home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Vozač 331.000 evra vrednog automobila odbio da plati kaznu jer je, kako kaže, preskupa.

Kanadska policija u gradu Ričmond u Britanskoj Kolumbiji zaplenila je beli Lamborghini Aventador LP 700-4 jer je vozač odbio da plati kaznu.

 (Dalje)

Objavljeni su dobitnici Design Award-a 2013. Nemačko veće za dizajn, koje okuplja najistaknutije stručnjake dizajna, dodelilo je "nagradu svih nagrada" za BMW serije 6 Cabrio i BMW serije 1.

 (Dalje)Uspeh veći od Avale

29 Okt 2012 - 10:55 Sport Link

Završen šampionat Srbije na brdskim stazama trijumfom Stamenkovića u generalnom plasmanu

 (Dalje)

Toyota je u prvih devet meseci ove godine širom sveta prodala 7,4 miliona vozila, što je za 28 odsto više u odnosu na prethodnu.

 (Dalje)

Renault je u saradnji sa italijanskim umetnikom Paolom Gonzatom kreirao novo specijalno izdanje svog električnog modela Twizy (bazni model na evropskom tržištu startuje inače po ceni od 6.990 evra).

 (Dalje)

Volvo V60 Racing

28 Okt 2012 - 18:30 Noviteti Link

Volvo je na Salonu automobila u Sao Paulu javnosti predstavio i trkačku verziju svog karavana V60.

 (Dalje)

Prvi dan brdske trke na Avali završen je trijumfom prvaka Evrope Dušana Borkovića u najjačoj klasi - 2000SP.

 (Dalje)

Meguiar’s u saradnji sa Shoreline Motoringom za SEMA Salon tjunera u Las Vegasu najavljuje predstavljanje Sciona FR-S "NuR" Concepta.

 (Dalje)

U izboru čitalaca auto magazina Auto plus, kao i slušalaca francuske radio stanice RTL, novi Renault Clio je izabran za najbolji serijski auto, dok je Zoe poneo laskavu titulu najboljeg „zelenog“ automobila.

 (Dalje)

VIDEO: 2013 Subaru BRZ

28 Okt 2012 - 15:13 Video Link


Britanski Autocar piše da će se serijska verzija Alfa Romea 4C pojaviti na sledećem Salonu automobila u Ženevi (početkom marta 2013. godine), dok će prodaja startovati kasnije tokom 2013.

 (Dalje)