Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Južnokorejska kompanija Hjundai zabeležila je pad neto profita od 30 odsto u trećem ovogodišnjem kvartalu pod uticajem rasta nacionalne valute i uprkos rastu prometa.

 (Dalje)

Reklama


Kako stvari sada stoje, nova generacija Audija A7 se na tržištu može očekivati tokom 2017. godine, a biće napravljen na bazi modela A6.

 (Dalje)

Proizvođači automobila poput Subarua i Volvoa imaju automatske sisteme kočenja koji sprečavaju sudare, a sada tu tehnologiju uvodi i kompanija Ford.

 (Dalje)

Ni tjuner TechArt nije propustio da ponudi program za doterivanje najnovijeg Porscheovog modela, SUV-a Macan.

 (Dalje)

Reklama


Jedan od najboljih glumaca Holivuda svih vremena poznat je kao veliki hedonista i kao takav uvek je morao pored sebe da ima dobre komade, a pod time mislimo na automobile naravno.

 (Dalje)

Prošle nedelje, agencija Interbrand je proglasila Toyotu za najvredniji automobilski brend, a upravo tada je predstavljen i naš najnoviji proizvod - jahta Ponam-31. Zbog toga smo se prisetili nekoliko vodećih svetskih proizvoda koje pravi Toyota širom sveta, a da to nisu automobili. Evo sedam najzanimljivijih primera.

 (Dalje)

Kineski Foday se priprema da u decembru ove godine i zvanično počne sa prodajom svog novog SUV modela Lanfu.

 (Dalje)

Francuski Citroen je svoj novi urbani crossover C4 Cactus promovisao u martu ove godine na sajmu u Ženevi, kada je ovaj automobil privukao pažnju i jedinstvenim "Air Bump" zaštitnim panelima na bokovima (za sprečavanje manjih udubljenja i ogrebotina).

 (Dalje)

Ford je na američkom tržištu opet smanjio cenu za Focus Electric. Američki proizvođač je prvo u julu prošle godine spustio cenu ovom automobilu za 4.000 dolara, a od 13. oktobra ove godine za 6.000 dolara. Popust se odnosu na Focus Electric modelske godine 2014, a nastaviće da važi i kada se krajem ove godine pojavi i doterani Focus Electric modelske godine 2015.

 (Dalje)

Hyundai je novu generaciju modela i20 nedavno predstavio na sajmu automobila u Parizu, i to samo kao hatchback sa 5 vrata, ali je odmah najavio i njegovu trovratnu varijantu. Međutim, Hyundai će tu trovratnu verziju prodavati pod nazivom i20 Coupe.

 (Dalje)

Chelsea Truck Company predstavlja još jedan u nizu svojih modifikovanih Land Rover Defendera.  

 (Dalje)

Manfred Schurmann, rukovodilac Porsche odeljenja za hibridne pogonske agregate, potvrdio je da ova kompanija nema u planu razvoj hibridnih verzija 911 i Macan modela.

 (Dalje)

Sem RS3 Sportbacka, izgleda da Audi priprema i RS3 u Sedan izdanju.

 (Dalje)

Nemački Audi je u četvrtak opozvao 850.000 primeraka modela A4 zbog greške na frontalnom vazdušnom jastuku tog modela.

 (Dalje)

Nastavljaju se problemi F1 tima Katerham i sada je pod znakom pitanja njihovo pojavljivanje na VN Amerika u Teksasu.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs