Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


Baš tako bi se moglo reći za ono što je danas prikazao 28-godišnji Britanac ELFIN EVANS, član M-SPORT RELI TIMA i vozač „ford fieste WRC“.

 (Dalje)

U ponudi nekoliko verzija - najskuplja 13.250 evra u dinarskoj protivvrednosti

Uprkos činjenici da je cena novog modela Suzuki Ignis, koji je na nedavno održanom Salonu automobila u Beogradu pobudio ogromno interesovanje posetilaca, opterećena carinom od 12,5 odsto (s obzirom na to da ne stiže iz Evropske unije), novi automobil u ponudi uvoznika i servisera, beogradskog Euro Sumara, po svemu sudeći, ima sve šanse da postane hit na našem tržištu.

 (Dalje)

Mazda je sa jednom teaser slikom najavila novi crossover CX-8 koji će se, bar na početku, prodavati samo u Japanu.

 (Dalje)

Limuzinama je u poslednje vreme nešto porasla popularnost, ali ipak izgleda da će daljnji rast potražnje za SUV/crossoverima uzeti još jednu žrtvu i to upravo onu limuzinsku. Tačnije, po poslednjim informacijama u Jaguaru navodno razmatraju mogućnost da iz svoje ponude isključe luksuzni model XJ.

 (Dalje)

Reklama


Najveći salon Lamborghinija na planeti je u Dubaiju. A gde drugo!

 (Dalje)

Tim „Groupama Team France“, izazivač u America's Cupu, dobio je deset električnih Renaulta

 (Dalje)

Bilo da ste vrhunski teniser ili odlični proizvođač automobila, duh senke gvozdene zavese baciće vas u drugi plan. Retko ko je hrabar i objektivan (čak i stručan) da javno prizna kako su vozila sa znakom Škode danas nešto najbolje. Preterano? Razmislite i reći će vam se samo...

 (Dalje)

Reklo bi se da niko od dobrih poznavalaca WRC serije nije tipovao na pobednika prvog ozbiljnog ispita na ovogodišnjem makadamu RELIJA ARGENTINE, a to je 28-godišnji Britanac ELFIN EVANS, sa „ford fiestom WRC“.

 (Dalje)

Neki će reći mladost ludost, ali činjenice govore da ovakav stil vožnje ugrožava sve učesnike u saobraćaju, a statistika da će kad tad dovesti do fatalnih posledica.

 (Dalje)

Na pumpi u Vrbasu pre dve večeri došlo je do neverovatne saobraćajne nesreće u kojoj su vozači prošli samo sa lakšim povredama. Samo ih je luda sreća spasla...

 (Dalje)

Udarna pesnica američkog dela FCA alijanse mogla bi uskoro imati novog vlasnika.

 (Dalje)

Riselhajm. Još od svetske premijere na Salonu automobila u Parizu, u jesen 2016. godine, mnogi su nagađali koliko će Opel Ampera-e da košta, kada konačno počne prodaja ovog revolucionarnog električnog automobila.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs