Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Dok mi u Evropi čekamo na promociju Renault Twinga CC i Minija Roadster (očekuju se na Salonu automobila u Frankfurtu, u septembru ove godine), ni u Japanu se ne miruje, pa bi uskoro na tržištu mogli da se nađu i Mazda2 Roadster (moguće ime Mazda MX-2) i Toyota iQ Spider.

 (Dalje)

Reklama


Administracija američkog predsednika Baraka Obame zatražila je od američkog Vrhovnog suda da odbaci zahtev za odlaganje prodaje bankrotiranog proizvođača automobila „Krajsler” grupaciji sa italijanskom kompanijom „Fijat” na čelu, ukazavši da bi blokiranje tog sporazuma imalo „ozbiljne posledice”.

 (Dalje)

Porsche 911 GT2 sa svojih 530 konja i 680 Nm obrtnog momenta od 0 do 100 km/h ubrzava za samo 3,7 sekunde i postiže maksimalnih 329 km/h, ali to nije bilo dovoljno nemačkoj tjuning kući 9ff.

 (Dalje)

Više o onome što je do sada poznato o BMW-u X1 možete pročitati OVDENemački proizvođač automobila Audi objavio je danas pad prodaje u maju od 6 procenata, uprkos dobrim rezultatima na azijsko-pacifičkom tržištu.

 (Dalje)

Fiat je i zvanično objavio cene za novi Fiat 500C kabrio, koji će kupcima u Italiji biti dostupan od sledećeg meseca.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

„Tojoti iQ” možete da pristupite sa dve dijametralno suprotne strane - kao automobilu/modnom detalju pola metra kraćem od „jugića” i početnom cenom od 13.950 evra, ili kao modelu budućnosti koji je pre vremena stigao na Zemlju.

 (Dalje)

Reklama


Chevrolet HHR ("Heritage High Roof") je izgleda i dalje zanimljiv evropskim tjunerima, pa je nakon nemačkog Heartbeat Motorsa, i austrijski Koenigseder zainteresovanim kupcima ponudio svoju doradu ovog retro modela.

 (Dalje)

Ministarstvo za ekologiju Japana napravilo je plan na osnovu koga bi u toj zemlji do polovine ovog veka više od polovine automobila trebalo da budu ekološki čista vozila, objavljeno je u Tokiju.

 (Dalje)

Deo penzionih fondova iz američke države Indijane zatražio od Federalnog suda SAD da poništi odobrenu prodaju automobilske industrije "Krajsler", čiji bi vlasnik trebalo da postane italijanski "Fijat".

 (Dalje)

Dvadesetdvogodišnji Dimitri K. iz Moskve odlučio je da kupi novi Mercedes SL600, ali je prilikom probne vožnje slupao tri automobila.

 (Dalje)

Nakon što je Peugeot 206 redizajnom pretvoren u 206+, Francuzi su i za veći 207 (promovisan početkom 2006. godine) predvideli zatezanje bora.

 (Dalje)

Apelacioni sud u Njujorku odobrio je noćas da se američka automobilska industrija "Krajsler" proda italijanskom "Fijatu", sa tim da će taj sud sačekati još do ponedeljka da vidi da li će se neko možda žaliti na takvu transakciju.

 (Dalje)

Fabrika automobila u Kragujevcu objavila je konkurs za zapošljavanje radnika u pogonu Lakirnice zbog povećanog obima proizvodnje "punto" automobila i uvođenja rada u više smena.

 (Dalje)

Više o Peugeotu 5008 možete pročitati OVDE.Na poslednjem Salonu automobila u Šangaju (2009 Shanghai Auto Show, od 20. do 28. aprila), novi kineski vlasnik brenda MG održao je svetsku premijeru novog modela MG6, a sada su se pojavili i renderinzi ovog automobila i u verziji klasične limuzine.

 (Dalje)

Prodaja novih putničkih automobila u Hrvatskoj u prvih pet meseci ove godine opala je za više od 46 odsto u odnosu na isti period prošle godine, objavila je agencija za istraživanje tržišta "Promocija Plus".

 (Dalje)


Copyright 2006-2014 by autoblog.rs