za struju ili telefone najčešće su mete lopova. Osim bakarnih kablova koji lako i brzo pronalaze kupca, na crnom tržištu najtraženiji saobraćajni znak je „stop”. Njegova cena je,  u zavisnosti da li je očuvan kao nov ili ogreban, između 6.000 i 7.000 dinara.

 (Dalje)

Vlasnike Hyundai automobila u okviru Dana otvorenih vrata očekuju iznenađenja

Od 01.06.2011. godine počela je velika letnja servisna akcija Hyundai Auto d.o.o. Beograda ''Uživajte u odmoru''. Akcija traje do 31.08.2011. god. a za vreme trajanja akcije vlasnike Hyundai automobila očekuje niz pogodnosti.

 (Dalje)

Kijina (za sada jedina) fabrika u Severnoj Americi će značajno povećati svoje proizvodne kapacitete i od iduće godine će umesto 300.000 proizvoditi čak 360.000 vozila godišnje.

 (Dalje)

BMW (vlasnik Minija) je još ranije potvrdio da Mini Coupe i Mini Roadster (u formi koncept vozila predstavljeni u septembru 2009. na Salonu u Frankfurtu) tokom 2011. postaju serijski modeli, koji će se proizvoditi u britanskoj Oxford fabrici.

 (Dalje)

Delta Automoto u saradnji sa Bankom Intesa omogućio korisnicima Delta Automoto FIAT servisa plaćanje na rate bez kamate.

 (Dalje)

Samo u subotu 18. juna  

Zakažite VIP sastanak direktno sa predstavnikom iz Opela u periodu od 6-17. juna i iskoristite ovu ekskluzivnu ponudu i jedinstvenu priliku.

 (Dalje)

Posle usvajanja izmenjenog Zakona o akcizama na naftne derivate očekuju nas više cene goriva. Ispaštaće potrošači, smatraju stručnjaci

 (Dalje)

Svaka deseta prijava za krađu vozila je lažna, a motiv „oštećenih“ građana je materijalna korist ili prikrivanje krivice u saobraćajnoj nesreći ili nekom krivičnom delu.

 (Dalje)

U svim ovlašćenim Honda servisima, do 15. avgusta, vlasnici vozila mogu obaviti sezonsku kontrolu po akcijskoj ceni od 929 dinara, kao i ostvariti popust od 15% na određene proizvode i usluge. Takođe, atraktivna novost u svim Delta Automoto centrima jeste plaćanje servisnih usluga na tri rate bez kamate, platnim karticama Banke Intesa.

 (Dalje)

BMW je tek objavio zvanične fotografije i detalje o novoj seriji 1, a u međuvremenu se pojavilo nekoliko islika serije 1 sa opcionim M Sport paketom.

 (Dalje)

Iako su fanovi najboljeg srpskog automobiliste očekivali pobedu posle nadmoćnih vožnji na treningu i osvajanja pol-pozicije, pumpa za gorivo ponovo se isprečila na putu ka prvom mestu

 (Dalje)

Revo Technik najavljuje pojačani Audi TT RS koji će po nezvaničnim informacijama raspolagati sa čak 500KS (serijski TT RS inače ima 250 kW/340KS).

 (Dalje)

Ako je verovati informacijama koje stižu iz Japana, Lexusov izlet u segment supersportista nije bio tek marketinški trik.

 (Dalje)


Copyright 2006-2014 by autoblog.rs