Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

U okviru epizode ABS Show 251 možete pogledati:
- Gost Darko Božilović
- Auto vesti
- Test Jeep Compass

 (Dalje)

Reklama


Mansory je danas objavio slike i detalje o još jednom modifikovanom italijanskom sportisti pa je nakon Lamborghini Aventadora Carbonado pred nama i ovaj Ferrari F12berlinetta Stallone.

 (Dalje)

Brabus, specijalista za obradu Mercedesovih modela, sem Mercedesa SL 800 Roadster i Mercedesa CLS B63S, za Salon automobila u Ženevi najavljuje još nekoliko modifikovanih modela iz Mercedesove ponude.

 (Dalje)

Mitsubishi je još prošlog meseca sa nekoliko teaser slika najavio da će na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi (od 5. do 17. marta) prikazati dva nova koncept vozila.

 (Dalje)

Mansory je još prošle godine predstavio svoj Carbonado paket za Lamborghinijev Aventador LP700-4 koji je podrazumevao pojačanje V12 motora na 754KS, dok ovogodišnja unapređena verzija raspolaže sa čak 1250KS.

 (Dalje)

Toyota će na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi imati nekoliko zanimljivih premijera.

 (Dalje)Reklama


Kineski Foton (deo Beijing Auto Industry Corporation-a) će još tokom ove godine tamošnjim kupcima ponuditi svoj novi SUV model.

 (Dalje)

Aluminijum je drugi najviše korišćeni metal u svetu i postao je vitalan za automobilsku industriju, zahvaljujući svojoj maloj težini i velikoj izdržljivosti. Sada su se dva velika svetska proizvođača automobila udružila da pomognu razvoj globalnog standarda u vezi alumijuma.

 (Dalje)

Oakley Design i Refined Marques predstavljaju njihov novi Mercedes SLS 640-2 Carbon Edition koji se pre svega odlikuje doteranim izgledom i pojačanim V8 motorom.

 (Dalje)

Šestu epizodu 19. sezone Top Geara možete pogledati OVDE.Honda je na prošlogodišnjem Salonu automobila u Parizu između ostalog predstavila i Civic sa 1.6 i-DTEC dizelašem, a tada je takođe najavljeno da će se u evropskoj ponudi naći još jedna karoserijska verzija Civica.

 (Dalje)

Britanski A. Kahn Design nam je poznat pre svega po brojnim modifikacijama modela Land Rover / Range Rover, a jedan od njihovih novih projekata je i doterani Lamborghinijev Aventador.

 (Dalje)

Kao što je već dobro poznato, Lamborghini će ove godine obeležiti svoju 50-godišnjicu, a za tu priliku je pripremljen i specijalni model.

 (Dalje)

Ovogodišnji 83. po redu Salon automobila u Ženevi će se održati od 7. do 17. marta (5. i 6. mart su rezevisani za predstavnike medija), a najavljeno je oko 130 svetskih i evropskih premijera.

 (Dalje)

Prodaja novih automobila je jedan od ranih indikatora koji ukazuju na potrošačku moć i stanje ekonomije. U SAD-u ta industrija beleži nove rekorde budući da je prodaja premašila i najoptimističkija predviđanja, a jedan od razloga su i povoljniji krediti.

 (Dalje)

PSA Peugeot Citroen je počeo razgovore o strateškoj saradnji sa ruskim proizvođačem AMO ZIL-om.

 (Dalje)


Copyright 2006-2016 by auto.blog.rs