Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Nekoliko desetina vlasnika vozila sa crnogorskim registarskim tablicama danas je blokiralo magistralni put kroz Novi Pazar.

 (Dalje)

Reklama


Kineski holding - „Pekinška automobilska industrija” dala je ponudu za preuzimanje nemačkog „Opela”, saopštio je američki „Dženeral motors” (GM), koji već duže vreme pokušava da zbog krize u kojoj se našao proda svoj kontrolni paket akcija u „Opelu”.

 (Dalje)

Uvoznik korejskog Hyundaija za Srbiju (www.hyundai.co.rs) tokom leta ima nekoliko zanimljivih prodajnih akcija za modele i20 i i30, kao i SUV modele Tucson i Santa Fe.

 (Dalje)

SEAT Ibiza je u Esenu (Essen) osvojila prestižnu nagradu "Red Dot award" u kategoriji dizajn proizvoda (Product Design 2009.). Ovo je nagrada za doprinos kvalitetu, preciznosti i inovativan dizajn španskih automobila sa petoro vrata i u verzijama SC.

 (Dalje)

Fiat 500 proslavlja rođendan tako što svakome ko kupi bilo koji model tog automobila tokom jula, poklanja putovanje za dve osobe u „večni grad“. Akcija “Hej...vidimo se u Rimu!“ počinje od dana rođendana Fiat 500 - 04. jula.

 (Dalje)

Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima, koji je Vlada Srbije usvojila početkom aprila, uneće brojne novine u obuci kandidata u auto-školama.

 (Dalje)

Američki "Krajsler", koga je nedavno preuzela grupa investitora s "Fijatom" na čelu, prodavaće četiri modela italijanske kompanije čiju će osnovu činiti mali kompaktni automobil "fijat 500", izjavio je direktor obe firme Serđo Markione.

 (Dalje)

Reklama


Mazda Srbija i Crna Gora je u prvih šest meseci ove godine prodala ukupno 430 vozila, što predstavlja rast od 14% u odnosu na isti period prošle godine (ukupno 377 vozila od januara do juna 2008. godine). Najveći porast beleži se kod modela Mazda2 (67%), Mazda5 (88%) i Mazda6 (16%).

 (Dalje)

Paris Hilton je sebe za Božić častila novim Bentley Continentalom GT, što naravno ne bi bilo ništa neobično da pomenuti automobil nije bio sav u ružičastoj boji (uključujući i unutrašnjost i točkove), ali je ovaj šareni Continental GT Pop Art možda još neobičniji.

 (Dalje)

Porsche AG je na poslednjem Salonu automobila u Šangaju održao svetsku promociju svog novog Gran Turismo modela sa četvora vrata Panamera, čija prodaja inače u Nemačkoj startuje 12. septembra (u početku će se prodavati modeli sa motorima od 400 i 500 konja).

 (Dalje)

Dugo se pričalo i nagađalo o Audijevom A7 kupeu sa četvora vrata, a dočekali smo ga u formi studije Sportback concept, prikazanog javnosti na ovogodišnjem Salonu automobila u Detroitu. Kako stvari sada stoje, na njegovu serijsku verziju čekaće se još neko vreme.

 (Dalje)

Uprkos nekim ranijim kontradiktornim informacijama, novi Chevrolet Camaro će se ipak prodavati i na tržištu Starog kontinenta.

 (Dalje)

Američki specijalista za tjuniranje Fordovih automobila Steeda Autosports je, u iščekivanju njihovog Q-Series Mustanga, kupcima ponudio 2010 Steeda Sport Edition Mustang na bazi Mustanga GT sa V8 motorom.

 (Dalje)

Prošle godine promovisani Pagani Zonda Cinque (u osnovi predstavlja drumsku verziju trkačke Zonde R) je sada dobio i svoju otvorenu, Roadster verziju.

 (Dalje)

Dok Bentley i dalje objavljuje teaser video za teaser videom, britanski Car Magazine je uspeo da napravi ove špijunske slike najavljenog novog luksuznog modela britanske fabrike (nasleđuje Bentley Arnage), koji će javnosti biti predstavljen 16. avgusta.

 (Dalje)

Ni Alfi nije uspelo da sačuva tajnu izgleda svog novog hatchback modela Milano (bar što se  tiče prednjeg dela). Naime, nakon onih jučerašnjih špijunskih slika potpuno nemaskiranog Dacijinog SUV modela, evo i jedne špijunske fotografije toliko očekivane Alfe Milano.  

 (Dalje)

Ovlašćeni diler Peugeot proizvoda, firma Premi-trade d.o.o., otvorila je, 2. jula 2009. godine, Peugeotov servisno-prodajni salon Blue Box u Zrenjaninu, u Radničkoj ulici broj 40.

 (Dalje)

Alfa Romeo je za nemačke kupce pripremio posebnu ediciju svog najmanjeg modela MiTo, koji će biti dostupan u specijalnoj Azzurro blue plavoj boji karoserije.

 (Dalje)

Najveći evropski proizvođač automobila Folksvagen (VW) uložiće u naredne dve godine 140 miliona dolara u izgradnju prve fabrike u Indoneziji.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs