Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

VIDEO I : Škoda Yeti

 (Dalje)

Reklama


Više o Civicu Type R Mugen možete pročitati OVDE.Kompanija "Folksvagen" će privremeno zatvoriti neke od svojih pogona u fabrici vozila u centralnom Meksiku - od naredne sedmice do početka avgusta - objavljeno je u Meksiko Sitiju.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Ako se obavežemo na određene aktivnosti onda ćemo to i ispuniti. Verujte da nemamo nikakvu nameru da uništimo naš kredibilitet, kazao je direktor Fijat Automobila Srbija.

 (Dalje)

Nemački proizvođač automobila "Dajmler" je navodno, kako piše "Menadžer magazin", u pregovorima sa "Poršeom" o kupovini udela u toj kompaniji.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

„Tojota” je još 1994. godine modelom „rav 4” učestvovala u kreiranju SUV segmenta čija se popularnost ni danas ne smanjuje. Na početku, „rav 4” se nudio i sa dvoja vrata i bio je dugačak nešto više od 3,7 metara. Danas, sa trećom generacijom možete da se odlučite samo za model sa četvoro vrata i 4,5 metara dužine.

 (Dalje)

Reklama


Novi Nissan prodajni salon LF Auto Centar je svečano otvoren ove nedelje na Novosadskom autoputu 73a. Dugogodišnji ovlašćeni Nissan servis LF postao je i ovlašćeni prodavac Nissan vozila.

 (Dalje)

Toyota iQ3

20 Jun, 2009 - 08:56 Noviteti Komentari (0) comments  English

Toyota je u Velikoj Britaniji proširila paletu pogonskih agregata svog najmanjeg modela iQ. Radi se o 1,33 litarskom Dual VVT-i četvorocilindričnom benzinskom motoru, koji u modelu iQ3 razvija 100KS pri 6000 o/min. i 125 Nm obrtnog momenta pri 4400 o/min.

 (Dalje)

Novi VW Scirocco je doživeo još jednu modifikaciju, koja je ovaj put delo kuće HS Motorsport i nosi ime Scirocco Remis.

 (Dalje)

Ovo su prve zvanične slike evropske verzije Hondinog sportskog Civica Type-R, koji je prošao kroz ruke japanske kompanije Mugen, specijalizovane za modifikovanje Hondinih automobila.

 (Dalje)

Nakon Chevrolet Camara SA-600, Artisan Performance, sada sa tjunerom Randall Reedom, priprema modifikovanu varijantu 2010 Ford Mustanga GT, koji treba da se pojavi u drugoj polovini godine sa oznakom Reed Speed SE.

 (Dalje)

Najveći svetski i japanski proizvođač vozila, grupacija "Tojota", saopštila je da je dobila 180.000 rezervacija u zemlji za novi hibridni automobil "prijus" na benzinski i električni pogon, za samo mesec dana od kada je ponuđen na prodaju.

 (Dalje)

Predstavništva stranih preduzeća u Srbiji imaju rok do 21. jula da regulišu status vozila sa ekonomskim tablicama i opreme za rad koju su privremeno uvezli, saopštila je Uprava carina Srbije.

 (Dalje)

Dok britanski Holders Vehicle Contracts iznajmljuje Bugatti Veyron za 25.000 dolara dnevno, u Americi je na prodaju prvi ikada serijski proizvedeni Veyron.

 (Dalje)

Dok smo mi u Evropi na njega već i zaboravili, Fiat Uno i dalje živi u Južnoj Americi, naravno u modifikovanoj varijanti.

 (Dalje)

Prodaja nemačkog proizvođača sportskih automobila "Porše" koji posluje sa gubicima, smanjena je 15 odsto u devet meseci minule fiskalne godine, u odnosu na isti prethodni period, na 4,6 milijardi evra, saopštila je danas kompanija u Frankfurtu.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs