home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


VIDEO: BMW u 2012. godini

29 Dec 2012 - 08:18 Video Link

Koji BMW model je na vas ostavio najjači utisak ove godine? Nova serija 7, serija 3, serija 6 Gran Coupe, ili mozda pojačanje M modela – M6 i M6 Gran Coupe? Šta kažu ljubitelji BMW dvotočkasa, da li je to ipak HP4?

 (Dalje)

Alpine koncept je podigao mnogo prašine kada ga je francuski Renault lansirao ove godine, a sada je stigla vest da će serijska verzija, razvijena u saradnji s Caterhamom, stići na tržište do kraja 2015. godine.

 (Dalje)Izvor: B92.net

Peter Schreyer, jedan od ključnih, ako ne i ključni čovek zaslužan za podizanje reputacije KIA-e, imenovan je za predsednika ove kompanije.

 (Dalje)

Fiat 500L hit u svetu

28 Dec 2012 - 23:35 Vesti Link

Izvor: Novosti.rs

Prvih 30.000 automobila "fijat 500 L" su praktično razgrabljeni. Ne stižemo da napravimo zalihe - kaže Antonio Ćesare Ferara, direktor "Fiat automobila Srbija"

 (Dalje)

Britanska osiguravajuća kompanija Swiftcover objavila je listu 10 automobila koji se najčešće kradu u Velikoj Britaniji.

 (Dalje)

Idemo dalje. Suzuki je još jedan japanski proizvođač koji ja najavio svoje modifikovane automobile za 2013 Tokyo Auto Salon tjunera (od 11. do 13. januara 2013. godine).

 (Dalje)Tvrdi njegov stari rival Kapirosi

Loris Kapirosi veruje da Valentino Rosi može ponovo da osvaja Gran Pri takmičenja, pošto je bio u prilici da testira Jamahin motor YZR-M1 koji će Rosi terati tokom naredne sezone.

 (Dalje)

Na početku prvo podsećanje da su iz Renault-Nissan alijanse u martu ove godine i zvanično potvrdili da će ponovo oživeti marku Datsun, pod čijim imenom će se proizvoditi niskobudžetni automobili.

 (Dalje)

Dakle, ako vam se dopada ovaj Jeep Grand Cherokee SRT8 Hyun Black Edition možete odmah da ga zaboravite, budući da je namenjen kineskom tržištu.

 (Dalje)Fetel nagrađen

28 Dec 2012 - 17:26 Sport Link

Evropski atleta godine

Sebastijan Fetel je proglašen za Evropskog atletu godinu, prema izboru novinara iz 26 zemalja koji su dali svoje glasove. Vozač Red Bula je osvojio treću uzastopnu titulu šampiona sveta u 2012 godini, završivši sezonu svega 3 boda ispred svog glavnog rivala Alonsa.

 (Dalje)

U Massachusettsu je u muzeju živ i zdrav Rolls-Royce gospodina Allena Swifta, biznismena iz Springfielda prerano preminulog 2005. u 102. godini života. Swift je, naime, svoj prvi Rolls iz 1928. nakon smrti poklonio lokalnom muzeju gde je i danas izložen…

 (Dalje)