Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Dugo najavljivana premijera Fiata 500 u SAD-u je konačno održana, i to na ovogodišnjem Salonu automobila u Los Anđelesu.

 (Dalje)

Reklama


BMW je na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu predstavio 6-Series Coupe concept koji je najavio novu generaciju serije 6, a koja je sada otkrivena ovim prvim zvaničnim slikama.  

 (Dalje)


Više o Saabu 9-4X možete pročitati OVDE.


Kineska kompanija Haima je za domaće tržište pripremila redizajnirani model Haima3 (nastao u saradnji sa Mazdom). 

 (Dalje)

Sa 128.593 BMW, MINI i Rolls-Royce automobila prodatih širom sveta, BMW Grupa je zabeležila svoje najbolje prodajne rezultate za oktobar ikada.

 (Dalje)

Sem Murana CrossCabriolet, Nissan na Salonu automobila u Los Anđelesu izlaže i koncept vozilo Ellure, koji po navodima iz japanske fabrike ne najavljuje neki konkretan novi model.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, kabriolet verzija Nissanovog crossovera Murano je zvanično predstavljena na ovogodišnjem Salonu automobila u Los Anđelesu.

 (Dalje)

Reklama


Chrysler LLC je objavio video i novi set zvaničnih fotografije modela prosto nazvanog Chrysler 200, a koji će od sledećeg meseca zameniti Sebring.

 (Dalje)

Posetite nas u petak 19. novembra na Košutnjaku i otkrijte pogodnosti koje vam pruža Toyota Novi Beograd u saradnji sa Pireaus Leasing i Wiener Städtische osiguranjem.

 (Dalje)

Subaru je za ovogodišnji Salon automobila u Los Anđelesu pripremio premijeru novog koncept automobila, i to pod novim sloganom "Confidence in Motion".

 (Dalje)

Ford je i za Salon automobila u Los Anđelesu pripremio nekoliko atraktivnih verzija novog Focusa, a među njima i Focus Race Car Concept.

 (Dalje)

Mada se u poslednje vreme više govori i piše o nasledniku Murcielaga, u Lamborghiniju su pripremili i novu verziju Gallarda Spyder.

 (Dalje)

Dok se čeka na zvaničan početak prodaje (od januara 2011. godine u Južnoj Koreji), Hyundai je objavio nekoliko zvaničnih rendera nove generacije limuzine Grandeur (na nekim tržištima kao Hyundai Azera).

 (Dalje)

I pre njegove premijere, na internetu su se pojavile nove slike potpuno nemaskiranog novog manjeg Nissanovog sedana koji je razvijen pod kodnom oznakom L02B.

 (Dalje)

U novobeogradskom hotelu Holiday Inn od 17. do 19. novembra održava se sedma Međunarodna konferencija i izložba o tečnom naftnom gasu (TNG) u državama CEFTA, koja okuplja veliki broj renomiranih učesnika iz Srbije, okolnih država i Evropske unije.

 (Dalje)

Nakon nove Jette u sedan verziji, Volkswagen će ponudu dopuniti i njenom Coupe varijantom, a to potvrđuju i ove slike koje objavljuje sajt Motorauthority.com.

 (Dalje)

Cadillacova svetska premijera na ovogodišnjem Salonu u Los Anđelesu je studija malog gradskog automobila Urban Luxury Concept, koji je dugačak samo 3835 mm.

 (Dalje)

Porsche Cayman R zvaničnu svetsku premijeru ima na Salonu automobila u Los Anđelesu koji je danas otvoren za predstavnike medija.

 (Dalje)

Povodom nedavne proizvodnje jubilarnog, 500.000-tog primerka 107-ice, francuski Peugeot je sada lansiaro i specijalno Envy izdanje ovog najmanjeg modela u svojoj gami.

 (Dalje)

Lancia za predstojeći Salon automobila u Bolonji (počinje 4. decembra) nije pripremila neki novi model, pa će pažnju posetilaca pokušati da privuče novim verzijama već dobro poznatih modela.

 (Dalje)


Copyright 2006-2014 by autoblog.rs