home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


U javnosti su se u julu ove godine pre vremena pojavili patentni crteži koji pokazuju izgled nove generacije Maseratija Quattroporte, a u međuvremenu je Autoblog.it objavio i ove špijunske slike nove italijanske limuzine.

 (Dalje)

“Uprkos otežanim uslovima, na nama je da ostanemo verni našim ambicioznim ciljevima za 2012.”, rekao je prof. dr Martin Winterkorn, predsednik Upravnog odbora Volkswagen AG.

 (Dalje)Subaru je objavio da je ukupna prodaja modela XV koji je u Japanu predstavljen u septembru ove godine, dostigla broj od 4.277 jedinica, samo mesec dana od kada je počela prodaja.

 (Dalje)

Kompanija Porsche SCG d.o.o. poziva vlasnike vozila Volkswagen i Audi da posete svoje ovlašćene servise i obave zimski pregled vozila po ceni od samo 790 dinara.

 (Dalje)

Honda je danas saopštila da je ljudska greška uzrok zbog koga su finansijski rezultati kompanije objavljeni nekoliko časova ranije nego što je trebalo što je izazvalo nemire na berzi.

 (Dalje)

Uprkos činjenici da je tim Lotus i dalje u podređenom položaju u odnosu na Red Bull, McLaren i dobrim delom Ferrari, Kimi Raikkonen nije imao previše opcija u izboru poslodavca za narednu sezonu.

 (Dalje)

BMW xDrive Event

29 Okt 2012 - 18:11 Vesti Link

Delta Motors je 27. i 28. oktobra organizovao  xDrive Event na NAVAK stazi, u Subotištu, gde su svi zainteresovani klijenti imali priliku da testiraju BMW sa xDrive pogonom i uvere se zašto je to najsavršeniji pogon na četiri točka.

 (Dalje)

Ford Taurus SHO

29 Okt 2012 - 14:37 Tuning Link

Na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu biće i modifikovani Ford Taurus SHO za koji se pobrinuo CGS Motorsports.

 (Dalje)

Novitec Fiat Panda

29 Okt 2012 - 13:36 Tuning Link

Nemački Novitec vlasnicina nove Fiatove Pande nudi svoj tjuning program koji pored pojačanja motora podrazumeva i nove točkove, sportske opruge, izduvne cevi...

 (Dalje)

Kia je nedavno na zatvorenoj prezentaciji u Južnoj Koreji odabranim gostima predstavila restilizovanu verziju svoje limuzine K7, koja se na nekim tržištima prodaje kao Kia Cadenza.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, Fiat zbog krize i namere da smanji troškove svoje češko predstavništvo seli iz Praga u Budimpeštu. Srednjeevropska centrala fabrike biće u Budimpešti koja je odabrana između ostalog i zbog nižih poreza, manjih cena hotela ili kirija za stanove.

 (Dalje)

Brojanica i na volanu

29 Okt 2012 - 12:25 Vesti Link

Oni koji koriste brojanice dok voze, uglavnom ih okače o retrovizor. Međutim, ne mora samo tako, brojanice se mogu naći i na volanu.

 (Dalje)

Bolidom do vrha

29 Okt 2012 - 12:23 Vesti Link

Preuzeto sa: Rts.rs

Studenti iz Srbije konstruisali su bolid, zahvaljujući kojem su se našli u samom vrhu među 160 najjačih svetskih mašinskih fakulteta i univerziteta. Zbog toga su i simbol ovogodišnjih Dana mašinstva.

 (Dalje)

Salon automobila u Detroitu doneće nam nekoliko premijera. One najatraktivnije su svakako svetska premijera nove Corvette C7 i Honde NSX koje će u gradu automobila po prvi put biti javno izložene. Sem navedenih, Detroit će biti pozornica na kojoj će se otkriti i brojne studije, a jedna od njih bi trebalo da bude koncept Volkswagenovog crossovera sa sedam sedišta.

 (Dalje)

Ove godine, nemački BMW proslavlja 25 godina od pojave svog 12-cilindarskog motora, koji je svoj debi imao 1987. godine u modelu druge generacije BMW serije 7. 

 (Dalje)