Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Kineska kompanija SAIC, koja drži pravo na ime brenda MG, na Salonu automobila Guangzhou 2009 u Kini predstavlja javnosti serijsku verziju modela MG6, koji je inače kao studija najavljen u aprilu ove godine na Salonu u Šangaju.

 (Dalje)

Reklama


U susret novom Zakonu o bezbednosti saobraćaja, Delta Automoto pokreće akciju i pod najpovoljnijim uslovima nudi originalnu Honda dodatnu opremu važnu za Vašu sigurnost:

• bluetooth uređaje

• dečija sedišta koja zadovoljavaju najnovije i najviše ECE R 44/04 standarde

• parking senzore

 (Dalje)

Kuća RM Auctions će početkom sledeće godine organizovati aukciju na kojoj će se naći Aston Martin DB4 GT Lightweight, za koga se očekuje da postigne cenu od oko milion američkih dolara.

 (Dalje)

Cadillac je prodaju serijske verzije novog CTS Coupea (koncept je ugledao svetlost dana u januaru 2008. na Salonu u Detroitu) nekoliko puta odlagao, ali je sada auto konačno spreman za svetsku premijeru, koja će se održati sledećeg meseca na Salonu automobila u Los Anđelesu.

 (Dalje)

Velika Britanija, Španija, Belgija i Poljska ponudile su Dženeral Motorsu kredite i poreske olakšice. Za uzvrat traže obećanja o opstanku radnih mesta u tim zemljama. Nemačka ostaje pri svom stavu da pomoći za Opel nema.

 (Dalje)

 (Dalje)

Reklama


Standardni VW Passat R36 iz 3,6 litarskog šestocilindričnog motora izvlači 300KS, ali posle obrade u nemačkoj tjuning kući HGP Turbonachrüstung GmbH isti agregat raspolaže sa čak 502KS i 700 Nm obrtnog  momenta.

 (Dalje)

Najnovija specijalna edicija Mitsubishijevog Colta za nemačko tržište ima dodatak Polar u svom imenu, a kao i obično kod posebnih serija, naglasak je opet na bogatoj standardnoj opremi.

 (Dalje)

Norveški proizvođač električnih vozila "Tink global" (Think Global) planira širenje na američko tržište i izabrao je Indijanu za podizanje nove fabrike, preneo je specijalizovani internet portal "Autonjuz", navodeći da će više detalja biti poznato u narednih nekoliko sedmica.

 (Dalje)

Izvor : Novosti.rs

Probna proizvodnja “punta” u “Zastavinoj” Fabrici automobila, prekinuta zbog požara koji je izbio 14. novembra u “Montaži”, počela je u nedelju, a već u ponedeljak će početi serijska proizvodnja od gotovo 100 vozila dnevno, saznaju “Novosti”.

 (Dalje)

Acura je sada konačno i zvanično objavila cene (počinju od 45.495 američkih dolara) za svoj novi crossover ZDX (u formi koncepta predstavljen još na poslednjem Salonu automobila u Njujorku), čija prodaja u SAD-u inače startuje 15. decembra. 

 (Dalje)

Audi proizvodi dizel motore već 30 godina, a prvi dizel motor ove kompanije je predstavljen 1978. godine. 1989. godine, 11 godina nakon toga, Audi je predstavio dizel motor sa turbo punjačem, interkulerom i direktnim ubrizgavanjem. Sve ove tehonologije su bile objedinjene u oznaku "TDI".

 (Dalje)

Prva generacija Chang’an Ben Ben malog gradskog automobila je bila prilično uspešna za kinesku fabriku, a njegov naslednik je već spreman.

 (Dalje)

Španski "Seat", filijala nemačkog auto-giganta "Folksvagen" (VW), najavila je da će zbog pada tražnje i iduće godine nastaviti da smanjuje proizvodnju u fabrici Martorel na severoistoku Španije.

 (Dalje)

Izvor : 24sata.rs

Taksisti u kineskom gradu Čongkingu se žale da provode previše vremena čekajući u najdužim redovima na svetu, da bi sipali gorivo u automobile.

 (Dalje)

Još pre skoro pet meseci je britanski Autocar pisao o ultra-luksuznoj verziji popularnog Minija, koji bi bio napravljen u saradnji sa kompanijom Rolls-Royce.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs