Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Na nedavno održanom poznatom festivalu automobila Concorso d´Eleganza Villa d’Este, model Disco Volante koji je proizvela firma Touring, osvojio je nagradu publike za najbolji koncept automobil.

 (Dalje)

Reklama


Teslin generalni direktor Elon Musk najavio je dolazak novog ulaznog modela koji će cenovno biti rangiran blizu Nissanovog Leafa.

 (Dalje)

Shelby GT500 svojim V8 motorom razvija ogromnu snagu i svakako je jedan od impresivnijih automobila na svetu, ali teško smo mogli da pomislimo da je u stanju da uništi jedan dinamometar. Video koji se velikom brzinom proširio internetom ne otkriva kako se u stvari to dogodilo, ali sasvim je sigurno da mašina više neće moći obavljati svoj posao.

 (Dalje)

Američki Motor Trend piše da Honda ponovo razmišlja o razvoju i proizvodnji manjeg sportskog automobila. Naime, japanski proizvođač je pre trenutne krize zajedno sa naslednikom NSX-a radio na projektu "malog NSX-a" i još nekoliko "naprednih R&D ideja". Zbog krize je sve to manje-više zaboravljeno, ali izgleda da su u Hondi odlučili da uz NSX revitalizuju i ideju njegovog manjeg brata.

 (Dalje)

O čemu se tačno radi saznaćemo sutraProizvođač automobila iz Ingolstadta je predstavio paletu od 10 električnih e-tron modela zasnovanih na poslednjoj generaciji modela R8. Ni jedan međutim neće završiti u prodaji

 (Dalje)

Reklama


Dugo čekanje se isplatilo. Brazilac Tony Kanaan je pobednik legendarnog Indy 500, najpopularnije trke na svetu

Veliko veselje i tradicionalno ispijanje mleka koje očekuje svakog pobednika najpoznatijeg ovala na svetu. Legao je i poljubio deo originalnog "brickyarda" s početka prošlog veka, koji organizator nije želeo da makne sa podloge piste.

 (Dalje)

Otmenost i bezbedna udaljenost od tla čine ga idealnim za zahtevne koji voze našim putevima

 (Dalje)

Seat će kupcima novog Leona uskoro ponuditi novi Aero kit za agresivniji izgled ovog modela C segmenta.

 (Dalje)

Evropska investiciona banka je odobrila francuskoj autokompaniji Renault pozajmicu od 400 miliona evra za razvoj nove generacije ekoloških vozila sa unapređenim performansama. 

 (Dalje)

Expression Motorsport u svojoj ponudi ima i novi stajling kit za aktuelni Mercedes SLK.

 (Dalje)

Predivni Bugatti 57SC Atlantic u vlasništvu Ralpha Laurena osvojio je 'best of show' titulu na ovogodišnjem Concorso d'Eleganza Villa d'Este. Radi se o jednom od najskupljih automobila na svetu čija se vrednost, sudeći po još jednom primerku prodatom na aukciji u maju 2010. godine, procenjuje između 30 i 40 miliona dolara.

 (Dalje)

Predstavljen je unikatni SRT Viper GTS koji će biti prodat na aukciji čiji prihod je namenjen fondaciji Sons of Italy.

 (Dalje)

Trku za Veliku nagradu Monaka obeležilo je i nekoliko incidenata. Najpre se Felipe Masa, kao i na treningu, zakucao u ogradu, potom je došlo do kontakta Šiltona i Bjankija, pa Grožana i Rikarda i na kraju Raikonena i Pereza.

 (Dalje)

Automobilu kakav je Lamborghini Aventador i ne trebaju neke veće dorade, a tako izgleda misli i tjuner SR Auto Group koji je za ovaj italijanski supersportski automobil pripremio samo set novih točkova.

 (Dalje)


Copyright 2006-2016 by auto.blog.rs