Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Underground Racing je objavio prvi set fotografija svoje najnovije kreacije, čija je baza Ferrari 458 Italia.

 (Dalje)

Reklama


Sudeći prema poslednjim informacijama, Mitsubishi će do kraja 2012. godine "ugasiti" proizvodnju Colta u Holandiji. Mitsubishijeva fabrika u Holandiji osposobljena je za proizvodnju do 100.000 automobila godišnje, ali dosadašnja proizvodnja nije prelazila količine od 50.000 primeraka.

 (Dalje)

Nakon francuskog promotivnog videa, koji se pre vremena prošlog meseca pojavio na Youtube-u, evo i zvaničnih fabričkih rendera (doduše, ne baš kvalitetnih) koji pokazuju novu, treću generaciju Mercedesovog modela SLK.

 (Dalje)

U haosu koji već duže vreme vlada u Meksiku, jedna industrijska grana je pronašla priličnu korist. Naravno, radi se o firmama koje sklapaju i prodaju blindirane automobile.

 (Dalje)

Pritisak na Citroenu da ponovi uspeh  

Sven Smits, Citroenov tim menadžer kaže da su u timu svesni da je na njima velika odgovornost jer odlazeći model C4 sa kojim su razvalili protivnike dobija svog naslednika DS3 koji mora da opravda očekivanja.  

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, Smart će sledećeg meseca na NAIAS 2011 Salonu automobila u Detroitu ili u martu na Salonu u Ženevi publici predstaviti svoj novi koncept koji bi ponovo trebalo da ponese ime Crossblade.

 (Dalje)

Reklama


Američki "Krajsler" i "Ford" pozvali su više od 165.000 vozila na popravku neispravnih delova koja bi trebalo da se obavi u prvim mesecima 2011. godine, prenele su danas agencije.

 (Dalje)

Vision EfficientDynamics je BMW-ov koncept sportskog automobila sa hibridnim pogonom, a u skoroj budućnosti se može očekivati serijska verzija. Prema najnovijim informacijama taj automobil bi trebalo da nosi oznaku i8.

 (Dalje)

Sledeća vest stiže iz SAD. Naime, jedan haker je iskoristio slobodno vreme kako bi se "poigrao" s bazama podataka Hondine centrale u SAD. Rezultat - 2,2 miliona provaljenih ličnih podataka.

 (Dalje)

Naftna industrija Srbije (NIS) sniziće tokom novogodišnjih i božićnih praznika cene benzina BMB 95 za jedan dinar po litru, a evro BMB 95 za dva dinara po litru, saopšteno je iz te kompanije.

 (Dalje)

Oko 20 miliona vozila opozvano je 2010. godine sa tržišta SAD, pokazuje analiza podataka američkih saveznih vlasti.

 (Dalje)

Prvog januara na nemačkim pumpama trebalo je da se pojavi novo biogorivo pod nazivom E10, ali je to odloženo do marta. Reč je o superbenzinu sa 10 odsto etanola, ali ga nemački mediji ocenjuju kao superkoještariju…

 (Dalje)

Izgleda da stvarno više nijedan svetski proizvođač automobila, pa ni premium automobila, nije imun na greške kod svojih proizvoda. Tako je BMW objavio kako će u celom svetu biti primoran da opozove čak 350.000 svojih automobila kod kojih su uočeni problemi sa sistemom kočenja.

 (Dalje)

Nedavno je Luca di Montezemolo najavio da ćemo "u Ženevi videti jedan veoma različit novi Ferrari" koji će pokazati kako se Ferrari "prilagođava novim uslovima na tržištu".

 (Dalje)

Nekadašnji jugoslovenski gigant - fabrika "Zastava automobili" iz Kragujevca, prestaće i pravno da postoji u narednoj, ili u 2012. godini.

 (Dalje)

Novi obrt u priči o Audiju RS4. Naime, iako je nedavno u javnost dospela informacija da Audi RS4 navodno neće dobiti naslednika, to će se po poslednjim informacijama ipak desiti.

 (Dalje)

U okviru epizode ABS Show 139 možete pogledati veliki broj informacija iz sveta automobila, dodelu nagrada SAKSS-a, domaće akcije...

 (Dalje)

Zbog velikih saobraćajnih gužvi u Pekingu, lokalne vlasti odlučile da registracije za vozila u narednoj godini dodeljuju sistemom - lutrije. Odluka, neplanirano, dovela do povećane kupovine novih automobila.

 (Dalje)


Copyright 2006-2014 by autoblog.rs