Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Istovremeno sa promocijom obnovljene verzije svog kompaktnog MPV-a Stream (ima tri reda sedišta), Honda je u Japanu lansirala i njegovu sportsku RST varijantu.

 (Dalje)

Reklama


Krajsler planira da ponovo pokrene sedam montažnih fabrika krajem juna, nakon zatvaranja svih pogona tokom stečajnog postupka, koji je trajao šest sedmica.

 (Dalje)

Volkswagenov MPV model Touran je kupcima dostupan u novom R-Line paketu koji se, sem sa par estetskih elemenata (mat hrom prednji gril, srebrni krovni nosači, aluminijumski točkovi od 18 inča, zadnja svetla u chery red boji), odlikuje i za 15 mm nižim sportskim ogibljenjem i bogatijom standardnom opremom.

 (Dalje)

Još jedan novi aero body paket za Nissan GT-R R35 stiže iz Japana, i to iz kuće Abflug.

 (Dalje)

U Nemačkoj je udeo žena među kupcima automobila dostigao rekordni nivo nakon što je uvedena novčana nadonkada od 2.500 evra kupcima koji stari automobil zamene za nov, objavio je institut za istraživanje CAR.

 (Dalje)

Češka Škoda će najverovatnije već na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu javnosti zvanično prikazati Combi, odnosno karavan verziju svog najvećeg modela u ponudi – Superba.

 (Dalje)

VIDEO I : Citroen GT Concept

 (Dalje)

Reklama


Honda je danas objavila da je njeno novo hibridno vozilo Insight postao najprodavaniji evropski model u kategoriji vozila na hibridni ili alternativni pogon. Podaci koje je dostavio “Jato Dynamics” pokazuju da je u svom prvom punom mesecu prodaje, Insight postao najpopularniji model na tržištu benzinsko-električnih hibrida.

 (Dalje)

Generalni direktor torinskog Fijata Serđo Markijone kaže da će ta kompanija nastaviti proizvodnju automobila u njenim italijanskim pogonima. Fijat će pokušati da očuva postojeća radna mesta, rekao je Markijone i upozorio da će konačna odluka o proizvodnji i broju zaposlenih u svim Fijatovim fabrika u Italiji najviše zavisiti od finansijske situacije.

 (Dalje)

Sezonska kontrola Fiat vozila u 11 tačaka po akcijskoj ceni obuhvata pregled svih važnijih sistema na vozilu. Pored akcijske cene obezbeđeno je i 15% popusta na određene usluge i delove.

 (Dalje)

Italijanski Fiat je u saradnji sa kompanijom Mattel, a u čast 50-godišnjice slavne lutke, napravio posebnu koncept Barbie verziju već ionako atraktivnog Fiata 500, koja će ipak biti napravljena i u ekskluzivnoj seriji od samo 5 komada.

 (Dalje)

Kada je prošlog meseca Opel konačno objavio zvanične fotografije potpuno nove generacije Astre (svetska premijera će biti održana u septembru, na Salonu u Frankfurtu), ostao je dužan i za oficijelne slike unutrašnjosti ovog automobila, koje su se sada pojavile na internetu (takođe je objavljen i set novih slika spoljašnjosti).

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Pogoni „Zastave” uveliko se opremaju za sklapanje modela „punto klasik” sa dizel motorom. Dnevna proizvodnja narasla je na sto vozila. Sve ide po planu i svi su zadovoljni osim, možda, kupaca koji bi da dođu do novog automobila po sistemu zamene „staro za novo”. Oni se, obično, odlučuju za osnovni, odnosno najjeftiniji model – „punto klasik“. U slučaju da se za stari automobil dobije povlastica Vlade Srbije od 1.000 evra, taj model „punta“ bi koštao svega 5.990 evra.

 (Dalje)

Kupcima, koji žele da doteraju svoj novi Ferrarij California, nemačka kompanija Edo Competition Motorsport GmbH nudi svoj novi paket za dodatnu personalizaciju i unapređenje performansi ovog modela sa sklopivim tvrdim krovom.

 (Dalje)

Nakon standardnih verzija novog Mustanga, Ford će kupcima ovog leta ponuditi i novu verziju ovog modela sa fabrički ugrađenim staklenim panoramskim krovom.

 (Dalje)

Vlada SAD je odbila zahtev proizvođača automobilskih delova da im se dodeli do 10 milijardi dolara dodatne državne pomoći kako bi mogli da se suoče sa posledicama bankrotstava Dženeral Motorsa (GM) i Krajzlera (Chrysler).

 (Dalje)

Kao odgovor na krizu i pad prodaje, Porsche izgleda planira da ponudi jeftiniju verziju Boxstera, odnosno da u njega ugradi četvorocilindrični motor iz Audija TTS.

 (Dalje)

Prema različitim izvorima iz Azije, američki Ford je već postigao dogovor o prodaji švedskog Volvoa, i to sa kineskim proizvođačem automobila Geely.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs