Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Ovo je prilika koja se ne propušta. Prodaje se paket s kojim ćete biti najbrži na putu i moru, a jedini problem bi mogla da bude cena.

 (Dalje)

Reklama


London Taxi Company će uskoro na Goodwood Festivalu brzine predstaviti novi taksi za britansku prestonicu, i to sa plug-in hybrid pogonskim sistemom.

 (Dalje)

Nakon svog debija na sajmu automobila New York Auto Show 2017 nova generacija Lincoln Navigator modela je spremna da preplavi matično tržište ove jeseni.

 (Dalje)

Kada je predstavljen 2014. Citroen C4 Cactus je postigao upravo ono što mu je i bio cilj – izgledao je drugačije od ostalih automobila. Javnost je bila oduševljena dizajnom, pogotovo izgledom i namenom plastične bočne zaštite, odnosno Airbumpsom.

 (Dalje)

Seat je nedavno i zvanično najavio da će promocija njihovog dugo najavljivanog manjeg crossovera Arona biti održana 26. juna u Barseloni, što se večeras i desilo.

 (Dalje)

Reklama


Arivabene: Oštećeni smo

Šef Ferarija za Formulu 1 Mauricio Arivabene imao je dosta toga da kaže nakon kontroverzne trke u Bakuu, koja nam je pružila bukvalno sve što ovaj sport može da pruži.

 (Dalje)

Tri Seat modela - Ibiza, Leon Cupra i Ateca pokazali su svoje veštine na pisti kod Beograda.Kao što je i najavio, BMW je danas predstavnicima medija prikazao novu, treću generaciju modela X3. Šira javnost će zatim moći da ga vidi u septembru, na tradicionalnom sajmu automobila u Frankfurtu. Budući da su prve fabričke slike procurele još u petak, ovde samo ono najosnovnije.

 (Dalje)

25.6.2017 Palić NST Tuning skupNekoliko stotina zaposlenih u Kompanijii Fjiat Krajsler automobili u Kragujevcu i danas su prekinuli rad i održali jednočasovni štrajk upozorenja, na kome su, između ostalog, zatražiti i povećanje osnovica za obačun zarada.

 (Dalje)

Davno je prošlo vreme kada su američki automobili bili brzi samo na pravcu. Nove želje kupaca u SAD naterale su tvorce sportskih modela da se istim prilagode.

 (Dalje)

Na Nurburgringu je nedavno “uhvaćen” prototip Ferrarija, za kojeg mnogi smatraju da je budući 488 GTO koji bi trebalo da raspolaže sa preko 700 “konja”

 (Dalje)

Trenutno najprestižniji BMW u ponudi stvara nove brige svojim vlasnicima.

 (Dalje)

Najuspešniji automobil u istroiji poljske autoindustrije, proizveden je u 1.445.669 primeraka, ne računajući primerke licencno sklopljene u drugim državama, uključujući i one koje je na jugoslovenskom tržištu plasirala Crvena Zastava.

 (Dalje)

Moto GP vesti

26 Jun, 2017 - 14:17 Sport Komentari (1) comments  English

Dovi: Možemo da se borimo za titulu

Verovatno ni sam Andrea Doviciozo ne može da se seti kada su mu poslednji put svi najveći konkurenti gledali "u leđa" u kraljevskoj klasi.

 (Dalje)

Kevin Hervik iz Stjuart-Has rejsing tima pobedom na trkalištu u Sonomi (Kalifornija), prvoj u sezoni, obezbedio je mesto u plej-ofu u Naskar šampionata.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs