home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


tesla model 3

Ilon Mask je otkrio da Tesla radi na razvoju sopstvenih hardverskih čipova koji će podržati njihov softver sa veštačkom inteligencijom (AI) na samovozećim automobilima. Mask je to otkrio na najvećoj AI konferenciji na svetu, rekavši da će ovaj proizvođač moći da dostigne punu autonomiju mnogo brže, zahvaljujući AI hardveru koji razvija Tesla.

 (Dalje)VIDEO: BMW i3s

15 Dec 2017 - 10:00 Video Link


Volkswagen Passat GT

Kompanija Volkswagen je sada zaokupirana premijerom nove generacije modela Jetta, koja će se održati na sajmu automobila u Detroitu, što ni ne čudi budući da je upravo Jetta najprodavaniji automobil kompanije "preko bare". Međutim, VW sprema još nekoliko modela kako bi proširio svoju ponudu na američkom tržištu.

 (Dalje)

Project Kahn Range Rover Sport

Iz britanskog Project Kahna nam stiže još jedan modifikovani Range Rover Sport, u ovom slučaju Project Kahn Piano Black Over Deep Red Range Rover Sport Autobiography 4.4 SDV8 Diesel Dynamic Pace Car.

 (Dalje)uber

Aplikacija za prevoz putnika Uber uglavnom nudi povoljan i pouzdan oblik prevoza. Ipak, brojne države su ih delimično ili potpuno zabranile, zbog nemogućnosti usklađivanja sa zakonskim propisima.

 (Dalje)

sym Trazer 200

Sve je veća gužva u segmentu mini adventure motocikala, a modelima od 300 kubika renomiranih proizvođača kakvi su BMW, Suzuki i Kawasaki, sada se novim dvotočkašem pridružio i tajvanski Sym.

 (Dalje)

lamborghini dodaci

Ograničena serija obuće i odeće pod markom novog modela

Paralelno s predstavljanjem novog Urusa, Lamborghini je predstavio i čitav niz modnih dodataka namenjenih srećnim vlasnicima modela, ili onima koji samo žele da se pokažu kao takvi.

 (Dalje)

2018 Nissan Terra

15 Dec 2017 - 01:34 Top secret Link
Nissan Terra

Već neko vreme je poznato da Nissan priprema novi SUV na bazi aktuelnog pick-up modela Navara, što ove nove slike i potvrđuju.

 (Dalje)

2018 Volkswagen Lavida

15 Dec 2017 - 01:00 Top secret Link
volkswagen lavida

Mada je kod Volkswagena trenutno u centru pažnje nova Jetta koja će premijeru imati sledećeg meseca na NAIAS sajmu automobila u Detroitu, Nemci su pripremili još jednu novu limuzinu, i to za Kinu.

 (Dalje)

top secret toyota supra

Početkom ovog veka japanska tjuning kuća Top Secret je kreirala modifikovanu verziju Toyote Supre, u koju je ugrađen V12 motor iz Toyote Century (uz dodatak dva HKS turbo punjača raspolaže sa 930KS), a dobila je i kompletan aero body kit.

 (Dalje)

Pagani Huayra Lampo

15 Dec 2017 - 00:21 Noviteti Link
Pagani Huayra Lampo

Predstavljen je još jedan unikatni primerak Paganijeve Huayre, a ovoga puta to je Huayra Lampo (it. "munja").

 (Dalje)