Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Od 25. novembra, Delta Automoto krenuće sa akcijom u toku koje će ponuditi specijalne uslove kupovine pravnim licima.

 (Dalje)

Reklama


Malezijski proizvođač automobila Perodua nije mnogo poznat u Evropi, a ovih dana domaćem tržištu predstavlja novi MPV model Alza, u stvari derivat japanskih modela Toyota Passo Sette i Daihatsu Boon Luminas.

 (Dalje)

Najavljujući skori kraj prodaje modela FR-V u Francuskoj, tamošnji Hondin uvoznik francuskim kupcima sada nudi poslednju seriju ovog automobila.

 (Dalje)

U pogonima Fabrike automobila u Kragujevcu, gde je 14. novembra izbio požar, danas je normalizovana proizvodnja "punta".

 (Dalje)

Izvor : Politika.rs

„Fijat” ne može da sačuva sva italijanska postrojenja, jasna je poruka odgovornog direktora torinske automobilske kuće, Serđa Markjonea uoči sastanka sa ministarkom za obrazovanje Marijom Stelom Đelmini u „Fijatovom” Centru za istraživanje.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, Kia je danas i zvanično promovisala svoju novu limuzinu Cadenza, koja će se na domaćem, korejskom tržištu zvati kratko Kia K7.

 (Dalje)

Reklama


Kia na Guangzhou Salonu automobila u Kini tamošnjim kupcima predstavlja novi model Shuma, koji u stvari nije ništa drugo nego kineska verzija već dobro poznate Kije Forte Koup sa ovogodišnjeg Salona u Njujorku. Ni ime Shuma nije novost, budući da je taj naziv korejska fabrika već koristila i na evropskom tržištu.

 (Dalje)

Salon tjunera u Esenu (održava se od 28. novembra do 6. decembra) biće i mesto promocije još jedne modifikovane verzije nove Panamere Turbo.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Vodeći svetski proizvođači nisu ostali bez odgovora na sve oštrije normative EU u vezi emisije štetnih gasova. Pored sve intenzivnijeg razvoja hibridnih, kao i modela na alternativna goriva, u auto industriji je već duže vreme prisutna i tendencija smanjenja potrošnje odnosno emisije izduvnih gasova kod benzinskih i, naročito, dizelskih agregata.

 (Dalje)

Tjuning kompanija FAB Design se ponovo vratila modifikaciji Mercedesa SL, a na slikama je njihov "Ultra Widebody" kit za redizajniranu verziju SL-a.

 (Dalje)

Nemački tjuner Piecha Design, poznat po obradama Mercedesa SL i SLK, nastavlja sa doterivanjem modela sa trokrakom zvezdom, a red je došao na Estate, odnosno karavan verziju C klase.

 (Dalje)

Među brojinim novitetima na Guangzhou Salonu automobila u Kini (traje do 30. novembra) pažnju evropske publike privlači i Volkswagenov Tiguan sa dužim međuosovinskim rastojanjem, koji je izložio Shanghai-VW.

 (Dalje)

Jedna od zanimljivijih studija sa ovogodišnjeg Guangzhou Salona automobila u Kini je i ovaj 4x4 hibrid GAC X-Power concept.

 (Dalje)

Kineski Dongfeng je premijeru novog H30 hatchbacka održao na Guangzhou Salonu automobila, proširivši tako paletu karoserijskih varijanti svog modela niže srednje klase.

 (Dalje)

Ugovor o sponzorstvu između kompanije Verano Motors i Olimpijskog komiteta Srbije potpisan je jučes u Verano Centru u Beogradu.

 (Dalje)

Konačno su dostupne prve zvanične fotografije i detalji o novoj, šestoj generaciji BMW-a serije 5, modela koji je od 1972. godine, kada se pojavio, do sada proizveden u više od 5.555.000 primeraka.

 (Dalje)

Volkswagen je objavio da će njegova Automotive Division investirati oko 25,8 milijardi EUR u naredne tri godine, od čega će investicije u zgrade, fabrike i opremu iznositi čak 19,9 milijardi EUR, i čak polovina od ovog iznosa biće investirano u Nemačkoj.

 (Dalje)

Nova Opel Astra (predstavljena u septembru na Salonu u Frankfurtu) u Kini upravo ima premijeru na Guangzhou Salonu automobila, ali će se u najmnogoljudnijoj zemlji sveta nuditi kao Buick Excelle (dosadašnji Excelle je bio baziran na Daewoo modelu) i sa karakterističnim prednjim grilom za ovu američku marku.
 (Dalje)

Prema poslednjoj ADAC statistici kvarova za prethodnu, 2008. godinu, nemački proizvođači automobila prednjače po kvalitetu svojih proizvoda. Nemačka premijum trojka - Audi, BMW i Mercedes nalaze se na prvim mestima po pouzdanosti kada su putnički automobili u pitanju. Izuzetak je klasa srednjih mini-vanova, gde prednjači Citroen svojim modelom Xsara/C4 Picasso.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs