Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Ekskluzivna serija legendarnog automobila nastala u saradnji dva najpoznatija italijanska brenda.

 (Dalje)

Reklama


Testovi na Sepangu su gotovi. Neki odlaze dalje presrećni (Honda) a neki odlaze prepuni briga i zebnje (Dukati). Poslednjeg dana testova dvojica najbržih su vozači Honde, Kejsi Stoner i Deni Pedroza.  Treći je Marko Simončeli sa Gresini Hondom a četvrti ponovo vozač fabričke Honde Andrea Doviciozo.

 (Dalje)

U Nissanu pripremaju Nissan Z nove generacije čija bi premijera trebalo da bude tokom 2013. godine (prodaja će međutim početi 2014.).

 (Dalje)

Nemački proizvođač putničkih automobila i kamiona Dajmler otvoriće 10.000 novih radnih mesta ove godine, od čega 4.000 u Nemačkoj.

 (Dalje)

Tjuning kuća REVOZPORT je predstavila svoj novi aerodinamički paket W207 REZONANCE, namenjen Mercedesoj E klasi Coupe i E klasi Cabrio.

 (Dalje)


Manje od godinu dana nakon njegovog uspešnog predstavljanja u Evropi, Mitsubishi ASX kompaktni crossover potvrđuje svoj odlični inženjering na Euro NCAP testu prilikom sudara sa rezultatima: 5 zvezdica (novi protokol), uspeh koji ASX-u pripisuje mnoge vrline.

 (Dalje)

Reklama


Prvo testirano električno vozilo – bezbednost na prvom mestu

Kada je prvi put lansiran u Japanu u julu 2009. Mitsubishijev i-MiEV je postao prvo električno vozilo koje se našlo u redovnoj serijskoj proizvodnji velikog proizvođača dostupno na svetskom tržištu. Danas, to je prvo električno vozilo podvrgnuto testiranju u sudaru od strane renominarane Euro NCAP organizacije: nova prekretnica je rang od 4 zvezdice / novi protocol

 (Dalje)

Bugarski Vilner je u saradnji sa firmom Overdrive doradio Mitsubishijev Lancer EVO X koji sada raspolaže sa 400KS.

 (Dalje)


Više o obnovljenom Compassu možete pročitati OVDE.


Italijanski "Fijat" ima pristalice i kritičare u SAD gde su počele da se primaju prve porudžbine za mali gradski automobil "fijat 500", koji je posle 27 godina odsustva sa tog tržišta, spreman da impesionira novu generaciju kupaca.

 (Dalje)

AC Schnitzer će na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi izložiti i modifikovani BMW Z4, koji pod haubom ima 2,0 litarski turbo-dizel motor iz BMW-a 320d EfficientDynamics.

 (Dalje)

Tjuning kuća AC Schnitzer će na Salonu automobila u Ženevi predstaviti program za doterivanje BMW-a 550i, i to pod nazivom ACS5 Sport S.

 (Dalje)

Holandska firma Spyker Cars N.V. je 1999. godine vratila u život nekada slavni auto brend. Novi Spyker je otkupio prava na korišćenje tog imena i krenuo sa proizvodnjom ekskluzivnih sportskih automobila po kojima ga svi poznajemo. Prošle godine Holanđani od propasti spašavaju Saab koji kupuju od General Motorsa. Nekada mali brend se tim potezom omasovio do te granice da danas prodaje proizvodnju svojih sportskih automobila kako bi se posvetio Saabu i njegovom poslovanju.

 (Dalje)

Opel je objavio novi set fotografija Zafire Tourer Concept, nove studije koja će biti predstavljena na ovogodišnjem 81. Salonu automobila u Ženevi, a koja najavljuje buduću, serijsku verziju (trebalo bi da se pojavi u septembru, na Salonu u Frankfurtu).

 (Dalje)

Još jedna modifikacija Mercedesovog SLS AMG modela, i to iz tjuning kuće FAB Design.

 (Dalje)

Nakon SUV modela 9-4X, koji je prošlog meseca doživeo svoju evropsku promociju na Salonu automobila u Briselu, Saab je za početak marta i Salon u Ženevi najavio svetsku premijeru novog Saaba 9-5 i u karavanskoj SportCombi verziji.

 (Dalje)

Pod pritiskom vlade, američki "Ford" najavio je da će opozvati skoro 150.000 pik-ap vozila tipa F-150 zbog popravke vazdušnih jastuka koji mogu da se aktiviraju bez upozorenja.

 (Dalje)

Pojavile su nove zvanične slike naslednika Lamborghinija Murcielago, čija je promocija najavljena za ovogodišnji Salon automobila u Ženevi.  

 (Dalje)


Copyright 2006-2014 by autoblog.rs