home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


VIDEO: SEMA 2016

8 Nov 2015 - 14:21 Video Link

 (Dalje)Nakon što se pre nekoliko dana u javnosti prvo pojavila jedna teaser slika, a zatim i nekoliko špijunskih fotografija, pred nama je i prva zvanična slika obnovljenog Citroena AirCross za 2016. godinu.

 (Dalje)

Audi na američkom tržištu sada nudi i specijalno izdanje A3 Sedana koji između ostalog standardno dolazi sa S Line stajling paketom i sa Black Optic paketom (gloss black elementi poput prednje maske i otvora za vazduh).

 (Dalje)

Nešto ranije ove godine, Honda je predstavila CRF250 Rally koncept, a u osnovi se radi o ekvivalentu japanske takmičarske reli mašine CRF450 Rally, samo sa agregatom zapremine 250 kubika.

 (Dalje)

Japanski Liberty Walk je objavio prve tri slike svog novog tjuning programa za Maserati GranTurismo.

 (Dalje)

Kupiti automobil, bio on nov ili polovan, "živim" novcem, u kešu, je za mnoge nedostižno pa se često odluče na razne načine odloženog finansiranja. Kupci sa one strane bare su tako napravili ogroman ceh.

 (Dalje)

Kako piše Beta, kompanija Tojota ulaže milijardu dolara u kompaniju u Silicijumskoj dolini za razvoj veštačke inteligencije i robotike, kako bi unapredila istraživanja tehnologije koja omogućava samonavodeća vozila, ali i pomogla ljudima u svakodnevnim aktivnostima.

 (Dalje)

Tokom godina Toyota Avensis je, kao i mnogi modeli popularne japanske kompanije, izgradila status kvalitetnog i pouzdanog automobila. Sa novim dizel motorom, dopisuju se i niski troškovi vožnje i održavanja.

 (Dalje)

2016 Honda CR-Z

7 Nov 2015 - 16:41 Noviteti Link

Honda je restilizovala CR-Z za 2016. godinu u pokušaju da poboljša prodaju ovog modela. Automobil je dobio redizajnirani prednji kraj i nešto mišićavije linije. Nova maska zalazi u redizajnirani prednji branik, a preoblikovan je i poklopac motora.

 (Dalje)

Kako piše Sputnik, nova superluksuzna limuzina koja se kreira za ruskog predsednika Vladimira Putina mogla bi da nosi naziv „monomah“, po staroruskom knjazu Vladimiru Vsevolodoviču Monomahu. Automobil se razvija u okviru projekta „Kortež“ i isključivo za šefa države.

 (Dalje)

Kako piše Poslovni dnevnik, slovenačka policija za nadzor vozača koristi laserski pištolj TrueCAM vredan 15 hiljada evra. Njime se meri brzina prvog automobila na putu, a potom i onog iza. Poređenjem se dobija udaljenost između dva vozila.

 (Dalje)