home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Nije sve tako crno za Folksvagen, bar kada je jedna od njihovih kompanija u pitanju. Naime, češki proizvođač automobila, Škoda, prodao je prošle godine više od milion vozila, po drugi put u svojoj istoriji.

 (Dalje)Kombinacija jakog vetra, niske temperature i još nezamrznutog jezera Erie učinili su svoje. Automobil parkiran nedaleko od restorana na obalama jezera s jedne strane je osvanuo potpuno okovan ledom debelim 'nekoliko inča', kako pišu američki mediji.

 (Dalje)

Izvor: Polovniautomobili.com

Skupo gorivo, loši putevi, razne nadoknade i takse na sve i svašta, komplikovane procedure... Nerazumevanje države za probleme prosečnog vlasnika automobila u našoj zemlji veoma je obeshrabrujuće. Napravili smo retrospektivu u kojoj smo popisali šta sve muči vozače i zbog čega su sve negodovali u 2015. godini.

 (Dalje)

Kako prenosi B92, nemački proizvođač luksuznih sportskih automobila ima iza sebe rekordnu godinu u kojoj je prvi put u svojoj istoriji prodao više od 200.000 automobila. Pomalo paradoksalno, kada je u pitanju marka kao što je Porsche, za ovakav rezultat najzaslužniji su SUV modeli.

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Kada je prvi BMW 6-Series E24 debitovao 1976. godine, mnogi su ga osudili kao preskup i preteški gran turismo automobil koji ne zaslužuje da nosi istu oznaku kao ostali sportski modeli kompanije.

 (Dalje)Kako prenosi Tanjug, prodaja automobila u Kini, najvećem svetskom automobilskom tržištu, porasla je u 2015. po najnižoj stopi za poslednje tri godine.

 (Dalje)

Autorizovani diler Super Garage Marbella je na prodaju ponudio sportski automobil GTA Spano koji se pojavio u filmu Need for Speed (2014), i to za 1.500.000 evra (1.620.000 dolara).

 (Dalje)

VIDEO: Test 2016 Ford Focus

13 Jan 2016 - 08:00 Video Link


Francuska PSA Peugeot Citroen grupa je prošle godine prodala 1,2 posto više automobila širom sveta uprkos usporavanju kineskog i recesiji pojedinih tržišta u razvoju, što je gotovo neutralizovalo pozitivne efekte oporavka evropskih tržišta.

 (Dalje)

VIDEO: Proba Ford Fiesta ST

13 Jan 2016 - 06:57 Video Link


Otkrivanje učesnika u saobraćaju koji su nevidljivi kameri i radarima

Microsoft se udružio s firmom koja se bavi samovozećim tehnologijama pod nazivom IAV kako bi stvorili novu generaciju senzora za samovozeća vozila. Zadatak koji se stavlja pred njih jeste veći domet koji imaju dosadašnji uobičajeni senzori, poput kamera i radara.

 (Dalje)