Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Australijski RENM Performance u svojoj paleti ima i doterani Audi R8 Spyder, čiji je V10 motor pojačan na okruglo 600KS.

 (Dalje)

Reklama


Kineski Huatai je na Salonu automobila u Šangaju izložio serijsku verziju modela B21, kao i sportsku varijantu ovog sedana sa atraktivnijim eksterijerom.

 (Dalje)

Porsche je napravio samo 500 primeraka modela 911 GT2 RS, a pokreće ga 3,6 litarski šestocilindrični bokser motor sa dva turbopunjača. Ovaj motor razvija 620KS i 700 Nm obrtnog momenta, koji omogućava maksimalnu brzinu od 330 km/h, a od 0-100 km/h ubrzava za 3,4 sekunde. 

 (Dalje)

Japanski Nissan je opozvao skoro 196.000 terenskih vozila starijeg modela Pathfinder i Infiniti zbog mogućnosti da su so i voda na putu tokom zimskih uslova uzrok gubitka kontrole upravljanja, saopštila je američka administracija za bezbednost u saobraćaju.

 (Dalje)

Ovo je Dena, novi sedan firme Iran Khodro (IKCO), čija će proizvodnja startovati sledeće godine.

 (Dalje)

Svi koji polože vozački ispit moraju da imaju probnu vozačku dozvolu, ali i da vidno označe svoja vozila, nalepnicama "P vozač-početnik", najmanje godinu dana. Kazna za nepoštovanje pravila 3.000 dinara.

 (Dalje)

Njujorški taksista Mohamed Alam pristao je da za relativno malu sumu - 5.000 dolara, odveze dvojicu klijenata s jednog na drugi kraj Sjedinjenih Američkih Država.

 (Dalje)

Reklama


Još jedan u nizu zaista brojnih koncept vozila koje su kineski proizvođači prikazali na ovogodišnjem Salonu automobila u Šangaju je i ovaj Haima C2 SUV Concept.

 (Dalje)

DBB, marketinški partner VW Groupe predstavlja novu zanimljivu reklamu za Audi R8 kojom se ističe bogato nasleđe sportskih automobila ovog brenda.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, Škoda će još tokom ove godine u Indiji predstaviti novi manji sedan koji će dobiti ime Rapid.

 (Dalje)

Japanska Toyota je saopštila da će u svojim pogonima u Indiji smanjiti proizvodnju vozila za 70 odsto do 4. juna, zbog manjka auto delova izazvanog posledicama razornog zemljotresa i cunamija u Japanu 11. marta.

 (Dalje)

Beogradski reli klub „MM power“ ima čast da 7. i 8. maja ove godine otvori Reli šampionat Srbije drugim po redu Beogradskim relijem.

 (Dalje)

Prošlog nedelje su holandske novine De Telegraaf objavile vest da je Volvo zainteresovan za ulazak u posrnuli Saab. Ipak, čelni ljudi Volvoa tu vest odlučno demantuju.

 (Dalje)

Kako prenosi Car and Driver, rukovodstvo Fiata i Chryslera je odustalo od ideje da se nova Lancia Ypsilon Amerikancima ponudi sa znakom Chryslera.

 (Dalje)

Prvi od ukupno 333 modela R8 GT su već na putu ka svojim kupcima. Specijalna serija vrhunskog sportskog automobila je rasprodata za samo nekoliko nedelja, a prvi kupac je ključeve svog Phantom Black R8 GT vozila preuzeo u Audi Forumu, u Neckarsulmu.

 (Dalje)

Kada je Hyundai objavio da će model Hyundai i30 biti njihov prvi potpuni evropski proizvod (evropski dizajn i proizvodnja u Evropi), verovatno se ni u najoptimističkijim planovima nije razmišljalo o velikom uspehu koji je popularna "tridesetka" postigla.

 (Dalje)

Peugeot SXC je na 14. sajmu automobila u Šangaju nakon premijernog predstavljanja nagrađen sa priznanjem "Najlepše vozilo godine" u kategoriji koncept vozila.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Dok su četiri najveća „Fijatova“ dobavljača automobilskih delova, čiji se proizvodi ugrađuju na samoj montažnoj traci, već dobili lokacijske dozvole za gradnju četiri hale površine 35.000 kvadrata u Grošnici, i osam srpskih kompanija se, kako „Blic” saznaje, približilo uključivanju u porodicu koja radi za auto-industriju i koja će, prema procenama menadžmenta „Fijata“, u naredne tri godine uposliti oko 10.000 srpskih radnika.

 (Dalje)


Copyright 2006-2014 by autoblog.rs