Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Mercedes će novu, treću generaciju modela CLS predstaviti uskoro, na predstojećem sajmu automobila u Los Anđelesu, dok će se u prodaji naći početkom sledeće godine. Kao najava služi ova teaser slika koju je Mercedes objavio, a na kojoj se vidi prednji deo novog CLS-a.

 (Dalje)

Reklama


Baojun 530

18 Nov, 2017 - 19:31 Noviteti Komentari (0) comments  English


Još samo 4 brzinska ispita nas dele od kraja RELIJA AUSTRALIJA i kraja jednog zaista izvanrednog RELI ŠAMPIONATA SVETA 2017. Mnogi su primetili da je već minula sezona bila najneizvesnija i najkonkurentnija u istoriji ovog maksimalno uzbudljivog i najopasnijeg sporta na svetu.

 (Dalje)

Oprostivši se od titule šampiona TCR Internacionalne serije, Stefano Komini je sezonu 2017. zaključio pobedom u drugom sprintu na Dubai autodromu.

 (Dalje)

Mehdi Benani upisao je svoje ime u listu pobednika WTCC trke u Makauu.

 (Dalje)

Američka automobilistkinja Danica Patrik objavila je da će naredne godine, posle trka u Dejtoni 500 i Indijanapolisu 500 završiti karijeru.

 (Dalje)

Reklama


Prodaja ruskih automobila u Evropskoj uniji poslednjih pet meseci beleži rast od 29%.

 (Dalje)

Sećate li se BMW C1 skutera, dizajniranog da ponudi dodatnu bezbednost i to do te mere da je imao pojaseve?

 (Dalje)

Jedna kratka vest iz Fiata koji je u fabrici Pomigliano d'Arco obeležio proizvodnju milionitog primerka aktuelne generacije modela Panda.

 (Dalje)

U dalekoj Australiji najbolji vozači sveta okupili su se na svom poslednjem ovosezonskom takmičenju.

 (Dalje)

TCR internacionalna serija dobila je novog šampiona trku pre kraja sezone.

Žan-Karl Verne je trećim mestom obezbedio dovoljnu bodovnu razliku u odnosu na prvog pratioca Atilu Tašija, koji je kroz cilj prošao kao peti i tako raspleo sezonu 2017.

 (Dalje)

Nakon niza teasera, kompanija Scuderia Cameron Glickenhaus je objavila fotografije novog modela 004S, superautomobila troseda sa centralno pozicioniranim sedištem vozača kao što je slučaj kod McLarena F1.

 (Dalje)

U svetu u kome su fudbaleri, makar najveći broj njih, postali obične barbike, koje zarađuju nedeljne plate u svotama godišnje zarade jedne male države, trenerski posao ponekada liči na ozbiljan pedagoški rad u predškolskom.

 (Dalje)

Ključni igrač ofanzive Opela “7 u 17” i poslednji model sa X oznakom, predstavljen je na Salonu automobila u Frankfurtu. Nekoliko dana kasnije, Grandland X, kojim je kompletirana familija X, izašao je i pred evropske novinare. Prezentacija je upriličena u Bulderhausu u Darmštatu, koji je i evropska prestonica digitalizacije.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs