Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Peugeot je objavio zvanične fotografije i prve detalje o svom novom koncept vozilu EX1 koji će premijeru imati na domaćem terenu Salona automobila u Parizu i koji takođe predstavlja deo obeležavanja 200-godišnjice francuske kompanije.

 (Dalje)

Reklama


Na ovogodišnjem Sajmu automobila u Kragujevcu, Mazdin ovlašćeni diler iz Kragujevca Nikom i ovlašćeni diler iz Čačka Dipem predstavljaju sledeće modele: Mazdu2 GT, Mazdu3 (sport i sedan verziju), Mazdu6 2.0 TE, Mazdu6 Sport GTA i CX-7 Challenge.

 (Dalje)

Na sajmu automobila i prateće opreme "Auto expo 2010." (otvoren do 26. septembra) svoju ponudu je predstavilo oko 30 izlagača, a učestvuju prodavci automobila, auto-delova i opreme, dilerske kuće, banke, osiguravajuće i lizing kompanije.  

 (Dalje)

Američki "Dženeral motors" očekuje da predstojećom prodajom akcija kompanije prikupi između 15 i 20 milijardi dolara svežeg novca, kako bi vratio državni dug.

 (Dalje)

Kineski Roewe će kineskim kupcima krajem godine konačno ponuditi dugo najavljivani SUV model koji u osnovi međutim nije ništa drugo nego već poznati Ssangyong Kyron, mada sa izmenjenim prednjim i zadnjim delom (prednji gril, svetla, branici).

 (Dalje)

PSA Peugeot Citroën i Mitsubishi Motors Corporation počinju sa proizvodnjom modela Citroën C-Crosser, Peugeot 4007 i Mitsubishi Outlander u zajedničkoj fabrici (PCMA Rus) u ruskoj Kalugi, 180 km jugozapadno od Moskve.

 (Dalje)

Volvo je za Salon u Parizu (2.- 17. oktobar) najavio i R-Design paket za novu generaciju modela S60 i njegovu karavan verziju V60.

 (Dalje)

Prva serijska električna Kia, koja će na početku biti namenjena samo domaćem južnokorejskom tržištu biće proizvedena na osnovu novog Picanta (u Evropi ga očekujemo pre leta 2011. godine).

 (Dalje)

Dok čekamo da Peugeot objavi zvanične fotografije i detalje o svom novom koncept vozilu EX1 (koji će premijeru imati na domaćem terenu Salona automobila u Parizu), evo njegovih prvih slika skeniranih iz najnovijeg broja francuskog magazina l'Auto-Journal.

 (Dalje)

Novi 911 GTS neće biti jedini novitet Porschea na predstojećm Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Dodge Challenger modelske godine 2011 će pored novog Dodge loga, izmenjenog otvora za vazduh u prednjem braniku i novih kvaka na vratima, karakterisati pre svega osvežena paleta pogonskih agregata (mada treba napomenuti da se očekuje i modernizacija enterijera sa kvalitetnijim materijalima). 

 (Dalje)

Druga generacija BMW-ovog SAV modela X3 će na Salonu automobila u Parizu biti prikazana i sa opcionim M Sport paketom.

 (Dalje)

Prema izvorima iz Peugeota, ova francuska fabrika će krajem 2011. posle 13 godina definitivno prestati sa proizvodnjom modela 206 u Evropi, i to zbog EU propisa.

 (Dalje)

Vodeće evropske automobilske, elektronske i software kompanije su predstavile rezultate projekta PRE-DRIVE C2X koja za cilj ima poboljšanje bezbednosti i efikasnosti na putevima.

 (Dalje)

Audi je danas sa jednom zvaničnom slikom i press saopštenjem potvrdio da će za deset dana na Salonu automobila u Parizu predstaviti novu verziju svog najmanjeg modela A1, nazvanog A1 1.4 TFSI.

 (Dalje)

"Auto expo", čiji je generalni pokrovitelj "Takovo osiguranje" iz Kragujevca, zvanično se otvara 21. septembra u 12 sati, a za posetioce će biti otvoren do 26. septembra, u terminu od 10 do 20 sati (cena ulaznice je 100 dinara).

 (Dalje)

Mazda je oborila svetski rekord zabeležen u Ginisovoj knjizi rekorda: u subotu, 18. septembra, nemačkim gradom Esenom, u zoni UNESCO Zollverein World Heritage site, prošla je do sada najduža zabeležena kolona roudstera MX-5.

 (Dalje)

Ministarstvo za infrastrukturu pomerilo rok za primenu Pravilnika o obaveznoj upotrebi zimskih guma, sa 1. novembra za 1. maj 2011. godine.

 (Dalje)

Kompanija General Motors je juče najavila probni projekat u cilju istraživanja potreba tržišta i reakcije potencijalnih kupaca električnih vozila u Koreji.

 (Dalje)


Copyright 2006-2014 by autoblog.rs