Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


Beijing Auto je u novembru prošle godine na Guangzhou Auto Show-u u Kini prikazao i mali gradski električni automobil ArcFox-1 EV, tada samo u formi koncepta, dok je ovih dana prikazana i njegova serijska varijanta.

 (Dalje)

Zamislite da naslednik LaFerrarija za 2020. godinu izgleda ovako?

 (Dalje)

U svakom velegradu na planeti, potraga za parkingom jedan je od ključnih problema vozača, a u Nemačkoj su se pozabavili ovom temom i sproveli istraživanje koje je dovelo do zapanjujućih rezultata.

 (Dalje)Reklama


Startup kompanija Lucid Motors je predstavila nekoliko novih detalja o svom modelu Air, sedanu koji će na tržište stići 2019. godine i biće proizveden u ograničenoj seriji od 255 vozila.

 (Dalje)

Nova aerodinamika je namerno napisano, a ne novi izgled, a ima i razlog za to.

 (Dalje)

Borba sa kilogramima je u auto industriji sada već vekovna, a nadolazeća elektična vozila tražiće još rigoroznije dijete. Da li u skidanju kilograma drvena kaša može zamenti čelik

 (Dalje)

Kineski Qoros će na Chengdu sajmu automobila 25. avgusta promovisati i svoj novi SUV model Young.

 (Dalje)

Mada neće imati neku svetsku premijeru, japanski Lexus ipak neće preskočiti ovogodišnji sajam automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Sigurnosni automobil u Formuli 1 se od 2015. godine nije promenio, reč je o modelu Mercedes-AMG GT S, koji vozi legenda Bernd Maylander. Međutim, šef tehnike F1, Marcin Budkowski, indirektno je dao do znanja da bi Maylander uskoro mogao u penziju.

 (Dalje)

Da li će ovaj motor naći svoj put do novog kupea sa pogonom na zadnjim točkovima?

 (Dalje)

Više medija je objavilo da je kineski konzorcijum Great Wall ozbiljno zainteresovan za kupovinu kompanije FCA.

 (Dalje)

Finski vozač Kimi Raikonen i Ferari obnovili su ugovor, pa će sarađivati i tokom naredne sezone.

 (Dalje)

GAZ Group na sajmu International Military Technical Forum "Army-2017" u Rusiji između ostalog predstavlja i prototip Vepr Next, pickup vozilo za off-road.

 (Dalje)

Uprkos svim glasinama koje su sugerisale tako, Huayra BC nije zapravo došao sa 100 ks više od "standardne" varijante automobila.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs