Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Već godinama, Galpin Auto Sport, američki tjuner iz Kalifornije, modifikuje širok spektar automobila, pritom stvarajući od njih nešto potpuno drugačije.

 (Dalje)

Reklama


Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Ako je verovati Suzukiju, novi SX4 se u velikoj meri razlikuje od modela koji zamenjuje.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, američka kompanija „Dženeral motors“ (GM) je objavila da je u drugom ovogodišnjem kvartalu njen neto-prihod opao za 16 odsto.

 (Dalje)

* Priča o Smartu počinje od 2:00 minutaO Ferrariju 458 Scuderia (moguće je i ime 458 Monte Carlo) se priča već duže vreme, a kako stvari sada stoje, ovaj model će šira javnost moći da upozna u septembru, na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Godišnji izveštaj o pouzdanosti polovnih automobila na britanskom tržištu, koji rade časopis “What Car” i osiguravajuća kuća “Warranty Direct” pokazao je da su korišćene Honde automobili koji se najmanje kvare. U istraživanju je analiziran veliki uzorak od oko 50.000 vozila 38 proizvođača, starosti između 3 i 8 godina.

 (Dalje)

Reklama


Toyota je i u prvoj polovini ove godine uspela da po prodaji vozila nadmaši američki General Motors i da zadrži status najvećeg auto proizvođača.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, neto profit japanskog proizvođača automobila Nisan (Nissan) povećan je u periodu april-jun za 14 odsto na 821 milion dolara, kao rezultat porasta tržišnog udela kompanije u Japanu i Severnoj Americi.

 (Dalje)

ABT Sportsline je još na poslednjem Salonu automobila u Ženevi izložio i pojačani Audi S6 Avant, nazvan ABT AS6-R, a u međuvremenu su objavljene nove slike i detalji.

 (Dalje)

U sedam serija do sada proizvedeno više od 18 miliona primeraka popularnije limuzine

Pre tačno četiri decenije Volkswagen je predstavio prvi model Passata, limuzine srednje klase, koja je ubrzo izgradila kultni status na gotovo svim evropskim, a i svetskim tržištima.

 (Dalje)

I britanski A.Kahn Design je među onima koji su modifikovali novu, četvrtu generaciju Range Rovera.

 (Dalje)

Ovo je narudžbina za novi Ferrari F12 Berlinetta, koji je budući vlasnik naručio sa dosta dodatne opreme, čime mu je povećao cenu na 380.668 dolara. Kažemo povećao jer sudeći prema ovom listu početna cena za F12 Berlinettu iznosi 315.888 dolara, bez nekih propratnih troškova (kao što je npr. dostava) koji koštaju dodatnih 3.750 dolara.

 (Dalje)

Pojavio se još jedan tjuning paket za BMW serije 1 M Coupe, i to iz firme LEIB Engineering.

 (Dalje)

Lamborghinijev Gallardo se pojavio još 2003. godine, dok se špijunske slike i renderi njegovog naslednika pojavljuju s vremena na vreme.

 (Dalje)

Porsche je nedavno u Lajpcigu u Nemačkoj proslavio proizvodnju 500.000-tog primerka modela Cayenne, ali svi ti automobili su bili u formi SUV-a sa 5 vrata. A šta ako neko želi ovaj SUV i u kabrio izdanju, nešto poput Nissana Murano Cabrio?

 (Dalje)

Novi BMW X5 (modelske godine 2014) će se u prodaji naći od novembra, ali tjuning kuća Lumma Design već sada najavljuje svoj paket za njegovu modifikaciju.

 (Dalje)

Iako Sjedinjene Države spadaju među malobrojne razvijene zemlje čije je tržište automobila trenutno u usponu, istraživanja pokazuju da se automobili u proseku voze manje nego pre.

 (Dalje)


Copyright 2006-2016 by auto.blog.rs