Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora će od 11. do 15. maja, na NAVAK stazi u Subotištu, svim ljubiteljima dobrih automobila pružiti ekskluzivnu priliku da prisustvuju jedinstvenom događaju pod nazivom "Fascinirajuća zvezdana vožnja!"

 (Dalje)

Daimler AG je objavio da je u prvom kvartalu ove godine ostvario za 71% veći operativni profit u odnosu na isti period 2010.

 (Dalje)

VIDEO : BMW M5

29 Apr, 2011 - 18:14 Video Komentari (4) comments  English


Premijera novog Ladinog modela Granta se polako približava, a dok se to ne desi, evo i dve slike njene sportske verzije koja bi trebalo da se pojavi već sledećeg meseca i koja će učestvovati u Lada Granta Cup-u.  

 (Dalje)

Nismo ni znali da su ga imali  

Kejsi Stoner veruje da je problem koji je imao sa kvačilom na poslednjoj trci na Herezu, samo ružna prošlost.

 (Dalje)

Reklama


Budite deo istorije. Iskoristite jedinstvenu priliku i učestvujte u događaju koji bi mogao da bude uvršten i u čuvenu Ginisovu knjigu rekorda. Dođite da se družimo i da formiramo najdužu kolonu Dacia automobila u pokretu koju je svet do sada video. Dana 28. Maja sedite u svoj omiljeni Dacia automobil i, zajedno sa svojom porodicom ili prijateljima, krenite put Subotišta, u NAVAK centar, kako bismo zajedničkim snagama ispisali nove stranice automobilske istorije.

 (Dalje)

Nemački Lorinser je saopštio da je na ovogodišnjem Salonu automobila u Šangaju prodao primerak Lorinsera S70 za čak 4,8 miliona juana, što je oko 500.000 evra.

 (Dalje)

"Ono što vidite je sasvim realistično", kaže Mercedesov dizajner Gorden Wagener za koncept A klase, ali nastavlja: "Naravno, konačni model ima pet vrata i mi ćemo napraviti izmene na liniji stakala, rešetki hladnjaka i svetlima, ali to je sve."

 (Dalje)

Kako stvari sada stoje, novi BMW-ov roadster Z2 bi na tržištu trebalo da se pojavi za dve godine.

 (Dalje)

Ruski milioner Vladimir Antonov postaje suvlasnik holandskog proizvođača superautomobila Spyker, koji je vlasnik švedskog Saaba. 36-godišnji Rus uložiće u Spyker oko 30 miliona evra i dobiće 29,9 odsto vlasništva. Ova investicija bi trebalo da označi konačni spas Saaba, koga nije spasilo Spykerovo preuzimanje od General Motorsa.

 (Dalje)

Naslednik sadašnjeg Seata Leon (na tržištu se nalazi od 2005. godine) će zvanično biti predstavljen u septembru ove godine, i to na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

"Honda" je saopštila da je u prvom tromesečju zabeležila pad profita od 38,3 odsto, usled smanjenja proizvodnje izazvanog zemljotresom i cunamijem koji su sredinom marta pogodili Japan.

 (Dalje)

Ove godine veliki jubilej obeležava još jedna Mercedesova legenda – 60. rođendan proslaviće Unimog, verovatno najsvestranije radno vozilo ikada stvoreno.

 (Dalje)

Južnokorejski "Hjundai" je uspeo da u prvom kvartalu ove godine poveća profit za 47 procenata, objavila je kompanija prognozirajući dalji rast zbog snažne tražnje novih modela automobila.

 (Dalje)

Onyx Cars je promovisao novi tjuning paket za Bentley Continental GT, pa ovaj luksuzni kupe karakterišu doterani eksterijer i enterijer, kao i jači motor.

 (Dalje)


Copyright 2006-2014 by autoblog.rs