Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama


 (Dalje)

Reklama


Prototip modela LaFerrari dobio je novog vlasnika na prodajnoj aukciji kuće RM Sotheby’s, ali on neće moći da ovaj automobil vozi na javnim saobraćajnicama.

 (Dalje)

Posle odluke Vlade Srbije da se u pogonima Zastava-kamiona formira vojna fabrika Zastava tervo Kragujevac

Vlada Srbije je odlučila - domaća namenska industrija dobija još jednu fabriku, i to u Kragujevcu. Preciznije rečeno, Vlada Srbije usvojila je Zaključak kojim se omogućava da se u fabrici Zastava kamioni formira fabrika za proizvodnju vojnih vozila, koja će poslovati pod nazivom Zastava terenska vozila, odnosno Zastava tervo.

 (Dalje)

Kompanija Delta Motors nastavila je sa prodajno-servisnim akcijama u septembru. Prodajna akcija pod nazivom "BMW 2 za 222" nudi posebne uslove prodaje modela BMW serije 2 Active Tourer, a u toku je i servisna akcija "BMW servis 6 plus".Valteri Botas potpisao je novi ugovor sa Mercedesom i voziće za šampiona Formule 1 i u 2018. godini.

 (Dalje)Reklama


Danas je u prostorijama Auto-moto saveza Srbije održana konferencija za medije, povodom održavanja trke „Velika nagrada Zrenjanina“ koja će se voziti 16. i 17. septembra 2017. godine u Zrenjaninu, i uručivanja sertifikovane licence za stazu „Industrijska zona Jugoistok Zrenjanin“, gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću.

 (Dalje)

General Motors i Cruise Automation divizija kompanije predstavili su svoje kreativne i prve na svetu, masovno proizvedene, potpuno autonomne verzije modela koje ne zahtevaju ljudsko učestvovanje.

 (Dalje)

Toyota je za evropske kupce pripremila novo specijalno izdanje karavanskog Aurisa, a priliku da prvi vide takav Auris Touring Sports Freestyle imaju posetioci sajma automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Još jedna od brojnih Toyotinih premijera na sajmu automobila u Frankfurtu je i studija na bazi crossovera C-HR.

 (Dalje)

Toyota je na sajam u Frankfurtu dovezla i redizajniranu varijantu terenskog Land Cruisera, budući da je aktuelna generacija promovisana još 2009. godine.

 (Dalje)

Brabus Ultimate E Concept je u stvari električni Smart ForTwo u režiji Brabusa, koji je sa 150 kW prava električna gradska jurilica.

 (Dalje)

Na sajmu automobila u Frankfurtu je prisutna i kineska kompanija Chery.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs