Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Heico Sportiv je još pre više od mesec dana kratkim saopštenjem i sa nekoliko crteža najavio skoru prezentaciju svoje obrade novog Volvoa S60.

 (Dalje)

Reklama


Brabus, nemačka tjuning kuća specijalizovana za obradu automobila sa trokrakom zvezdom, u svojoj ponudi naravno ima i modifikovani Mercedes SLS AMG.

 (Dalje)

Dobitnik jedne od najprestižnijih nagrada za dizajn - Red dot, Civic Hatchback, kod nas popularniji pod nadimkom “space”, verovatno je privukao vašu pažnju.

 (Dalje)

Hondin hibridni model Insight odlično je prihvaćen širom sveta zbog svojih ekoloških karakteristika i prijateljskomg odnosa prema životnoj sredini. U ovom modelu Honda je prvi put primenila novu tehnologiju - sistem ekološke pomoći u vožnji - Eco Assist, a kojim je sada opremljen i novi hibridni kupe CR-Z.

 (Dalje)

Toyota je odlučila da iskoristi ovogodišnji Salon automobila u Moskvi da javnosti predstavi i obnovljenu verziju svog Highlandera.

 (Dalje)

Na Salonu u Moskvi premijeru ima i dugo najavljivana Lada R90 koja je u stvari već dobro poznata Dacia Logan MCV, samo sa znakom ruske firme.

 (Dalje)

Reklama


Honda je tokom redovne 64. sednice Evropskog parlamenta mladih, koja je održana od 30. jula do 8. avgusta u Frankfurtu, učesnicima predstavila svoj prvi serijski automobil sa pogonom na vodonične ćelije - FCX Clarity.

 (Dalje)

Ovo je nova Renaultova limuzina nazvana Latitude, koja svoju zvaničnu svetsku premijeru ima na Salonu automobila u Moskvi.

 (Dalje)

U Novom Sadu će se održati manifestacija i okupljanje starovremenskih vozila - Oldtimera pod nazivom "16. LukOil međunarodni skup starovremenskih vozila u Novom Sadu" od 27.-29. 08.2010. U Novom Sadu u organizaciji YU Auto Moto Kluba "Veteran" iz Novog Sada.

 (Dalje)

Nezavisna organizacija EuroNCAP (European New Car Assessment Programme) je objavila izveštaj o najnovijoj seriji crash testova bezbednosti.

 (Dalje)

Pobednik takmičenja "App my Ride Contest" je proglašen: "DUDE" je dospeo na sam vrh u okviru takmičenja za aplikacije u vozilu - aplikacija koja sa vozačem komunicira na šaljiv način i sa podrškom. Priznati skup stručnjaka je nagradio najbolju među 100 ideja koje su poslate.

 (Dalje)

Hyundai je za ovogodišnji Salon automobila u Moskvi pripremio i premijeru kompaktnog sedana RB.

 (Dalje)

Honda je i zvanično potvrdila da će hibridna verzija Jazza imati premijeru na prerdstojećem Salonu autombila u Parizu.

 (Dalje)

Chevrolet Orlando je u formi koncept vozila prikazan još 2008. na Salonu automobila u Parizu, a tačno dve godine kasnije i na istom mestu, Chevrolet će javnosti predstaviti i njegovu serijsku verziju koja se vizuelno od koncepta i ne razlikuje mnogo.

 (Dalje)

I Audijev novi A1 je prošao kozmetički tretman u tjuning kući MS Design i rezultat je vizuelno atraktivniji A1 MRace.

 (Dalje)

Droptop Customs, kompanija sa sedištem na Floridi, za ovogodišnji SEMA Salon tjunera najavljuje kabriolet izdanje novog Cadillaca CTS Coupe.

 (Dalje)

Kako stvari sada stoje, Audi će sledeću generaciju modela A3 ponuditi i u verziji klasične limuzine sa četiri vrata (sadašnji je dostupan kao hatchback sa 3 vrata, Sportback sa 5 vrata i kao kabriolet).

 (Dalje)

Posredstvom Grand Motorsa, ovlašćenog uvoznika Land Rovera, na tržištu Srbije od nedavno je najekonomičnija i ekološki „najpodobnija“ verzija popularnog modela Freelander 2, po početnoj ceni od 49.990 američkih dolara, u dinarskoj protivvrednosti (sa carinom, transportnim troškovima i PDV-om).

 (Dalje)

Aktuelni Nissanov GT-R je od svog predstavljanja 2007. godine već doživeo doterivanja i više specijalnih verzija (tome treba dodati i mnogobrojne prerade tjunera), a za novu prodajnu sezonu japanska fabrika priprema još jedno osveženje.

 (Dalje)


Copyright 2006-2014 by autoblog.rs