Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Kompanija Verano Motors pokrenula je akciju velikih popusta, od 50% do 90%, na originalne rezervne delove za starije modele automobila i lakih komercijalnih vozila, marke Pežo. Akcija važi u svim Verano Motors salonima, a počinje 15. septembra i trajaće sve dok traju zalihe. Obuhvaćene su sve grupe delova, od mehanike, limarije, do elektronike i elektrike.

 (Dalje)

Reklama


Kako prenosi Beta, kompanija Fijat automobili Srbija (FAS) u prvih osam meseci 2014. izvezla je automobile za 947,2 miliona evra i nalazi se na prvom mestu liste 15 najvećih srpskih izvoznika koju je objavilo srpsko ministarstvo finansija.

 (Dalje)

Kako prenosi B92, Mercedes je najavio reorganizaciju proizvodnje svojih putničkih modela, koji će ubuduće koristiti četiri glavne platforme. Kako bi se modernizovala i povećala proizvodnja, kompanija će u pogone u Nemačkoj investirati preko 3 milijarde evra.

 (Dalje)

* snimljeno na auto show-u u Švedskoj

Foto: Harry Metcalfe @harrym_evoIz Vilnera nam stiže još jedan modifikovani BMW model, ovoga puta to je M3 (serije E92) sa 4,0 litarskim V8 motorom sa 420 konja.

 (Dalje)

Nakon obnovljenog Focusa (uključujući i nedavno predstavljeni Focus ST), kao i novog S-Maxa, Ford se priprema i za prezentaciju redizajnirane verzije porodičnog C-Max modela. To sada zvanično najavljuju i ovi teaseri.

 (Dalje)

Reklama


U maju objavljeni Fiatov petogodišnji plan između ostalog predviđa investicije u nove modele, što podrazumeva i proširenje porodice modela sa oznakom 500.

 (Dalje)

Prestižni proizvođač obuće Tod’s predstavlja muške cipele namenjene ljubiteljima Ferrarija...

 (Dalje)

Iz Nemačke nam stiže još jedan modifikovani Chevrolet Camaro, ali ovoga puta to nije kreacija Geiger Carsa, već firme GME Exclusive.

 (Dalje)

Kako je izgledalo kada je naš as Miloš Pavlović u Subaruu WRX STI ukrstio koplja sa kolegom Anreom Ocinijem na Jamahi "MT-09", pogledajte u video snimku koji je urađen u saradnji sa italijanskim sajtom www.moto.it.

Izvor: Mojauto.rsMazda je nedavno i definitivno potvrdila da će svoju CX porodicu crossovera proširiti i najmanjim modelom CX-3.

 (Dalje)

Vlasnik automobila Bugatti Veyron imao je tu nesreću, da mu nestane goriva u ovom skupocenom i ultra-sportskom modelu. Incident se dogodio u glavnom i najvećem gradu Libana - Bejrutu, a prolaznici su fotografisali.

 (Dalje)

Opel je aktuelnu generaciju Astre predstavio 2009. godine (u međuvremenu je doživela i manje doterivanje), dok će potpuno nova, peta generacija stići tokom 2015. godine.

 (Dalje)

U čitavom svetu, a čini se da je to posebno izraženo kod nas, važi stereotip da su muškarci daleko bolji vozači od žena. Ali evo jedne greške, koja je prilično banalna, a koju će češće napraviti muškarac za volanom nego žena.

 (Dalje)

Na sajtu belgijskog uvoznika Porschea se pojavila nova verzija modela Boxster, i to sa 211KS.

 (Dalje)

Mada je iz BMW-a još ranije stiglo obaveštenje da u ovoj kompaniji ne planiraju CSL verziju novog M4 modela, to nije sprečilo nezvanične dizajnere da pokažu kako zamišljaju taj automobil.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs