Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Slovenačke kompanije ponudiće saradnju u prevozu automobila proizvedenih za izvoz u fabrici Fijat automobili Srbija, piše slovenačka štampa.

 (Dalje)

Reklama


Road Race Motorsports je predstavio svoju najnoviju kreaciju, i to RRM Platinum Edition Kizashi koji uz pomoć RRM turbo punjača raspolaže sa 300 konja (serijski Kizashi ima 2.4L motor sa 185KS).

 (Dalje)

SZ-L je novo specijalno izdanje Suzukijevog modela SX4 a namenjen je britanskim kupcima.

 (Dalje)


U kompaniji Vitro Group, generalnom zastupniku vozila Citroen na teritoriji Srbije i Crne Gore, s neskrivenom radošću i ponosom uvek ističu da su im najdraže društvene akcije koje su usmerene na najmladje. Druženje sa njima doprinosi posebno pozitivnoj atmosferi, a tako je bilo i tokom posete Zavodu za decu i omladinu Beograda na Voždovcu.

 (Dalje)

AUDI AG je ponovo ostvario novi prodajni rekord u Kini, svom najvećem stranom tržištu.

 (Dalje)

Uvoznik Chevrolet vozila (www.gm-chevrolet.rs) domaćim kupcima nudi specijalne pogodnosti za modele Spark i Captiva, a u saradnji sa EFG Leasingom je pripremljena i posebna ponuda – petogodišnji lizing sa 0% kamate za kupovinu Chevrolet Cruza.

 (Dalje)

U razvijenijim zemljama u svetu se praktikuju brojni vidovi olakšice za hibridna vozila. Prvu veću stimulativnu akciju u našoj zemlji pokrenuo je Fond za zaštitu životne sredine odlukom o subvencionisanju kupovine hibridnih automobila.

 (Dalje)

Reklama


Preuzeto sa : Novosti.rs

Torinsko-srpska kompanija kupila prese za nove modele automobila. Stiže najsavremenija oprema iz Japana

 (Dalje)

O tome da kineska kompanija BAW priprema model BAW C30 Saloon (u stvari Mercedes B klase u limuzinskoj verziji) je već bilo reči, ali u njihovoj ponudi će biti i verzija sa 5 vrata, što potvrđuju i ove špijunske slike.

 (Dalje)

Sem novog modela ix20 i restilizovanog i10 (sa novim 1.0L trocilindričnim benzincem), korejski Hyundai će na Salonu u Parizu izložiti još nekoliko zanimljivih modela.

 (Dalje)

Pored Jeep Wranglera i Patriota, i Liberty (u Evropi Cherokee) je diskretno osvežen za novu prodajnu sezonu.

 (Dalje)

Kanadski Motive je objavio nekoliko zvaničnih slika svog elektroautomobila Kestrel EV, čija proizvodnja i prodaja treba da počnu 2012. godine.

 (Dalje)

Automobil Chery Ego Luxury 1.3 MT umesto doskorašnjih 7.490 evra, sada ponovo košta 7.990 evra, sa plaćenom carinom i PDV-om.

 (Dalje)

Premijera druge generacije ovog Mercedesovog kupea sa četiri vrata je najavljena za prvu polovinu oktobra i Salon automobila u Parizu, a do tada, evo i novih zvaničnih fotografija i cena nekih verzija u Nemačkoj.

 (Dalje)

Cadillac će na Salonu automobila u Parizu izložiti više svojih modela, a evropsku premijeru doživeće CTS-V Coupe čija prodaja na Starom kontinentu startuje sledeće godine.

 (Dalje)


Copyright 2006-2014 by autoblog.rs