Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


Staro za novo postaje sve popularniji način kupovine novog automobila, posebno kada je reč o zameni automobila bilo koje marke. Delta Automoto će kupcima nove Honde značajno olakšati i ubrzati proceduru kupovine uz obezbeđenje dodatnih vrednosti u okviru akcije.

 (Dalje)

Beograd, 17. novembar 2014. godine – Najveći nezavisni kineski proizvođač automobila, Great Wall Motors (GWM), stigao je na tržište Srbije uvođenjem dva modela koja već godinama suvereno vladaju tržištima sveta - Great Wall Hover H6 – SUV i Steed 5 – pickup.

 (Dalje)

U rodnom mestu Servera, Mark i Aleks Markez stavili su tačku na nezaboravnu godinu za njih i španski motociklizam.

 (Dalje)

Pragmatični dugoprugaš

Novi Verso je dokazao da odluka Toyote da u njega ugradi dizel motor iz BMW grupacije, predstavlja pun pogodak!

 (Dalje)

Kineski Qoros proširuje svoju ponudu, a prvi novitet koji će se uskoro pojaviti je urbani crossover Qoros 3 City koji se bazira na Qorosu 3 hatchback.

 (Dalje)

Reklama


Lexus je danas objavio još jednu teaser sliku svog novog koncept vozila nazvanog LF-C2.

 (Dalje)

Kako prenosi B92, aerodrom Shiphol u Amsterdamu angažovao je tri taksi kompanije sa preko 100 Tesla S automobila za prevoz putnika, kao deo strategije za smanjenje zagađenja životne sredine.

 (Dalje)

Prošlogodišnji Salon automobila u Los Anđelesu je bio i mesto premijere Hondinog koncept vozila FCEV concept (fuel-cell electric vehicle) koji je danas u Japanu prikazan u unapređenoj verziji.

 (Dalje)

Toyota je početkom prošlog meseca na sajmu automobila u Parizu između ostalog prikazala i Fuel Cell Sedan sa gorivim ćelijama, a koji je sada u Japanu predstavljen u definitivnoj, serijskoj formi, i sa imenom Mirai ("budućnost" na japanskom).

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Trkom Ford EcoBoost 400 završena je NASCAR sezona

U poslednjoj trci ove sezone slavio je Kevin Harvick za volanom Chevroleta i na taj način osvojio svoju prvu titulu u karijeri. Na drugom mestu se našao Ryan Newman takođe u Chevroletu, dok je Top 3 popunio Brad Keselowski u Fordu.

 (Dalje)

Ukoliko želite da automobil, kao što je Porsche, vozite do njegovih krajnjih granica onda vam je potreban brz,precizan i sinhronizovan rad nogu. Evo kako to, u viskoim štiklama, izvodi ova devojka.

 (Dalje)

Toyota Motor Corp će opozvati 361.800 automobila, globalno, uključujući i model Camry, zbog tri uočena defekta.

 (Dalje)

Pre sedam godina Audi TT, BMW Z4 i Mercedes SLK zajedno su prodati u 114.000 primeraka. Samo tri godine kasnije njihova prodaja je pala za 45 posto. Danas? Nešto malo bolje nego 2010.

 (Dalje)

Novi Mini sa 3 i 5 vrata će na ovogodišnjem sajmu u Esenu biti izložen i sa novim opcionim John Cooper Works paketima.

 (Dalje)

Za manje od dva meseca startovaće novi Dakar Rally za 2015 koji će trajati od 3. do 17. januara.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs