Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Samo prvog dana od početka rada kamere su snimile više od 600 prekršaja za vožnju žutom trakom, a broj prekršilaca je sve manji jer kazne pristižu na kućnu adresu.

 (Dalje)

Reklama


U okviru epizode ABS Show 162 možete saznati veliki broj vesti iz sveta automobilizma, ovoga puta za vas smo pripremili priču o otvaranju novog Nissan dilera u Beogradu AK Kompresor, a posetili smo i Auto-centar Marić.

 (Dalje)

Više o novom BMW-u serije 1 možete pročitati OVDE.Barem do 2015.

Ferari je objavio da je produžio sponzorski ugovor sa Filip Moris Internešnelom do kraja 2015. godine.

 (Dalje)

Toyota je još u decembru prošle godine u Japanu predstavila novu generaciju modela Yaris (koji se na tamošnjem tržištu zove Toyota Vitz), a ovo su prve zvanične slike novog Yarisa za Evropu.

 (Dalje)

BMW (vlasnik Minija) je još ranije potvrdio da Mini Coupe i Mini Roadster (u formi koncept vozila predstavljeni u septembru 2009. na Salonu u Frankfurtu) tokom 2011. postaju serijski modeli, koji će se proizvoditi u britanskoj Oxford fabrici.

 (Dalje)

BMW je novi M5 (F10) u formi koncept vozila predstavio na poslednjem Salonu automobila u Šangaju, dok će serijska verzija prvo zvanično pojavljivanje imati na M Festivalu, 23. juna na Nirburgringu (videće ga naravno i posetioci Salona u Frankfurtu koji se održava u septembru).

 (Dalje)

Reklama


Kineski Great Wall će tokom 2011. godine predstaviti ukupno 11 novih modela, od manjih sedana do SUV modela.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Poklonici „francuskog lava“ su pojavljivanjem modela „508“ bili više nego zadovoljni. „Pežo“ se vratio korenima! - glasi jednoglasna ocena. Ponovo je „lavić“ elegantan, uglađen, prestižnog izgled i skladnih linija koje vam bude emocije, sportski nerv...

 (Dalje)

Mazda koncept Minagi (predstavljen na poslednjem Salonu automobila u Ženevi) će krajem ove godine biti promovisan i u serijskoj verziji (i to kao Mazda CX-5), dok se početak prodaje u Evropi očekuje na proleće 2012.

 (Dalje)

Ako je verovati menadžeru

Daniel Moreli, menadžer Roberta Kubice koji je trenutno na rehabilitaciji posle silnih operacija koje je imao, kaže da bi Kubica mogao da odvoza trku u Brazilu koja će biti poslednja trka ove sezone.

 (Dalje)

Nakon Audija A5 Coupe, britanski Project Kahn je i za Audi A5 Cabrio predstavio tjuning program za čiju je inspiraciju poslužio model R8.

 (Dalje)

Među brojnim svetskim premijerama koje će biti održane na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu (od 15. do 25. septembra) biće i nova generacija Mercedesove B klase.

 (Dalje)

Nemački tjuner Kelleners Sport se pobrinuo za pojačanje šestocilindričnog motora u BMW-u Z4 sDrive 35is, kao i za vizuelno doterivanje ovog automobila sa tvrdim sklopivim krovom.

 (Dalje)

Pozivajući se na neimenovane izvore iz BMW grupacije, britanski Car Magazine piše da BMW planira da sledećoj generaciji serije 1 i serije 3 Coupe (Cabrio) promeni ime u serija 2, odnosno serija 4.

 (Dalje)

Australijski pronalazač Kris Maloj privodi kraju radove na prvom svetskom huverciklu. Mada se još uvek nije odmakao ni 30 centimetara od zemlje, Maloj tvrdi da će njegovo vozilo ići i do 3.000 metara.

 (Dalje)

Skupština Srbije usvojila je danas izmene Zakona o akcizama, kojima se izjednačavaju akcize za benzin i dizel goriva.

 (Dalje)

Volkswagen je objavio da je za prvih pet meseci 2011. godine širom sveta isporučio više od dva miliona svojih putničkih vozila.

 (Dalje)

Italijanski Romeo Ferraris (najpoznatiji po svojim brojnim preradama Fiata 500, ali se u njihovoj ponudi nalaze i paketi za pojačanje snage motora BMW-a X5 M, X6 M i M3, Corvette, Audija RS6...) nudi i kit za doterivanje Mercedesa C63 AMG.

 (Dalje)


Copyright 2006-2015 by autoblog.rs