home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Pored standardne verzije modela HB20, Hyundai Motor Brasil (HMB) je prošle nedelje na Salonu automobila u Sao Paulu promovisao i njegovu HB20X varijantu (kod ovog potonjeg je naglasak pre svega na šminki i atraktivnijem eksterijeru), ali ponuda će biti proširena i klasičnom sedan verzijom. 

 (Dalje)

Prior Design Audi TT

30 Okt 2012 - 09:00 Tuning Link

Prior Design je razvio novi aero body program za Audijev model TT (u Coupe i Roadster verzijama).

 (Dalje)

Sem BlackJack BMW-a M3 Coupe, Mode Carbon u svojoj ponudi ima još nekoliko doteranih BMW-a M3.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Kurir-info.rs

Ima jedna skrivena stvar kod „hajlaksa“. I pored toga što je čistokrvni terenac, koncept pikapa mu je debelo smanjio cenu iako je uživanje za volanom maksimalno

 (Dalje)

Lifan 420

30 Okt 2012 - 07:30 Top secret Link

Kineski Lifan pripema novi manji crossover koji se na kineskom tržištu očekuje tokom 2014. godine.

 (Dalje)

Bugatti bi sledeće godine na Salonu automobila u Frankfurtu mogao da predstavi Veyron koji bi trebalo da postigne maksimalnih 463 km/h.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Blic.rs

Posle punih šest godina rada na poboljšanju modela, Vladimir Putin konačno ima automobil lepši od automobila američkog predsednika Baraka Obame, najavljuje ruski proizvođač automobila ZIL.

 (Dalje)

Ovogodišnji Specialty Equipment Market Association (SEMA) Salon tjunera u Las Vegasu (od 30. oktobra do 2. novembra) neće proći bez nove Volkswagenove Bube (VW Beetle), pa će posetioci biti u prilici da vide više modifikovanih verzija.

 (Dalje)

Volkswagen je španskim kupcima ponudio specijalno izdanje nove Bube – Volkswagen Beetle 53 Edition.

 (Dalje)

PSA Peugeot-Citroen i General Motors su prošle nedelje najavili da su preduzeli korake potrebne za ostvarenje svog 'globalnog strateškog udruživanja'. Dva automobilska giganta će zajedno proizvesti ni manje ni više nego četiri zajedničke platforme.

 (Dalje)

Nakon što je prošle godine predstavljen u formi koncept vozila, ove nedelje će na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu svoju premijeru doživeti i serijski Chevrolet Camaro Hot Wheels Edition.

 (Dalje)