Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


Pariski Autodrome prodaje Lamborghini Preguntu Prototype koji je dizajnirao italijanski Studio Heuliez-Torino.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, Rusija je obećala da će dozvoliti bescarinski uvoz određene kvote Fijatovih automobila, proizvedenih u Srbiji, iako to nije njen ekonomski interes. To je izjavio premijer Dačić.

 (Dalje)

U okviru epizode ABS Show 257 možete pogledati:

- IZVEŠTAJ I NOVITETI SAJMA AUTOMOBILA U BEOGRADU 2013 – TREĆI DEO
- PROMENA GUME U 5 TAČAKA
- VIDEO SAVETI ZA KUPOVINU POLOVNIH AUTOMOBILA – FARBAR
- PROVERA PRITISKA U GUMAMA
- BS PETROL KIKINDA

 (Dalje)

Chevrolet u Srbiji najavio je cene svog novog malog SUV-a, Chevrolet Trax-a, čija će početna cena biti 16.399 evra, uključujući PDV. Biće u ponudi u Chevrolet prodajnim salonima od juna 2013.

 (Dalje)

Četiri vodeća japanska proizvođača automobila – Toyota, Nissan, Honda i Mazda objavili su danas da će opozvati ukupno 3,39 miliona vozila zbog mogućih problema sa vazdušnim jastucima.

 (Dalje)

Reklama


Izgleda da ni rezanje broja zaposlenih koje je prošle nedelje odradio Fisker nije urodilo plodom pa će ovaj američki brend prema poslednjim podacima morati da proglasi bankrot i to do kraja tekuće nedelje.

 (Dalje)

Izvor: Autoportal.rs

Sudenti iz kanadske pokrajine Kvebek, predstavili su vozilo neobičnog izgleda za koje tvrde da je najekonomičnije na svetu, jer prema njihovim podacima troši svega 0,07 litra na 100 kilometara.

 (Dalje)

Na oduševljenje svih posetilaca i zaljubljenika u ovaj sport i nakon mnogobrojnih emailova upućenih ATC klubu, DRIFT RACE će biti organizovan u nedelju 19. maja, u srcu Srbije, gradu Čačku (staza "AUTOPREVOZ ČAČAK").

 (Dalje)

Još jedna premijera predstojećeg Salona automobila u Šangaju biće i Heyue A30, sedan iz kompanije JAC.

 (Dalje)

Prodaja automobila u Indiji u prethodnih 12 mjeseci je pala prvi put u proteklih 10 godina, saopštilo je Udruženje indijskih proizvođača automobila (SIAM).

 (Dalje)

Hyundai je nedavno potvrdio da će sledeće godine lansirati novu generaciju Sonate, a ovih dana su postali dostupni i neki novi detalji o budućem modelu.

 (Dalje)

Kako najavljuje nemački magazin Auto Bild, Škoda će 2016. godine na tržište izbaciti novi kompaktni SUV model Snowman.

 (Dalje)

BYD F6

11 Apr, 2013 - 00:50 Noviteti Komentari (3) comments  English

Kineski BYD će na predstojećem Salonu automobila u Šangaju sem SUV-a S7 izložiti i novi sedan F6 (razvijen pod kodnom oznakom 6B)

 (Dalje)


Copyright 2006-2016 by auto.blog.rs