Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Vozačka dozvola na crnom tržištu koša 600 evra, a u centralnoj Srbiji nabavlja se za 1.000.

 (Dalje)

Reklama


Kako piše Beta, japanski proizvođač automobila "Honda" saopštio je da će opozvati 550.000 modela CR-V i kamioneta iz SAD zbog greške u farovima.

 (Dalje)

Aktuelni VW Passat je predstavljen krajem 2010. godine na Salonu automobila u Parizu, dok će njegov naslednik stići početkom 2014.

 (Dalje)

Prilikom nedavne promocije tri nova Lancia modela u Beogradu, kompanija Fiat Automobili Srbija je najavila da će šira publika imati priliku da detaljno upozna novu gamu Lancia vozila i druge novitete iz programa grupe Fiat, na FAS Motor Show-u koji se u ovlašćenoj mreži širom Srbije organizuje od 30. marta do 30. aprila.  

 (Dalje)

U Fiatu pripremaju novi mali crossover trenutno poznat kao B-Cuv koji će predstavljati zamenu za sadašnji Sedici napravljen u saradnji sa Suzukijem.

 (Dalje)

Reklama


Opel je prikazao mogućnosti LED Matrix tehnologije koju namerava da primeni na svojim automobilima u sledećih nekoliko godina. Novi LED farovi osmišljeni su da noćnu vožnju učine bezbednijom, tako što bi se sprečilo zaslepljivanje vozača dugim svetlima.

 (Dalje)

U okviru manifestacije Izbori najboljih u autoprivredi Srbije, koju ove godine 21. put organizuje Automobilski forum, na Beogradskom sajmu svečano su uručena priznanja OSKAR PRESTIŽA 2012.

 (Dalje)

Beogradski sajam u saradnji sa SAT MEDIA GRUPOM u subotu, 31. marta, organizuje prezentacije i demonstracije vozila na poligonu Centra NAVAK u Subotištu.

 (Dalje)


* M135i će pokretati N55 3,0 litarski šestocilindrični motor sa 320KSŽestoka tuča motocikliste i vozača automobila. U saobraćajnoj gužvi frustrirani motorista nasrnuo je na vozača koji nije hteo mirno da ga pusti da prođe između kola. 

 (Dalje)

Finac vodi posle prvog dana, Leb se slupao /video/

Posle prvog dana Relija Portugala, vozač Forda Jari – Mati Latvala ima minimalnu prednost u odnosu na drugoplasiranog Petera Solberga.

 (Dalje)

Fisker Automotive je nedavno objavio skicu svog novog manjeg modela koji je trenutno poznat kao Project Nina, a u međuvremenu su američki sajtovi uspeli da snime i sam automobil.

 (Dalje)

Nakon nekoliko teaser slika nove generacije Vipera (u čijem imenu više neće stajati Dodge, već će se jednostavno zvati SRT Viper) i fotografije Vipera u razmeri 1:43 (iz 2012 kataloga proizvođača igračaka Hot Wheels), objavljena je i teaser slika njegove unutrašnjosti.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, novi Mercedesov manji kupe sa četvora vrata će se ipak zvati CLA, a ne CLC.

 (Dalje)

Subaru je još krajem prošle godine na Salonu u Los Anđelesu predstavio koncept STI verziju modela BRZ i najavio konačni izgled tog automobila. Sada stižu i konkretniji tehnički podaci.

 (Dalje)

Prvi MPV, odnosno miniven Dacije, model Lodgy na naše tržište stići će u septembru.

 (Dalje)


Copyright 2006-2015 by auto.blog.rs