Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Američki "Ford" i japanska "Mazda" opozvali su više od 230.000 vozila proizvedenih u zajedničkom preduzeću u Kini zbog problema sa softverom koji može da dovede do blokade motora, izvestile su danas agencije.

 (Dalje)

Reklama


Kada je Insignija stigla na ulice pre godinu dana, glave su se okretale za njom. Analiza tržišta i ankete sprovedene među mušterijama su pokazale zašto je to tako. Insignia je automobil sa sofisticiranim, sportskim dizajnom i izuzetnim tehnologijama koje mušterije cene i koriste – a sve to po pristupačnoj ceni.

 (Dalje)

Saobraćajna policija u Brazilu zaustavila je i kaznila čoveka sa invaliditetom jer je u invalidskim kolicima sa ugrađenim motorom jurio veoma prometnom saobraćajnicom.

 (Dalje)

Seat nemačkim kupcima nudi i specijalno Sport Limited izdanje trovratne Ibize SC (SportCoupe), koja će biti dostupna u limitiranoj seriji od samo 300 komada.

 (Dalje)

Volkswagen je predstavio i BlueMotion odnosno ekonomičniju verziju novog Tourana.

 (Dalje)

Kina bi mogla preteći Japan i postati druga zemlja u svetu po broju automobila iduće godine, objavio je istraživački centar "Šangaj sikjuritis", citirajući izjavu Sju Čangminga, direktora tog državnog informacionog centra.

 (Dalje)

Reklama


Model C4, Citroenov predstavnik u kompakt klasi (koji je u dosadašnjoj formi inače promovisan pre šest godina), 2008. godine je doživeo prilično diskretno estetsko doterivanje kako bi se dizajnerski približio novijim automobilima u gami francuskog proizvođača, a tom prilikom je osvežena i njegova paleta pogonskih agregata.

 (Dalje)

Holandski "Spajker", vlasnik švedskog "Saba" (Saab), pored lansiranja dorađenih modela, pregovara sa drugim proizvođačima automobila o planu razmene tehnologije i podele platforme za novo vozilo, inspirisano "Sabom" iz pedesetih godina prošlog veka, preneo je danas "Autonjuz."

 (Dalje)

Posle GSi verzije i trovratne Astre Sport Coupe, lovci na automobilske novitete su nedavno uspeli da uhvate i buduću Astru Sports Tourer (odnosno karavansku varijantu nove Opel Astre), a sada se pojavila i jedna, bar tako izgleda, zvanična fotografija procurela sa Opelove zatvorene prezentacije. 

 (Dalje)

Da automobili odavno više nisu luksuz već nešto bez čega je današnji stil života nezamisliv, pokazuje i anketa sprovedena među kanadskim vozačima.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Saobraćajna policija narednih dana pooštriće kontrolu na koridoru 10, putevim prema graničnim prelazima Batrovci, Preševo, Horgoš i Gradina, kao i na Ibarskoj magistrali.

 (Dalje)

Mazda Motor Corporation se ove godine vraća na trku 24 časa Le Mana, na kojoj je odnela pobedu 1991. godine uz prvi i jedini trkački auto sa rotacionim motorom. Ovoga puta, tu je još jedno revolucionarno vozilo: Mazda RX-8 Hydrogen RE sportski kupe.

 (Dalje)

Chrysler predstavlja novi logo legendarnog branda kome je u budućnosti namenjena uloga proizvođača dinamičnih vozila naglašenog sportskog karaktera.

 (Dalje)


Copyright 2006-2014 by autoblog.rs