Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama



Reklama


Nemački TVW Car Design vlasnicima BMW-ove "jedinice" M Coupe sada nudi kompletan tjuning paket.

 (Dalje)

Proglašenjem najlepših modifikovanih vozila, završen je dvodnevni auto skup "Lo Street Life", na prostoru nekadašnje fabrike Celuloza u blizini Banje Koviljače.

 (Dalje)

U okviru epizode ABS Show 169 možete pogledati prvi deo retrospektive testova emisije ABS Show.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Velika smotra "trabant" automobila održana je minulog vikenda u rumunskom gradu Brašovu.

 (Dalje)

Reklama


Što dobijete kad ukrstite Bugatti Veyron i Lamborghini Aventador? Verovatno čudovište koje bi bukvalno kidalo asfalt. Odlaskom Veyrona sa scene mesto najbržeg serijski proizvedenog automobila na svetu neće ostati neupražnjeno, jer drugi Volkswagenov pod-brend navodno radi na automobilu dostojnom te titule.

 (Dalje)

Broj poginulih u saobraćajnim nezgodama koje su se od početka godine dogodile na putevima u Srbiji povećan je za sedam odsto u odnosu na isti period 2010. godine, dok je broj nesreća smanjen za isti procenat, pokazuju podaci MUP-a.

 (Dalje)

Više o 2012 Hondi Crosstour možete pročitati OVDE.



O novom Ford Focusu RS je bilo reči još prošle godine kada se govorilo da će se raditi o automobilu sa hibridnim pogonom i sa pogonom na sva četiri točka.

 (Dalje)

Izgleda da su sva nagađanja o misterioznoj Lamborghinijevoj premijeri u Frankfurtu bila potpuno pogrešna, jer na tamošnji Salon automobila ne dolazi snažniji Aventador ili njegova kabriolet verzija, ni serijski primerak Sesto Elementa ili neki concept crossover.

 (Dalje)

Uoči otvaranja 26. letnje svetske Univerzijade koja će se održati u južnom kineskom gradu Shenzhenu od 12. do 23. avgusta 2011. godine pušteno je u upotrebu 2011 novih vozila na novi izvor energije, rekao je zamenik gradonačelnika Tang Đie.

 (Dalje)

Youtube.com via Autosport.hr




Copyright 2006-2014 by autoblog.rs