Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Compasso d’Oro (Zlatni kompas) je prestižna dizajnerska nagrada koju svakih tri godine najboljim primercima domaćeg dizajna deli Italijanska asocijacija za industrijski dizajn (ADI).

 (Dalje)

Reklama


Medvedi su po prirodi veoma radoznale životinje, što u prevodu znači da ne zaboravite da zaključate automobil ako ga ostavljate u blizini šume.

 (Dalje)

Mark Markes je na prvih šest trka sezone zabeležio isto toliko pobeda, a već počinje da se priča o napadima na rekorde vozača Repsol Honde.

 (Dalje)

Više o Miniju sa 5 vrata možete počitati OVDE.

 (Dalje)

BMW će fabričke slike i detalje o novoj generaciji modela X6 najverovatnije objaviti sutra, ali su prve slike ipak pre vremena procurele u javnost. Zvanična premijera bi po nekim ranijim najvama mogla da se održi u avgustu na Salonu automobila u Moskvi ili nešto kasnije u Parizu.

 (Dalje)

Škoda je na britanskom tržištu predstavila specijalnu Tour de France ediciju modela Yeti, Octavia i Superb.

 (Dalje)

Reklama


The Dubai Mall, najveći šoping centar u pustinjskom velegradu, trenutno testira novi sistem koji bi trebalo pomoći zaboravnim kupcima u pronalaženju njihovog automobila na ogromnom prostoru parkinga. Naime, korisnici će putem ekrana osetljivog na dodir moći uneti broj svoje tablice, a sistem će im zatim dati uputstvo kako da dođu do svog vozila.

 (Dalje)

Pogea Racing u svojoj ponudi sada ima i novi tjuning program za Fiat 500 Abarth.

 (Dalje)

Prošle godine Chevrolet je predstavio sedmu generaciju Corvette, ali već je počeo 'brainstorming' o novoj generaciji.

 (Dalje)

Samo deset meseci od svog otvaranja, nova fabrika DPCA u Kini, Wuhan 3, već je proizvela 100.000-to vozilo, Peugeot 2008.

 (Dalje)

Nova, treća generacija Škode Fabije se očekuje na ovogodišnjem sajmu automobila u Parizu, a dok se to ne desi evo i rendera koji pokazuje kako bi trebalo da izgleda zadnji deo ovog automobila.

 (Dalje)

Na nedavnoj 7. Bonham's godišnjoj Greenwhich aukciji kolekcionarskih automobila prodat je i plavi Lamborghini Countach LP400 Persicopa iz 1975. godine.

 (Dalje)

Sem nove generacije Fabije i Superba, kao i dva nova SUV modela, Škoda planira još nekoliko novih modela. Među tim novitetima ima i jedno iznenađenje, i to u vidu nove verzije Octavije. Tačnije, Česi su pripremili Octaviju Coupe koja je u koncept verziji premijeru imala na poslednjem sajmu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, prodaja švedskih automobila "volvo" porasla je jedanesti mesec uzastopce, dok je u maju rast iznosio 13,4 odsto.

 (Dalje)

Poznato je da među ljudima vlada mišljenje da taksisti "deru" i činjenica je da većina ljudi sumnja u ispravnosti njihovih taksimerara za koje veruju da "zakidaju". Ali evo jednog primera udruženja taksista koje traži od gradske uprave da se smanji cena njihovih usluga.

 (Dalje)

Vector W8 iz 1992. godine će se naći na aukciji RM Auctions koja će se održati u Montereju 15-16. avgusta.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs