Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Citroen će sledećeg meseca na Shanghai Expu izložiti Metropolis Concept, luksuznu limuzinu privlačnog izgleda, koja je sa svojih 5,30 metara duža od Mercedesove S klase i novog Audija A8 (i to od njihovih produženih varijanti).

 (Dalje)

Reklama


CH Auto je kineski dizajn studio sa više od 300 zaposlenih, a njihov CH Auto Aculeus je sportski auto koji je prikazan na ovogodišnjem Salonu automobila u Pekingu.

 (Dalje)

Alfa Romeo ove godine slavi svoju 100-godišnjicu, pa je to idealna prilika da brojne dizajnerske kuće predstave zanimljive studije za ovaj značajan jubilej.

 (Dalje)

Fuji Heavy Industries Ltd. proizvođač čuvene marke automobila Subaru, objavio je da je njihov model Legacy dobio nagradu Grand Prix 9/10 na japanskom testu bezbednosti novih vozila – JNACP za fiskalnu 2009. godinu.

 (Dalje)

Naučnici u Nemačkoj su razvili novu tehnologiju uz pomoć koje se automobilom može upravljati - pogledom.

 (Dalje)

Nemački tjuner ABT Sportsline sada nudi i tjuning paket za restilizovani Volkswagen T5.

 (Dalje)

Volkswagen na Salonu u Pekingu ispituje i reakciju kineskih kupaca na vozila sa elektropogonom, i to studijom E-Lavida.

 (Dalje)

Reklama


Kinesko tržište automobila je u prvom ovogodišnjem tromesečju zabeležilo rast od 77,5 odsto u odnosu na isti period prošle godine, a analitičari prognoziraju da će tokom cele godine prodaja biti za 25 odsto veća nego lane.

 (Dalje)

Nemački tjuner MTM je opet doradio Audijev RS6 i nastao je MTM RS6 Clubsport.

 (Dalje)

Li Nian je novi brend Hondine kineske filijale Guangqi Honda (nekada Guangzhou Honda), čiji novi Everus concept je premijeru doživeo na ovogodišnjem Salonu automobila u Pekingu.

 (Dalje)

Kineski proizvođač automobila, kompanija "Čeri" je, u želji da postane globalni "igrač" na tržištu vozila, angažovala fudbalskog reprezentativca Argentine Lionela Mesija za svog "ambasadora" čiji će zadatak biti da u svetu promoviše  "Čerijeve" automobile.

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Pekingu kineski BAW premijerno prikazuje nekoliko svojih modela, među kojima pažnju Evropljana privlače njihove verzije starog Saaba 9-5 i Saaba 9-3.

 (Dalje)

Toyota je obnovila i aktuelnu generaciju Corolle, koja će se u ovom osveženom izdanju na evropskom tržištu pojaviti u maju.

 (Dalje)

Delta Automoto, generalni uvoznik Honda automobila za Srbiju, obeležio je Dan planete Zemlje, organizujući edukativnu promociju hibridnog modela Insight u atrijumu šoping mola Delta city.

 (Dalje)

Mada je kao svoje premijere za Salon automobila u Pekingu BMW prvo najavio samo produženu seriju 5 Li i 5 Gran Turismo sa xDrive pogonom na sva četiri točka, bavarska marka je danas iznenadila javnost sa novom studijom nazvanom Concept Gran Coupe.

 (Dalje)

Kompanija Mercedes-Benz je potpisala neekskluzivni ugovor o saradnji sa NBG leasing and SOGELEASE koji će poboljšati finansijske uslove za Mercedes-Benz klijente.

 (Dalje)

Osim Audija sa produženim A8 L i BMW-a sa serijom 5 Li, i Mercedes će kineskim kupcima ponuditi produženu L verziju aktuelne E klase.

 (Dalje)

Hyundai je izabrao ovogodišnji Salon automobila u Pekingu za oficijelnu svetsku promociju nove generacije modela Verna, koji je na drugim tržištima poznat kao Accent.

 (Dalje)


Copyright 2006-2014 by autoblog.rs