Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


Od šestog do osmog decembra na Šumadija sajmu u Kragujevcu će biti otvoren Sajam automobila. Okupiće se uspešne dilerske kuće, prodavci najnovijih modela iz auto-industrije, komponentaši i proizvodjači opreme, osiguravajuće kuće i lizing kompanije.

 (Dalje)

Budući da su se u proteklih nekoliko dana na internetu pre vremena već pojavile oficijelne slike nove generacije Fordovog Mustanga, iznenađenje njegovim izgledom povodom današnje zvanične svetske promocije (evropska premijera se održava u Barseloni) je izostalo, ali tu su njegove nove fotografije, zvanični detalji i nekoliko video klipova.

 (Dalje)

U petak, 06. decembra, zvanično počinje ski sezona na Kopaoniku. Prvi na stazi je upravo JEEP, zvanično vozilo MK Mountain Resorta u najpoznatijem srpskom ski centru.

 (Dalje)

Američki proizvođač sportskih automobila Saleen će sledeće godine predstaviti svoj prvi električni automobil.

 (Dalje)Reklama


Kako prenosi Tanjug, Saudijke su preko društvenih internet mreža pozvale na novu mobilizaciju radi dobijanja prava na vožnju kola.

 (Dalje)

Tokom cele 2013. godine rast prodaje putničkih vozila pokreću dva glavna tržišta, kinesko i američko, izjavio je predsednik Nemačkog udruženja automobilske industrije (VDA) Matthias Wissmann. Tako je prodaja u Kini rasla - procenjuje se - za 21 posto ili na 16 miliona vozila, čime je Kina najveće tržište automobila. U SAD-u je prodaja porasla za 7 posto ili 15,5 miliona vozila.

 (Dalje)

Fiat je najavio da će pojačati ponudu pogonskih motora u okviru modela Fiat 500L, 500L Trekking i 500L Living.

 (Dalje)

Lexus će sledećeg marta na auto showu u Ženevi predstaviti serijsku verziju LF-NX koncepta, a ovaj kompaktni crossover će zadržati stilske smernice iz dosadašnje dve verzije.

 (Dalje)

Chelsea Truck Company (podbrend mnogo poznatijeg britanskog A. Kahn Designa) predstavlja svoj Defender 2.2 TDCI SW 90 - Chelsea Wide Track, još jednu modifikovanu verziju Land Roverovog Defendera.

 (Dalje)

Na sajmu tjunera u Esenu posetioci mogu da vide i BBM Motorsport BMW M6 Cabrio koji sada raspolaže sa više od 700 konja.

 (Dalje)

Ako je verovati BMW-ovom šefu prodaje i marketinga, Ianu Robertsonu, saradnja BMW-a i Toyote je urodila plodom. Štaviše, Robertson tvrdi da su "učinjeni veliki koraci u razvoju tehnologija za električno pokretane automobile koji će dovesti do dramatičnog pomaka" kada je reč o vozilima pokretanim električnom energijom.

 (Dalje)

Black Edition samo je jedna od opcija personalizacije modela CR-V kampanjom “Upgrade to Black or choose more”.

 (Dalje)

Nakon što je početkom ove godine na Salonu u Detroitu predstavio Corvette Stingray (a nešto kasnije i njegovu kabrio varziju), Chevrolet za sledeći Salon u Detroitu (januar 2014. godine) priprema i snažniju verziju Corvette Z06.

 (Dalje)


Copyright 2006-2016 by auto.blog.rs