Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Arden Automobilbau GmbH, nemački specijalista za modifikacije modela britanskog Jaguara, vlasnicima nove generacije limuzine XJ nudi svoj tjuning paket AJ22.

 (Dalje)

Reklama


U sedištu Pininfarine blizu Torina je pre nekoliko dana konačno novom vlasniku (nemačkom milioneru Michaelu Stoscheku) isporučen novi Stratos.

 (Dalje)

BMW je u saradnji sa proizvođačem klavira Steinway & Sons kreirao posebnu verziju svoje najveće limuzine - Individual 7-Series Composition.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, Škoda je ovog meseca u fabrici Vrchlabi i definitivno prestala sa proizvodnjom dosadašnje verzije modela Octavia Tour (u stvari prva generacija Octavije koja se pojavila još 1996. godine i koja je i nakon dolaska druge Octavije 2004. ostala u ponudi).

 (Dalje)

Američki Hennessey Performance je lansirao HPE600 tjuning paket za Chevroletov Camaro SS.

 (Dalje)

Mitsuoka, koji je poznat po svojim zanimljivim kreacijama na bazi japanskih automobila i sportskom modelu Orochi (takođe originalnog dizajna), za novu prodajnu sezonu je osvežio model Galue za čiju osnovu je poslužio Nissan Teana.

 (Dalje)

Reklama


Odgovor Fiata na priču o navodnoj zainteresovanosti Volkswagena za kupovinu (dela) Ferrarija nije trebalo da se čeka dugo, a iznenađenje ne predstavlja ni njegov sadržaj u kome se ekipi iz Wolfsburga poručuje da Ferrari nije na prodaju.

 (Dalje)

Renou će biti dozvoljeno da svoji novi model autombila nazove Zoe, odlučio je francuski sudija i odbacio žalbu para roditelja kojima se ćerka zove Zoe Reno.

 (Dalje)

Toyota Srbija je u Orašcu u saradnji sa partnerima Toyota Centar Beograd, Toyota Novi Beograd, Toyota Novi Sad i Toyota Šabac organizovala flotni događaj pod nazivom „Toyota Hybrid Vehicle“.  

 (Dalje)

kia donacija

Vodeći ljudi korporacije Kia Motors su pre nekoliko dana predstavnicima humanitarne organizacije Palang Merah Indonesia (članica »Crvenog krsta i crvenog polumeseca«) donirali 100.000 američkih dolara namenjenih otklanjanju katastrofalnih posledica, koje su tu zemlju zadesile nedavno.

 (Dalje)

Nemački Opel će na predstojećem Salonu automobila u Bolonji (Bologna Motor Show, od 4. do 12. decembra 2010.) predstaviti restilizovane verzije modela Corsa i Antara.

 (Dalje)

Dok se čeka 17. novembar i zvanično predstavljanje na Salonu automobila u Los Anđelesu, General Motors je objavio nove zvanične fotografije dugo najavljivanog Chevrolet Camara u kabrio izdanju.

 (Dalje)

Japanski "Nisan" je saopštio da će opozvati 604.500 jedinica tri modela prodatih u SAD, Kanadi i Meksiku, zbog kvara na servo sistemu i baterijama, prenele su agencije.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

“Škoda” je pre godinu dana u Srbiji počela s prodajom svog prvog trendovskog vozila “jetija”, koji je u međuvremenu dobio opasnu konkurenciju u novoj “kiji sportidž” i “hjundaiju ix35”, nasledniku “tusona”.

 (Dalje)

Još jedna novost iz korejske Kije je i obnovljeni MPV model Sedona (na nekim tržištima Carnival), modelske godine 2011.

 (Dalje)

Bliži se zima, što za vozače znači ranije ustajanje radi 'otkopavanja' automobila iz snega i leda pre polaska na posao.

 (Dalje)

Flash Evo M je još jedna kreacija nemačke tjuning kuće Hamann Motorsports, i to na bazi BMW-a X5 M.  

 (Dalje)


Copyright 2006-2014 by autoblog.rs