Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Vlada će takođe usvojiti predlog za novi prekršaj koji će se zvati “izazivanje povreda neopreznom vožnjom”.

 (Dalje)

Reklama


Ekleston: Ne žele me na trkama, samo pričaju

Legendarni Berni Ekleston osuo je paljbu na čelnike "Liberti medije", koja sada vuče i konce u F1 karavanu.

 (Dalje)

Zbog problema sa aktivnim naslonima za glavu kod izvesnih modela napravljenih tokom poslednje decenije, Fiat Chrysler Automobiles kompanija opoziva skoro pola miliona vozila.

 (Dalje)

Nakon Arteona, novog Pola i crossovera T-Roc, a dok čekamo na zvaničnu promociju nove generacije Touarega, pojavile su se informacije o još jednom Volkswagenovom novitetu.

 (Dalje)

Momenat koji smo svi čekali mogao bi uskoro postati stvarnost, ali ne na način na koji smo mislili.

 (Dalje)

Ruski sedan već nekoliko meseci dostupan je na nemačkom tržištu i dobro se prodaje, alu su ga eksperti kluba ADAC, ipak, negativno ocenili.

 (Dalje)

Reklama


Uspeh Atece i Arone je dao krila Seatu da uskoro predstavi još jedan SUV. Za tri godine, odnosno 2020., stiže Seat SUV Coupe.

 (Dalje)

Britanski diler polovnim vozilima Tom Hartley Junior na prodaju nudi fantastičan primerak legendarnog McLarena F1, i to sa pređenih samo 239 km.

 (Dalje)

Nemačka tjuning kuća ABT Sportsline je predstavila Street i Race (na slici) bodykit-ove za Audi R8 Spyder namenjene vlasnicima koji vole mišičaviji izgled.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, nemačka automobilska kompanija Dajmler pokrenula je proces restrukturiranja poslovanja, u sklopu kog će Dajmlerovo odeljenje za automobile Mercedes-Benc i odeljenje za kamione i autobuse postati dva pravno nezavisna entiteta.

 (Dalje)

Dame i gospodo, budućnost je stigla - bar tako saopštava Hoversurf International, kompanija koja se bav proizvodnjom lebdećih motocikala.

 (Dalje)

LG Chem planira da iduće godine otvori najveću fabriku litijum-jonskih baterija u Evropi, kao deo priprema za masovno pravljenje električnih vozila.

 (Dalje)

Mitsubishi Electric Corporation je danas promovisao EMIRAI 4 concept, studiju sa tehnologijom asistencije u vožnji sledeće generacije, a koja bi trebalo da smanji broj saobraćajnih nesreća i da doprinese povećanju bezbednosti.

 (Dalje)

Nova Honda Civic ušla je u finale izbora za nagradu AUTOBEST 2018 pod nazivom ““Best buy automobil u Evropi”. Ovo je drugi put da je japanski brend osigurao mesto u finalu, s obzirom na to da je HR-V bio u najužem izboru 2016. godine.

 (Dalje)

Kao glavni razlog za otpuštanje radnika, Vauxhall navodi pad prodaje modela Astra.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs