Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Kako bi obeležio povratak u WRC (World Rally Championship) takmičenje, Mini je na Salonu automobila u Frankfurtu predstavio novo ograničeno izdanje.

 (Dalje)

Reklama


Sem novog Yarisa, Priusa Plug-in i Priusa+, Toyota će na Salonu automobila u Frankfurtu posetiocima prikazati i restilizovanu verziju modela Avensis.

 (Dalje)

Sem obnovljenih modela A5, S5 i RS5, posetioci ovogodišnjeg Salona automobila u Frankfurtu će biti u prilici da vide i trkački Audi A5 DTM.

 (Dalje)

Audi će ovogodišnji Salon automobila u Frankfurtu iskoristiti da javnosti pokaže i obnovljenu verziju sportskog modela RS5, odnosno najsnažniji model u A5 porodici.

 (Dalje)

Ford je još na prošlogodišnjem Salonu automobila u Parizu predserijskim primerkom najavio kako će izgledati nova generacija Focusa ST. Serijski primerak premijeru ima na ovogodišnjem Salonu u Frankfurtu, a a pored hatchback verzije, u ponudi će biti i Focus ST karavan.

 (Dalje)

Nakon što su na poslednjem Salonu automobila u Ženevi prikazali koncept automobil Vision D, u Škodi su za Salon u Frankfurtu pripremili novu studiju – MissionL.

 (Dalje)

Reklama


Sem predstavljanja obnovljenog Exea modelske godine 2012, Seat je za Salon automobila u Frankfurtu pripremio i svetsku premijeru svog novog koncept vozila IBL.

 (Dalje)

Tjuner Carlsson je za Salon automobila u Frankfurtu pripremio i modifikovani Mercedes CLS 63 AMG.

 (Dalje)

Nova generacija Hondinog Civica je u Americi predstavljena još početkom ove godine (u sedan i coupe izdanju), dok je premijera evropske verzije (hatchback sa 5 vrata) zakazana za ovogodišnji Salon u Frankfurtu.

 (Dalje)

Nakon osam godina, Lamborghinijev Gallardo se bliži kraju svoje proizvodnje, a tim povodom je italijanska fabrika za Salon automobila u Frankfurtu pripemila posebno ograničeno izdanje ovog modela.

 (Dalje)

Uvoznik Toyote za Srbiju je na svom zvaničnom sajtu (www.toyota.rs) objavio cene za novu generaciju modela Yaris.

 (Dalje)

Nova nagradna igra „Budi prvi u Srbiji“ koja će se održavati na svim OMV benzinskim stanicama širom Srbije počinje 12. septembra i završava 7. novembra.

 (Dalje)

Porsche novu generaciju modela 911 predstavlja na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, dok će TechArt svoju modifikovanu verziju prikazati početkom marta sledeće godine, na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Carlsson predstavlja novi styling program za personalizaciju Smarta ForTwo u Coupe izdanju.

 (Dalje)

Iza ovog imena se krije dorađeni Porsche Panamera Turbo, rad nemačke tjuning kuće Anderson Germany.

 (Dalje)

Audi na Salonu automobila u Frankfurtu predstavlju poslednju verziju električnog modela R8 e-tron, čija proizvodnja treba da startuje krajem 2012. godine.

 (Dalje)

Pred početak Salona automobila u Frankfurtu Citroen je objavio francuske cene za svoj novi model DS5.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, turska filijala italijanskog „Fijata”, kompanija „Tofas”, koja se nalazi zajedničkom vlasništvu sa turskim holdingom „Koc”, planira da izveze 190.000 vozila „doblo” u SAD i Kanadu u saradnji sa grupom „Krajsler”, počev od 2013. godine..

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Ženevi (u martu ove godine) javnosti je predstavljen Swift S-Concept, a serijska verzija sportskog Swifta imaće promociju na predstojećem Salonu u Frankfurtu.

 (Dalje)


Copyright 2006-2015 by auto.blog.rs