home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Mercedes-Benz je u septembru u SAD-u prodao 23.156 vozila (povećenje od 7%), dok je BMW plasirao 21.761 automobil (rast od 0,1% u odnosu na isti mesec prošle godine).

 (Dalje)

Toyota Motorsport GmbH juče je dobila potvrdu svoje stručnosti. Toyotin električni roadster TMG EV P002 oborio je rekord Nirburgringa u klasi električnih automobila prešavši ovu stazu za 7 min i 22:329 sekundi.

 (Dalje)Kao odgovor na obnovljeni Volkswagen Gol, Hyundai HB20 i novi Fiat Palio, General Motors će uskoro na tržištu Južne Amerike predstaviti i novi Chevroletov model nazvan Onix.

 (Dalje)

Pojavile su se špekulacije da BMW planira da ponudi nove verzije svoju buduće serije 2, a navodno se radi o verzijama Gran Coupe i Gran Sport Tourer.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, najvrednija marka na svetu i dalje je "koka kola", ali joj se ove godine velikim skokom približila američka kompanija "Epl".

 (Dalje)

Hyundai je pripremio nekoliko noviteta za ovogodišnji sajam automobila u Parizu: najnoviji model i30 u verziji sa troje vrata koji je strategijski fokusiran na evropsko tržište, sportsku reli verziju modela i20, kao i model ix35 sa pogonom na tečne ćelije vodonika.

 (Dalje)

Ovde prvo podsećanje da je Lamborghini svoj model Aventador LP700-4 predstavio na prošlogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, dok bi njegova Roadster varijanta trebalo da se pojavi početkom sledeće godine.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Rts.rs

Komitet za uređivačke standarde britanskog javnog servisa okarakterisao je komentar Džeremija Klarksona da „'tojota prijus kampervan' izgleda poput 'automobila-slona'“ kao još jedan prestup.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Mondo.rs

U Srbiji je kilogram automobila "punto" jeftiniji je od od kilograma čvaraka, a u Hrvatskoj su čvarci skuplji čak i od "mečke".

 (Dalje)

Novosadski sajam biće domaćin izlagačima i posetiocima na 12. sajmu automobila "Auto show - Novi Sad". Pored predstavljanja novih modela, biće omogućeni i specijalni sajamski popusti za kupovinu automobila. Sajam se održava od srede, 10. do nedelje 14. oktobra.

 (Dalje)

Zakuvalo se na krugu

3 Okt 2012 - 12:12 Sport Link

Preuzeto sa: Kurir-info.rs

Trkački vikend na stazi Zalužani u Banjaluci otvorio brojne nepoznanice u borbama za šampionsku titulu

 (Dalje)Preuzeto sa: Novosti.rs

Najjeftiniji „benzinac“ 10.950 evra, a početna cena za „dizelaša“ 13.580 evra

Zadatak da napravite automobil koji će biti uspešniji od sopstvenog „bestselera“ u takozvanom B segmentu, dizajneri i inženjeri „Pežoa“ su uspešno odradili. Dokaz - novi „pežo 208“, koji je znatno drugačiji od prethodnika, ali ipak ima „dah starih linija“.

 (Dalje)

Na depresivnom evropskom tržištu automobila, jeftina vozila smanjujući razliku prema najpoznatijim auto brendovima, postaju izazov i za automobile srednje klase.

 (Dalje)